Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

elly La multi ani, sa ai parte numai de bucurii!!

La multi ani, Edi!!

La multi ani, Mihnea!!

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti toata viata voastra!

Corrina, ce mai faci??

o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!

si pentru somnoroase!

La Multi Ani, EDI!!!!

GIULI DRAGA, SA-TI TRAIASCA BAIATUL, SA FIE SANATOS SI NOROCOS!!! SA AVETI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE SI SA PRIMESCA SI EL UN FRATIOR/SURIOARA CAT DE CURAND!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI FERICITI ELLY!! SA-TI DEA DD TOT CE-TI DORESTI, O FAMILIE FERICITA SI COPII SANATOSI!!!!

LA MULTI ANI, MIHNEA!!!! SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA TE BUCURI DE SURIOARA TA (wow, corina, ce putin mai e!)

babytza eu cred ca-i va fi mai bine acolo, cu ajutor specializat non stop. Sigur ca o sa-ti fie greu acasa fara ea, dar asa-i cel mai bine!!!!

xor sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de ea!!!!

Noi am mai tras o tura la mare, a fost minunat apa era de-a dreptul fierbinte , copiii au stat in apa cam 95% din timp!!!! Imediat plecam si la munte sa ne racorim un pic si gata cu pimbarile vara asta!!!! Daria e super bine, vorbeste ingrozitor de mult si mai scote si ceva perle....imi place de ea de mor

Incercam si noi sa mai facem o intalnire a boboceilor vara asta???? Ca eu taaare as vrea...... ce ziceti???? Poate ne vedem in we, ca mai toti iesim in parcuri si fiind si tatici acasa ne putem deplasa mai usor oriunde...... zic si eu.......

Va pup si va doresc o saptamana minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Avem CAPITOL NOUsa putem ura linistite sarbatoritii!!!!!!

puuuup
Nocom

Mergi la inceput