**Buburuze de 2009 in actiune (26)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

LA MULTI ANI, RAZVAN ALEXANDRU!!!!!!!! SA-TI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI O VIATA LUNGA SI FERICITA!
Simina, sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Eu sunt foarte obosita, Vladut se trezeste in continuare de f multe ori pe noapte, am mai avut si nopti in care nu am putut sa dorm si nu am mai reusit sa recuperez...offf, drept urmare am o stare generala f proasta, dureri de cap si lipsa de energie.
Vineri am fost pe la serviciu, au nevoie de mine si va trebui sa ma intorc, offf, mi-e asa greu sa ma despart de Vladut, ma mai chinuie si gandul ca se apropie momentul

Vladut e bine, ii place sa se uite la Mickey Mouse, cred ca s-ar uita toata ziua daca nu-i opresc eu dvd-ul dupa un episod. Ma ia de mana si imi aduce telecomenzile sa-i pun Mickey si ii spune cumva, dar nu pot sa reproduc

Cris, ce scumpica e Miru, m-am mai uitat si eu pe link-ul pus de Lavi
Lavi, sanatate multa multa la toata familia! Dumnezeu sa va ajute sa se aranjeze toate lucururile si sa fiti fericiti! Un pup speial pt Raresel
Getik, ingrozitoare povestea cu soacra, cum sa te loveasca?! Si sotul nu a zis nimic? Macar e bine ca o sa stea departe de voi si nu o sa te terorize mereu, dar eu cred ca nu merita sa-ti strice nici macar nunta, asa ca pune piciorul in prag! Buburuza cum mai e?
Ema, ce bine ca ai scapat de musafiri, acum va faceti de cap! Hahaha, mai e putin s sarbatoriti si voi!
Simina, spor la pregatirile de mot, aveti o multime de invitati. Tin pumnii sa iasa totul bine! Azi cum sarbatoriti?
Nicuratze, ce faceti? Cum mai sunteti? Va pup cu drag
Picky, cum te mai simti? Sper ca ai scapat de greturi!
Mada, imi pare rau pt tatal tau, sanatate multa!
Dana, birticutza ta cum mai e? Tu te simti bine?
Adina, la noi nu s-a simtit leganatul, data viitoare sa fie cu bataie inspre Bucuresti

Va pup pe toate cu drag

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
eu is tehuie, mai inainte am facut ochi si eu si Darius....deci care v-ati leganat de a ajuns si la mine?????
Lavi sarumana ....si multa sanatate iti doresc...nu amana, nu e cine stie ce filozofie, se face cu laparoscopul iar recuperatea e rapida...mama a avut asa o interventie si aum se simte ft bine
ce sa faca bestia, cris....prostii...ieri a insirat o parte din cd-urile lu tatsu (si are cateva sute) , acu baleste o chestie cu care sergem noi ecranul la tv, isi mai arunca cate un deget pe tastatura de imi da pste cap tot aici, merge si da cu nasul de pamant, si alte nebunii. acasa eeeee....wow...super bineeee, stau in linistea mea fara sa ma frece nimeni la cap, mai ales ca am scapat si de musafiri.
ano noi ne-am facut de cap...inainte de pleca din Romania...nu lasam noi sa treaca ziua asta asaaaa, ca oricare alta dar nici nu ne facem de cap. eu i-am reglat somnul lui Darius cu Calma Baby...un produs din plante ...nu am respectat prospectul unde crie sa ii dau de 3 ori/zi, ii dau 1 dat seara si imi doarme si mai bine si mai linistit. naspa cu serviciul, te inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

SALUTARE!

Cu leganatul,nu va ganditi la mine,ca nu eu am fost,poate getik.

emenuela de unde ai cumparat Calma Baby,ca am mai auzit pe cineva care l-a folosit si e bun,vreu si eu sa-l cumpar
annamama si la mine Razvan se trezeste des noaptea,cam de 10 ori si nu ca sa zici ca mananca,dor se joaca cu tzatza,cat despre leganat,am sa incerc...nu promit
cris eeee,eu am fost cuminte aseara,cine stie cine s-a leganat si nu recunoaste .

La multi ani!

Razvan Alexandru

,sa cresti mare,frumos si sanatos!!!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

adina l-am luat din Carrefour, de la farmacie....inainte intrebaem si la alta farmacie dar nu avea asta, avea un similar de la Fiterman...ceva pt calmare e colici si liniste, am cautat si la alta farmacie...deci gasesti in farmacii, e cam scump zic eu...45 lei sticla, dar merita

Mergi la inceput

Da, stiam si eu de Calma Baby, se gaseste in multe farmacii, dar eu nu l-as incerca inca deoarece cred ca multele lui treziri de noapte sunt pt faptul ca nu a renuntat la tzatzi si el nu stie sa readoarma altfel, cred ca se trezeste dupa fiecare ciclu de somn si readoarme doar dupa o gura de tzatzi... sa vedem cand l-oi intarca daca se mai imbunatateste somnul. Oricum, ma gandesc cu groaza la ce nopti o sa am cand o sa-l intarc pana o sa inteleaga el ca nu mai primeste tzatzi

Simina, ce faci? Nu ne zici cum e puiutul la 1 an?

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Multumim de urari!
Dau si eu si tort!
Azi nu sarbatorim ptr ca ne-am cam intins ptr sambata si ne cam costa!Bine ca o data face puiul 1 an dar suntem vreo 30-35 si....
Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un an.Ma uit la el si ma minunez pe zi ce trece si-l iubesc pe zi ce trece parca mai mult,mai mult.....
Va pup pe toate!M-a cuprins melancolia!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

la multi ani Andutu scump si drag, sa cresti mare si sanatos si sa-i bucuri mereu pe mami si pe tati, sa-ti dea DD tot ce e mai bun in lumea asta!
fetelor multumim de griji, azi nu a mai facut febra mare, dar azi noapte a avut 39.6, i-am dat un supozitor de novocalmin intreg, doar asa am reusit sa-i scad febra, n-a trecut cu nimic, comprese, paracetamol, nimic....astept sa se trezeasca piticotul si mergem la dr.Revin mai tarziu, sa ne tineti pumni
fetele!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5508976735455945170

v-am bagat niste foto noi si ce am promis, foto cu apart
Lavi tinem pumniiii

Mergi la inceput

Ema, f frumoasa casa, super mobilata si spatioasa Mi-a placut cum arata bicicleta in poza asta http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5508977180252710770 , asa arata si a mea Un pup mare pt frumosul si mergaretul Darius

Lavi, tinem pumnii la doctor si te asteptam cu vestile

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Simina, este emotionant cand vezi ca buburuzele noastre numai sunt bebelusi O sa fie bine petrecerea ca o data implineste puiul 1 an

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput