Mamici aspirante Galati

Mamici aspirante Galati | Autor: bebelus11

Link direct la acest mesaj

Salutare!
Sunt din galati si sunt si eu una din multele aspirante la rolul de mamica. Numai ca, pana acum nu am avut noroc!
Mai sunt si alte aspirante din Galati cu care sa schimbam pareri?
La ce doctori mergeti. Eu am "trecut" prin mai multi doctori si acum sunt cam confuza:unii spuneau ca suntem ok, altii ca nu.....
Am auzit de d-na doctor CARAMAN LILIANA. ce puteti sa-mi spuneti de ea?
stie careva unde exact este cabinetul ei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna bebelus....eu sunt Luiza...tot din Galati....eu incerc de 5 ani sa devin mamica...momentan fara succes...am 32 de ani si sunt casatorita de 9 ani.....inca mai sper....din luna mai ma duc la doamna doctor Statescu Mariana...este o dulce si iti explica cu amanuntul....singura problema este ca stai foarte mult pana intrii la ea la cabinet cu toate ca iti faci programare inainte si este si destul de scump...dar eu sunt foarte multumita de ea...are cabinet la Potcoava de aur...exact in fata fantanii din parculetz.....despre doamna doctor Caraman ce sa iti spun...m-am tratat si eu acum 4 ani la ea...extrem de superficiala,chiar daca te duci de 10 ori la ea habar nu are despre situatia ta si mie asta nu mi se pare normal.....eu mai citeam si ma documentam pe internet si cand ma duceam la ea la cabinet ( apropo cabinetul il are pe strada Siderungistilor...cand cobori catre General pe partea stanga este din termopan la parterul unui bloc) ii spuneam ca poate ar trebuii sa mai incercam si alte analize....si mi-a spus ca daca sunt asa de desteapta ce nu ma tratez singura si a inceput sa se rasteasca la mine.....m-am enervat atat de tare incat am plecat fara sa ii platesc consultatia...daca venea dupa mine cred ca o tavaleam cu bataia.....si sa nu mai spun ca mi-am facut un Papanocolau la ea si mi-a iesit Candida si nici pentru asta nu mi-a dat tratamentul adecvat....acum tu faci cum vrei...te mai astept sa mai vorbim si sa imi dai si despre tine mai multe informatii...daca pot sa te ajut o fac cu mare drag...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Bine ai venit pe , uite doua subiecte unde poti sa afli informatii despre medici si alte aspirante din Galati:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140887
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140022

I♥pink

Mergi la inceput