Oradea (cap.55) - vara s-a terminat !
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Oficial mai am o ora pana la concediul meu de multa odihna, da` multa multa ![]()

Moni, apoi musai sa ne vedem cumva si ti arat live 

Restu` pe unde steti ? Ce mesteriti ? ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
puisorul spune:
Buna
Ma scuzati ca dau buzna dar poate ati fost vreuna dintre voi la hotelul Perla din Baile 1 Mai si imi puteti spune cum e. Vreau un weekend romantic acolo de ziua sotiorului si as vrea sa fie totul perfect
. Pe net arata tare bine dar nu stiu daca e conform cu realitatea ![]()
Va multumesc cu anticipatie 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
carmen spune:
Buna,
as vrea sa va intreb si eu ceva in legatura cu Oradea: langa REAL (OBI) e un cartier de case,nou, cu case din alea cate 3-4 lipite. Mi-a placut la prima vedere, am intrat in cartier sa vedem cum e si era asa liniste si curat. Stiti cum se numeste? Au un site? Stiti ceva amanunte referitoare la casele de acolo?
Multumesc foarte mult.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmen Buna, as vrea sa va intreb si eu ceva in legatura cu Oradea: langa REAL (OBI) e un cartier de case,nou, cu case din alea cate 3-4 lipite. Mi-a placut la prima vedere, am intrat in cartier sa vedem cum e si era asa liniste si curat. Stiti cum se numeste? Au un site? Stiti ceva amanunte referitoare la casele de acolo? Multumesc foarte mult. carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi. |
Presupun ca este vorba de asta:
http://www.impactsa.ro/proiecte/proiecte-actuale/oradea/europa/
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Buna Ma scuzati ca dau buzna dar poate ati fost vreuna dintre voi la hotelul Perla din Baile 1 Mai si imi puteti spune cum e. Vreau un weekend romantic acolo de ziua sotiorului si as vrea sa fie totul perfect . Pe net arata tare bine dar nu stiu daca e conform cu realitatea Va multumesc cu anticipatie ![]() Ani de Stefana (23.01.2008)ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
Este conform realitatii - este la aproximativ 150 de metri de la bifurcarea cu soseaua soseaua Oradea - Baile Felix - Deva
carmen spune:
Multumesc foarte mult.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
marius spune:
Sunt sacait de vremea de afara. Imi displace enorm vremea!!! Nuuuu vreeeauuu ploaie, frig, umezeala. Vreau inapoi in Croatia, vreau cald, soare, nisip, mare, pantaloni scurti, tricou.
Intru in depresie!![]()
Ma duc sa cautr cum pot sa ajung in www.google.ro/imgres?imgurl=http://freelance-zone.com/blog/wp-content/uploads/2010/07/Writers-Groups-in-Hawaii.jpg&imgrefurl=http://freelance-zone.com/blog/writers-groups-by-state/hawaii-writers-groups/&usg=KSTkWgKXEk84YqxD0Zo4YS-qtsU=&h=480&w=640&sz=109&hl=ro&start=12&zoom=1&tbnid=xLKy4fO-Iu2mAM:&tbnh=142&tbnw=239&prev=/images%3Fq%3Dhawaii%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1024%26bih%3D607%26tbs%3Disch:10%2C570&itbs=1&iact=hc&vpx=725&vpy=196&dur=1724&hovh=194&hovw=259&tx=161&ty=117&ei=CmCKTLSbMJDIswad_az0AQ&oei=3V-KTJ-hOZDKjAf5odmXBg&esq=20&page=2&ndsp=12&ved=1t:429,r:7,s:12&biw=1024&bih=607" target="_blank">Hawaii
adi2003 spune:
Si mie mi s-a pus pata de aseara pe un DSRL, de fapt nu numai de aseara.
Dar raman cu visul, caci pe criza asta ar trebui sa fiu nebuna sa-mi dau si ultimul leut pe un ap.foto.
Dar mi-l doresc mult,mult. Si nu stiti cat sufar ca nu mi-l permit.
As fi in stare sa nu-mi cumpar o haina noua un an intreg, numai sa pot sa-mi iau unul.
Macar de ar fi o certitudine serviciul, dar nici asta nu-i.
Pana una alta, a mai inflorit o passiflora, pe care tocmai am identificat-o: passiflora coriacea.