Eco 4d -probleme la femur
Prietena mea a facut azi o ecografie si i s-a spus ca lui BB ii lipseste o portiune din femur, la mijloc. A repetat ecografia si i-a iesit la fel. Ea e in luna a 8-a acum.
A mai patit cineva?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
MACARIE spune:
imi pare rau pt prietena ta este cumplit ce i se intampla .....dar totusi in cele 8 luni de sarcina a facut cateva eco ,chiar nu au vazut dr nimic?....cam ciudat
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
boticelina spune:
E greu sa afli asa ceva dar spune-i sa nu cada de tot in depresie, e un os, se poate face grefa, se pot alungi, in cel mai rau caz se poate proteza. Spaima mea mare ar fi ca asta sa nu fie doar un aspect dintr-o afectiune mai profunda.
Oricum, in luna a opta de sarcina nu mai poti vorbi de luarea vreunei decizii, tot ce pot face e sa astepte nasterea and hope for the best.
Si eu am un handicap fizic, probabil daca ar fi existat ecografe acum 35 ani io nu m-as mai fi nascut, e tot o malformatie a oaselor, a celor ale mainii stangi, dar in rest totul e ok. La mine a fost o brida amniotica, a freak accident...
Putere le doresc, vor avea nevoie de ea multi ani de-acum inainte pt a fi alaturi de puiul lor special 
Monica si
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
blackpanterro spune:
Nu stiu daca ce are bebelusul prietenei e la fel dar in caz ca este, aici gasesti informatii
http://www.steps-charity.org.uk/links/8-100-pffd:_proximal_femoral_focal_deficiency.php
http://en.wikipedia.org/wiki/Proximal_femoral_focal_deficiency
Adriana 37+
Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
sirimie spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
De fapt am primit informatia gresit, se pare ca e displazie de sold nu lipsa din femur, se va vedea numai dupa ce va naste. Nu stie nici medicul exact ce este, nu se vede prea bine la ecografie. Aparent se vede bine doar o bucata de femur si mai putin bine partea de sus unde este soldul.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog