Aspirante optimiste > 20 ani (552)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neliaCris sunt chiar in orasul sibiu

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

seara buna fetele

luna viitiare o sa fie explozie de II liniute

gabyy trimite si la noi niste racoare, aici murim de cald

Mergi la inceput

nu cred ca am durerile astea ca poate e nici nu vreau sa ma gandesc in ce zi sunt, mai ales ca plec la pensiune si o sa ma relaxez si odihnesc asa ca un test poate cand ma intorc dar e prea devreme ca eu am avut ovulatia sigur prin z 11 - 12, adica acum apro 7 zile

imi este tare frica sa nu fi racit tare la ovare de la frigul luat pe paltinis

asa de tare ma doareeeeeeeee

Mergi la inceput

lorena sa treaca durerea

te-a pluat, ti-a fost mult timp frig?

chiar nicio graviduta pe aici ca poate te lamureau ele

Mergi la inceput

draguta, multumesc mult dar nu am stat deloc in ploaie
am intrat in masina si m-am acoperit cu o patura pe picioare dar eu stiu
frig a fost dar in mod normal nu patesc asa ca doar noi mergem des la paltinis si au fost vremuri mult mai reci si nu am avut probleme

acum vad ca ma doare si ovarul celalalt, ovarul stang si parca incepe si mijlocul butii

eu pic lata si de somn ca toata sapatamana am lucrat aproape 14 ore pe zi si aseara m+am culcat tarziu ca sunt ai mei pe la mine si m-am trezit pe la 9

nu mai pot, abia astept sa plec la pensiune, aveam mare nevoie

Mergi la inceput

lorena poate durerile astea sunt de bine

concediu placut iti doresc si te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna,

eu am luat Dufaston acum vreo 3 ani si am avut dureri mari la ovare, chiar si dr. mi-a zis ca se poate intampla, dar fiecare cu organismul ei... poate la tine s-au adunat pastilele plus frigul
mini-vacanta placuta Lorena

si Draguta, trimit niste racoare, ca vreau sa plec acum la film si afara sunt 16 gr

si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata dragele mele,

Va astept cu o cafelutza sau suc natural pentru gravidutze si la un mic dejun.

Am vazut ca toata lumea se plange de caldura si subscriu si eu... e o caldura groaznica... m-am trezit intr-una din nopti ca nu mai puteam dormi de caldura si ii faceam capul calendar la sotul meu: 'vreau sa vina iarna, gerul, viscolul' Asa radea de mine :). iri am fost la strand in Tirgu Mures. E u strand foarte foarte frumos, nu ma asteptam sa vad asa ceva in roamnia si e foarte ieftin. Am stat cumintica la umbra, am intrat in apa dimineata pana la 11 si dupa 3.30 cand au navalit niste nori foarte bine primiti de mine. A fost foarte foarte bine, lu Luca i-a placut mult cred pentru ca s-a miscat in burtica de zor si am ajuns acasa pe la 8 seara. M-am dat si cu protectie 30+ si eu zic ca a fost bine. Chiar am incercat sa nu ma expun la soare mai deloc. Asa de multi copilasi erau... si mari si mici. Abia astept sa avem si noi toate toate copilasi si sa ne dam intalnire undeva la mijloc de drum.

va las acum ca ma pregatesc sa ma duc la biserica. sa aveti o duminica frumoasa si multi fara exceptie

22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

salutare si multi pupici,LA MULTI ANI celor care poarta numele de MARIA,MARIN,ETC;sa aiba mult noroc in v iata si mai ales impliniti pe toate planurile
eu akm vb cu voi dar in acelasi timp ma mulg,parca sunt moo-vacutzae shoow daca m-ati vedea,cu una tastez si cealalta mulgecel putin e bine ca mai pot si aasa
bebelule,aproape ai ajuns la jumatatea odiseei,mai ai un pic si scapi si de caldura si akm vine si CRACIUNULsi pe urma te incalzesti de bebe la piept
KATY,sper sa vina mai repede ziulika cand ne spui si atasezi poze cu testele pozitive urmate de o burtika mare si frumoasa
bun venit si sedere scurta pe la aspirante noilor fete si sper sa va simtiti extraordinar de bine cum m-am simtit si ma simt in continuare alaturi de minunatele mele colege in care gasim o parere si un sfat mai bun decat oriunde
revin,se trezii iar matza

FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata feteleee

LA MULTI ANI celor cu numele de MAria, MArin, MArian, Mariana.

Andreea asa e. maine e ultima zi din sapt 20. mai am inca pe atat si tin bb in brate

Ukumea asa ma vait si eu de 100000 de ori pe zi. VREAU SA VINA IARNA
hai k mai e putin si scapam.
eu incerc sa ma imaginez undeva la POlu Nord, unde e zapada multa, viscol, unde nu e nici o raza de soaare...dar nu merge

Lore ai girja si cu frigu. k si de la asta te doare burtica. ai grija mare, mai ales in perioada asta. k dc e bb, acu incearca sa ajunga unde trebuie si sa se prinda. asa k trebuie sa fii foarte atenta.

pt toate fetele

Mergi la inceput