Buna-ziua
sunt noua pe forum si as avea o intrebare daca puteti sa ma ajutati:am o fetita de 2 ani si 7 luni si a fost diagnosticata cu dermatita atopica si seboreica;este si cu suspect de astm(ambii parinti avem astm bronsic alergic)si am facut si niste teste alergologice si a iesit alergie la laptele de vaca,la alfalactoglobulina,betalactoglobulina si la cazeina si tusesete la efort.Mentionez ca sunt in al 3 lea an de maternitate pe caz de boala si as vres sa stiu daca pot sa o dau la gradinita cu ce are ea.
Multumesc
Bine ai venit pe forum
As vrea sa te intreb de ce vrei sa o dai la gradinita inainte sa implineasca 3 ani. Si ce spune pediatrul despre intrarea in comunitate, acum.
Daca vrei neaparat sa o dai la gradinita acum in toamna, sfatul meu este sa alegi o gradinita foarte curata, sa fie cu program scurt - astfel ii pui tu pachetel cu tot ce are voie sa manance si sa cauti si o doamna educatoare cu mare drag de copii care sa inteleaga ce inseamna un copil cu suspect de astm sa nu se panicheze la primul atac de tuse
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Buna
Oana face 3 anisori in decembrie si cam toti copii cam de varsta ei sunt deja inscrisi,iar eu dupa ce implineste 3 ani o sa trebuiasca sa merg la lucru,dar nu stiu ce sa fac.am mai auzit de pachetel de mancare de acasa dar ma gandesc ca oricum copii sunt foarte pofticiosi si sa nu se simta data deoparte.Am mai auzit si de varianta de a mai prelungii si dupa cei 3 ani de maternitate ca si cum as fii insotitor dar nu stiu daca se poate.
Mi-ati putea da un sfat ce sa fac.
Mersi