Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, e coada, care se face cu o ora inainte de spectacol si care merge repede. In plus, nu era musai sa stati toti trei la coada, tu cu Tea va duceati la plimbare, sunt o gramada de expozitii acolo, sunt locuri de joaca pentru copii, banci la umbra. Intr-un sfert de ora, desi am luat de fiecare data coada cea mai lunga ( normal !!! ), am cumparat biletele. Si am mai luat o data coada pentur intrarea in bazinul acoperit, ca acolo ii placea lui Marc, saracul. Acum am inteles ca toate spectacolele sunt in cel descoperit, unde nu am fost, nu stiu daca e umbra sau nu, e posibil sa nu ii priasca soare in cap Zozelinei.

Mult succes la scoaterea granulomului !

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Stela, nu stiu ce sa zic, ca nu am cu ce compara, decat pataniile citite pe forum ( chiar la Odisee povestea o mamica cum s-a infuriat o asistenta pe la neonatologie pe o mamica si le-a ridicat pe toate care erau la alaptare acolo, sa se duca in saloane, de au ramas si copiii nemancati, si mamele traznite...) cu ce am gasit eu in Municipal ( unde, de asemenea, e posibil sa fi avut tratament diferit, dat fiind medicul cu care am nascut ). E complicat, oricum...Nu ma incalzeste ca nu lasa vizitatorii sa intre, asta e de inteles cumva, nu inteleg cum de s-a intamplat sa nu fie nimeni care sa observe focul ala, pana la explozie. Pana la urma, asistentele alea de acolo au pus-o pe picioare pe Iulia si alte sute de copii ca ea, probabil, deci cretine nu sunt, nu? Of !

Mergi la inceput

Iar am limbarita, copilul meu inca doarme...asa se explica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
nu mai da nimeni o in ziua de azi??

gravidele matinale vad ca nu servesc...

Despre Giulesti nu stiu ce as putea sa mai zic...decat ca imi pare atat de rau de copiii si de parinti!

Alice, cred ca m-ai sunat si eu n-am raspuns!
Imi pare asa de rau...am vazut numar international....si azi am cautat al cui era prefixul si am vazut Marea Britanie....si apoi ca Thea e bolnava....imi pare tare rau ca nu ti-am raspuns!

Mergi la inceput

Asta a mea tot doarme . Nu a dormit niciodata atat...

Tuchi, cum merge renovarile? Tot in concediu esti? Am vrea sa dam o fuga la Brasov azi, dar nu stiu ce sa ii dau asteia sa haleasca pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

inca sunt socata de tragedia cu bebelusii.. de fapt nu numai eu, ci si omul meu..

dar daca tot am apucat sa pun, sa va arat cum ne-am mai distrat in ultima vreme:
http://family.webshots.com/photo/2727360770102226680cGygAO
atentie! opere de arta (atentie la filmuletul cu vocabularul)
si little motor mouth - am ramas amandoi tablou cand am auzit-o, ca pana acum nu a facut asa..
dar de atunci numai asa canta mereu cand aude melodia aia.. si nu numai.. deci am trecut de la dansat la cantat..

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

tuchi, sunt pe aici, dar cafeluta nu servesc, poate un ceai

zoze, imi pare rau ca Mihai tuseste. daca nu are accese de tuse seaca, ci doar tuseste din cand in cand asteapta pana plecati in bucuresti sau in craciova si mergeti la un dr. daca insa te sperii prea tare poti merge cu el in urgenta.

eu la tuse seaca ii dau: prospan(sirop) sau sirop de patlagina si ipeca. mi s-a mai recomandat tantrum verde spray, dar la noi mai rau a facut( accetua tusea)

Daci tot asa cu tuse este si de ieri si cu kk moale!

cu asistentele din Giulesti nu stiu ce sa spun, nu m-am lovit de niciuna, doar in brasov, dar in Bv sunt dragute si ok( ma rog sunt sanse sa dai si peste acrituri, ca peste tot)oricum, buna intrebarea: unde erau asistentele. focul ala mocnit nu a fost asa 2 secunde duap care explozia....deci "ceva e putred in Damenarca".

mimo, ma bucur ca v-a priit vacanta. m-am distrat teribil cu perlutele voastre!

stela, hai ca scapi si de granulonul ala! mult curaj

intrebare: mai nou la botez se dau bani ( cam cat de da?) sau se cumpara hainute? nu de alta dar nu am bani si de una si de alta. merg la nepotica mea la botez in 21 si nu stiu cum sa fac? ce sa fac? multumesc de raspunsuri

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Asta a mea tot doarme . Nu a dormit niciodata atat...

Tuchi, cum merge renovarile? Tot in concediu esti? Am vrea sa dam o fuga la Brasov azi, dar nu stiu ce sa ii dau asteia sa haleasca pe acolo

olga gasesti destule restaurante cu ciobite bune in Bv. da un semn daca veniti, poate ne vedem, daca doresti

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Doamne, numai la parintii copiilor din maternitate ma gandesc!!!Si nici nu se stie care ai cui sunt, ca le-au ars bratarile!!!
Groaznic!!!
Acelasi lucru il vorbeam si eu cu Alin..de ce COPIII?????

Si inca una care m-a enervat la culme de dimineata, cand voiam sa dorm: s-au apucat astia sa tunda iarba de pe langa bloc la ora 7 si ceva....Si se aude rau de tot.... Mai dormi daca poti... Nu contest ca trebuie taiata, dar de la 7 dimineata??? Si mai tund in jurul pranzului, cand se culca Matei, de multe ori.. Noroc ca el doarme tun...

Azi imi vin mineralele!!!!!! Abia le astept!!!!! Intai trebuie sa caut sfaturile Andreei referitoare la modul de tencuire...

Mergi la inceput

mihule ti-am vazut mandretea in poze

_

Mergi la inceput