Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)
Raspunsuri - Pagina 21
daciana.t spune:
ioana sper sa fie totul in regula!
eu o sa nasc in maternitate. oricum, nu conteaza unde nasti ci bebe sa fie sanatos si tu la fel, nu?
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
natynic spune:
Buna, fetelor!
Sanatate "raciturilor"! De la AC li se trage, va garantez! Dar asta e, asta-i vremea, nu prea ai ce face...
Azi am fost la Targoviste unde mi s-a propus un alt part-time job in privat...sa studiez oferta. Fain, frumos, civilizat dar nu stiu, ma mai gandesc, chiar si cu oferta de decontare a benzinei osteneala mi se pare un pic prea mare. Mai ales ca asta va insemna, evident, de platit bona suplimentar.
Apropo de asta: bunica versus bona; discutia despre avantaje si deavantaje. Multe de zis...DAR, Stela si Kya, un singur aspect as mai avea de subliniat: pentru orice, dar orice ati avea de facut intr-un moment in careaveti nevoie de inlcuitor pt copil...ca va distrati in oras, cu prietenele sau cu sotul; ca va luati un job in plus sau stati la al vostru peste program pt bani; ca aveti eu stiu ce obligatie de indeplinit...mama/soacra (recte bunica) va sta intotdeauna oricat veti avea nevoie GRATIS. Rupandu-si din timpul si treburile ei. Cu un strain, oricat de fain, asta nu se poate intampla. Poate ca ai mai multe pretentii de la o persoana pe care o platesti dar ai pana la urma si mai multe obligatii, ca sa o pastrezi. Ca o bona azi o ai si maine zboara daca nu-i convine...cu bunica e infinit mai greu sa se intample asta.

In rest, despre spital as avea multe, poate prea multe de spus, de raspuns si de comentat. Numai ca nu pot. In primul rand pt ca sunt mult prea ravasita si intr-o stare emotionala greu de descris. Asa ca va zic numai atat: ca dincolo de fire neizolate, supraveghere, management si reguli interne mi s-a sfasiat inima cand am vazut imaginile cu reanimarea facuta scrum; orice ar fi fost in neregula acolo, pt mine e locul de iad si de rai in care mi-a fost salvat copilul si acum nu mai este...Si al doilea lucru: azi am aflat cine era asistenta de garda cu pricina, pe care toti, jusificat sau nu, acum isi varsa obida. A fost unul din...consilierii psihologici (adica ceva ce in mod oficial in Ro nu exista) pe care i-am avut in timpul sederii Iuliei acolo (si acum cand scriu asta ma buseste plansul)-un om al carui chip si cuvinte calde nu le voi uita niciodata.
Asa ca, iertare, eu altceva nu pot scrie si nimic nu pot infiera...Sunt doar terminata, ravasita si socata...
P.S. Olga...n-ai vrea sa stii in cate locuri din cate spitale romanesti sunt fire neizolate innadite, sunt instalatii improvizate si alte asemenea. DAR, uite ca ajunge deja sa stie toata lumea. Asta ar fi bine DACA i-ar pasa cuiva; numai ca in inaltele ierarhii medicale romanesti se pare ca numai unui arab ii pasa..
gudinde spune:
Vorbeste acum la TV seful de sectie de la Cantacuzino, dr. Adrian Craciun. El spune ca are 44 de locuri si deja peste 70 de bebelusi, plus gravide care pot naste oricand. Aici intra si prematurii. Are doar 2 asistente pe ATI prematuri. Zice ca-s atat de supraplini ca unele gravide sunt cazate la subsol.
Practic, acum omu' asta zice de fata cu Arafat, Enescu, Toma si inca unu ca nu poate asigura salvarea prematurilor in conditiile in care Polizu e inchis, Giulestiul e ars si el zicea ca si Municipalul e inchis.
Au ramas efectiv muti toti din studio.
daciana.t spune:
maine la orele 22.00 antena 3 ne roaga sa pastram un moment de regulegere pentru micuti care au murit la maternitatea Giulesti. pentru cateva minute sa stingem lumina pentru sufletele lor 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
daciana.t spune:
gudinde
ce situatie! si vb lui naty de ce a trebui sa explodeze buba asta la o materniate 
_
Claudia
+21 si mami de
natynic spune:
Municipalul nu e inchis dar, realmente...mai bine ar fi! Pt ca fara lucruri cumparate aproape integral de familie nu are nimic...
gudinde spune:
Asa a zis dr Craciun. Nu stiu ce sa zic ...
Si mai ziceau astia ca la Polizu desi e in renovare, iar au iesit pozitive testele la n'stiu ce streptococ.
zozela spune:
Asa cam este..noi vorbim asa..ca sa vorbim,pt.ca,din pacate,sistemul nostru sanitar e varza! Ceea ce s-a intamplat la Giulesti,se putea intampla in multe dintre spitalele din Romania..Pacat totusi ca s-a intamplat in locul in care se puteau salva muulti bebelusi considerati cauza pierduta prin alte parti,bebelusi cu probleme,singurul spital de gen,din pacate,de pe la noi.
Nu mai am nimic de comentat,ma macina destul gandul ca si copilul meu putea fi printre victime
Daca nu veneam la Buc.atunci cand am venit,puteam f.bine sa nasc la Craiova prematur si sa vin val-vartej cu BB la Giulesti..

Nicio explicatie,nicio zi de doliu national,niciun sprijin financiar nu cred ca poate alina suferinta mamelor,parintilor alora.E ingrozitor!!

PS:Mihai n-are nici pe naiba-tuseste si-atat.Nu il doare urechea,nu a mai facut febra,mama-sa e nebuna!
Sanatate tuturor!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
luny spune:

nu mai pot nimic.. ma uit pe Acasa...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
daciana.t spune:
zoze, masa nu e nebuna e grijulie asa cum e o mama
. si mai ales cand spui ca e prima data cand tuseste...pai daci a avut prima bronsita la 8 luni, eu am imunitate la tusea ei...
mama masii de sistem medical, sincer pentru acest lucru imi vine sa pelc din tara, doar si numai pentru avea acces la un sistem medical civilizat si pentru a beneficia de ingrijiri medicale ok....
_
Claudia
+21 si mami de