Aspirante optimiste > 20 ani (552)
Raspunsuri - Pagina 8
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeeeeeeeee
www.presaonline.com/upload/tidings/large/cafea_cu_frisca.jpg" target="_blank">poftiti la o cafea va rooog
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
PaulaFrida spune:
neatza si de la mine ![]()
Lia 

pt cafelutza,e f.buna

merg sa termin curatenia,pe la 10 jumate merg sa ma tund![]()
pt restul fetelor 

-icei multi de la mine
o zii faina va doresc

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
roxy_s spune:
neata fetelor
ce mai faceti? eu de vineri seara n-am avut net, abia aseara i-au dat drumul...niste nervi ce-ti pot face astia......
si la voi este cald? ca si la noi....asa cald incat abia adorm seara, mai ales ca greturile mari s-au mutat seara. azi iar am vomitat si ma simt cam lesinata. trebuie sa mananc ceva dar nu stiu ce as vrea.
andreea ma bucur ca micuta creste, mananca bine si este voinica

bebelu, didi, cos_minutza, paula, lia, anca, lorena, katuy, kitty,camcris, cami_antonia 

si pentru restul fetelor

S-a intamplat minunea mult asteptata
12+
camcris spune:
neata fetelor
ce dor mi-a fost de voi, multi 

lia multumim de cafeluta
am sarit multe capitole asa ca ma apuc de 
cami
felicitari pentru bb, ce ma bucur pentru tine
cam asta am retinut din ce am spicluit
nike
felicitari pentru bb, sa dea DD sa fiti sanatosi 

pentru toata lumea fara exceptii
Katy82 spune:
Buna fetele! Eu in week-end am fost plecata asa ca am de citit din urma. Iau cafeluta de la Lia si incep sa citesc...
Despre mine ce sa va spun, uratii tot nu au aparut asa ca azi dimineata am mai facut un test care este tot negativ. Asadar eu nu pot declara inca Z1.

tuturor Mariilor!
Lorena tin pumnii sa fie bb la tine si eu am avut dureri de ovare, in special la cel stang luna asta, dar... se pare ca la mine e vb de o raceala.
Andreea
multumesc mult de urari!
Didi merci de incurajari!
Bebelu
, cand o sa fii nasica?

toate fetele!
sa devin
!
RAMONELLA spune:
Lia
multumim de cafeluta.Foarteee buna...mai ales cu frisca aia pe deasupra...
Katy tin pumnii in continuare sa iasa 2 liniute!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
cixinica spune:
Buna dimineata fetele!

lia multumim de cafea, e delicioasa!
katy tinem pumnii sa nu vina uratii! 
camcris bine ai revenit din concediu!
cum a fost? asteptam poze 
roxy, angi, cami_antonia, bebelu si tuturor fetelor multi 

si o zi minunata!
Katy82 spune:
Fetele am uitat sa va spun ca de vineri am tot avut scurgeri maro deschis, slab cantitativ. Eu pana acum aveam 2 zile inainte de CM scurgeri maronii, de culoare inchisa si in cantitate mult mai mare. Sambata m-a durut f. tare burta am zis ca-mi vine dar... iar seara m-a durut f. tare capul. Nu mai stiu ce sa zic, astazi sunt in Z28, daca nu apar uratii pana miercuti ma duc sa fac un Beta HCG. Mi s-a mai intamplat sa-mi vina si in Z29 dar tinand cont ca dupa semnele corpului am ovulat in Z11-12, e cam tarziu. Sper sa nu ma fii dereglat!
sa devin
!
RAMONELLA spune:
Katy eu cred ca scurgerile au fost de la implantare.
Doamne ajuta sa fie bine!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
racheel spune:
buna dimineata fetelor 

Lia, foarte buna cafeaua, multumim
Vorbiti despre scurgeri maronii, mie imi vine direct CM fara nicio scurgere maronie inainte.O colega de serviciu imi povestea ca 2-3 zile a avut scurgeri maronii si era insarcinata.
Vreau si eu.