America (208)
Raspunsuri - Pagina 9
miereamara spune:
Da, eu l-am amanat din mai multe motive, unul ar fi ca la primul vaccin cu live virus - varilix (pt varicela) Aidan a reactionat ingrozitor, a urlat in continuu o noapte intreaga, dar urlete urate de tot, nu mi-am vazut copilul niciodata in halul ala, l-a agitat ingrozitor, plus febra mare si fix la cateva zile pneumonie (a doua) despre care am citit in prospectul ca ar putea fi side efect, a fost raportata in trials la un procent f f mic de copii, dar totusi exista ca posibilitate.
Asa ca ma gandesc serios sa nu ii fac MMR-ul, pediatrul lui a tot amanat ba ca a fost bolnav, ba cu astmul, ba ca era sub tratatement pt astm, el a spus sa il facem la 2 ani, imi place de el ca e tare deschis la tot felul de solutii.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
mihutza11 spune:
multumim ca ne-ati vazut si laudat!
Miere da mai, are lipici engleza de numa'.. in mod sigur din cauza ca o aude peste tot, la tv, pe afara.. asta e, ce sa facem, eu sper sa vrea sa vb si romana cand o sa mai creasca.. oricum noi vb cu ea in Ro..
Bianca ti-am admirat si eu domnisoara si flacaul-explorator! auzi dar ce avea in gurita?
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
Denisam spune:
Hello,
Scuze ca intervin,vroiam sa ii spun IRNEI, sa mai amane cat poate MMR- suntem in aceasi situatie ca si tine cu baietelul meu de 3 ani care vb f.putin,inteleg ca voi v-ati revenit,dar eu stiu ca al meu de la asta s-a "defectat",pi aatunci era ok,asa ca eu as amina cat demult se paote, avadn in vedere ca ati trecut prin multe otite,pneumonii,etc...E doar o parere dupa 1 an de investigatii-bafta multa!
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
miereamara spune:
Denisa da, cu siguranta o sa il amanam, totusi in dec. am vrea sa mergem in Romania si mi-e sa nu ia ceva de pe acolo, mai ales ca e iarna, lume multa in spatii inchise plus calatoria cu avionul.
Zici ca de la vaccin crezi ca sunt problemele baietelului tau?
Eu nu m-am gandit pana acum la posibilitatea asta, pediatrului i-am raportat efectele adverse ale varilixului si am trimis raport la organizatia aceea care se ocupa cu raportarea efectelor adverse la vaccinuri. A fost singurul vaccin la care a avut reactii Aidan.
buflea spune:
Cine imi spune si mie cum se traduce oficial "certificate of accuracy" ?
Miere, nu i-l face - eu i-am facut MMR lui Alex la 3 ani, tot de teama zvonurilor cu autismul. Desi nu prea cred in zvonul asta, totusi l-am amanat cat am putut.
Denisam spune:
Irina-da, eu sunt convinsa ca vaccinul l-a afectat f mult si cel de hepatita, care le-am facut la 1-2 luni distanta din acelasi motiv-plecam in romania- regret enorm,desi la acel moment nu aveam cum sa stiu, mai ales ca pe Emma nu a afectat-o deloc,dar fiecare copil e Diferit...bafta!
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
corinadana spune:
Si eu am vrut sa intreb ce a intrebat Mihutza, Bianca.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
miereamara spune:
Nici pe cel pt hepatita nu i l-am facut.
Nu mi-e frica neaparat de autism, mi-e teama de alte reactii.
blackpanterro spune:
Irina, Aidan al nostru are toate vaccinurile si nu a avut probleme cu niciunul, nici macar febra sau discomfort.Cred ca depinde de fiecare copil cum reactioneaza...din moment ce Aidan al vostru a avut asa reactii poti sa amani ca ai tot timpul pana merge la scoala.La gradi se cer vaccinurile la zi?
Adriana 37+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
miereamara spune:
Andrei are o ghinda in gura, nu?
Aidan a depasit faza asta cu bagatul in gura...de cate ori nu l-am prins cu gura plina de rumegus in park, sau lingand rotile carutului.
Acum mai baga in gura diverse chestii doar ca sa ma sperie, eu am fost panicata rau cu inecatul si acum lui ii place sa se joace cu bateriile de la diverse telecomenzi, cateodata le mai baga in gura numai ca sa imi vada mie fata speriata
Adriana si eu as fi zis ca nu a avut nici o reactie pana la vaccinul ala nenorocit, sincer m-am/ne-am speriat de felul in care a reactionat, statea in patut si se lovea cu capul de gratii, nu am putut sa il alinam in nici un fel.
Imi cer vaccinurile la zi la gradi, sigur, dar nu ma poate obliga nimeni sa i le fac.