Aspirante optimiste > 20 ani (552)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Cosmy acuma ca mi-ai spus am vazut ca nu am mai schimbat semnatura de 2 saptamani. Suntem in saptamana 24 de fapt, deci un pic mai mari. Asa ce repede a trecut timpul? si parca ieri va puneam poze ca testul pozitiv. Doamne ce emotii!!! si de-acum vin altele si mai mari!!!
Votat si eu .

Haideti fetelor cine se testeaza sau cine asteapta cu nerabdare vesti bune saptamana asta??? a fost perioada concediilro deci trebuie sa iasa ceva vesti bune de aici

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

UKUME chiar cum ne puneai poze ca testul pozitiv, parca ieri a fost, ce ma bucur pentru tine ca sunteti bine, ce repede a trecut timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mie ar trebui sa-mi vina maine sau poimaine(am un CM de 28 sau 29 zile, am deja dureri de burtica si cateva cosuri.Nicio sansa luna asta, si mai ales cu 7 mil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

camcris mersi
ukume chiar ca trece timpul asa repede, cum zici si tu parca mai ieri admiram pozele cu liniutzele. o sa treaca si restul si o sa-ti tii copilasul in bratze

yo ma apuc de smotru pe aici, nu intzeleg cum se poate sa se puna atata praf din mom ce totul e inchis si nu e nimeni acasa
va doresc o zi buna in continuare

angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

racheel pana nu vezi rosu mai ai o speranta
si eu astept de 2 ani sa nu mai vina dar nu-mi pierd speranta, va veni si vremea noastra ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

offf racheel
nu plange cum zice si camcris: pana nu vezi rosu mai este sperantza
uite un buchet de flori ptr tine si nu fii supi doar suntem: ASPIRANTE OPTIMISTE

acu' va las, imi iau dintii in inima si m-apuc' (ca altfel ...)

angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume

Mergi la inceput

fetelor multumesc pentru incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ce faceti fetelor? Mie mi-au mai curs 2 picaturi maronii astazi, nici urma de CM. Imi este frica de mor de o extrauterina. In Z24 am avut dureri puternice in partea stanga. Daca nu vin uratii nici maine miercuri fac Beta HCG ca sa stiu o treaba! fetele!

sa devin !

Mergi la inceput

Katy fa-ti un test si sa fie cu doua liniute.Eu din cate stiu la o sarcina extrauterina ai sangerari, si dureri puternice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Racheel mi-am facut dim si e negativ. Bine cred ca ma gandesc eu prea departe. Sper sa fie bine!

sa devin !

Mergi la inceput