America (208)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu se corecteaza dioptriile, doar ca-i mai usor cu ochelari. Eu sint anti laser. Sint si eu ochelarista, nici macar lentile de contact nu vreau. Un lucru care mi-a placut la dr. a fost ca si el purta ochelari.

N-vem optiune de juma' de zi la gradinita. Practic este scoala-scoala. Mi-e groaza si mie ca nu stiu cum facem cu activitatile de dupa scoala, e cam mult...
Suna bine teacher de germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Dc. is prea multe activitati, poate mai reduceti.

Mergi la inceput

Ana are doar gimnastica, dar este de trei ori pe saptamina. Probabil ca trecem la doua zile.
Mai incepe si chinese school.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona adica de la 8 la 3 nu? 7 ore singurica acum... Doar cu Gica;) Ana ambitioasa o sa faca bine la k!

Newmami bravo ptr pusti! cate face... Eu stiu ca se intoarce saptamana viitoare.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Da, aici este 7:45 - 2:45. Ea se tine mai bine decit Alex cind era la virsta ei, dar este totusi obositor.
Cred ca o sa-si intre in ritm dupa o vreme, imi fac griji acum ca-i la inceput. Plus ca-s atit de mititei, macar Ana-i mai inaltuta (chit ca-i slaba), dar sint cite unii de zici ca-s inca bebelusi.

Mergi la inceput

Nitel devreme 7.45, da' asta e. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Si la noi K este de la 8:00 la 3:30 ... la noi inca nu a inceput scoala, incepe dupa Labor Day.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

AB-urel Multa sanatate copilasilor si mamei tale!

Lia, ioi, te faci cetatean, felicitari!

Mult succes tuturor copilasilor care incep scoala!

Lai

Mergi la inceput

Lai, multumesc!

La noi scoala e de la 8.45 la 3.15. Da' cica se recomanda sa fie acolo la 8.30. De la anul o sa inceapa mai devreme si ies mai devreme, dar nu stiu bine orele, o sa se mute fi-miu la alta scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

sanzi,

Tu ai fost multumita de Montessori? Parca David a mers acolo un an, nu? E tradiva intrebarea mea, deja l-am inscris pe fecior la KG la un Montessori, am emotii de nu-mi vine sa cred...
Macar le asigura lunch acolo; singura grija o am cu mersul la baie. Sunt convinsa ca in primele zile o sa se tina si nu o sa mearga acolo.

Mergi la inceput