America (208)
Raspunsuri - Pagina 22
Ramona J spune:
Nu se corecteaza dioptriile, doar ca-i mai usor cu ochelari. Eu sint anti laser. Sint si eu ochelarista, nici macar lentile de contact nu vreau. Un lucru care mi-a placut la dr. a fost ca si el purta ochelari.
N-vem optiune de juma' de zi la gradinita. Practic este scoala-scoala. Mi-e groaza si mie ca nu stiu cum facem cu activitatile de dupa scoala, e cam mult...
Suna bine teacher de germana.
Ramona J spune:
Ana are doar gimnastica, dar este de trei ori pe saptamina. Probabil ca trecem la doua zile.
Mai incepe si chinese school.
corinadana spune:
Ramona adica de la 8 la 3 nu? 7 ore singurica acum... Doar cu Gica;) Ana ambitioasa o sa faca bine la k!
Newmami bravo ptr pusti! cate face... Eu stiu ca se intoarce saptamana viitoare.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Ramona J spune:
Da, aici este 7:45 - 2:45. Ea se tine mai bine decit Alex cind era la virsta ei, dar este totusi obositor.
Cred ca o sa-si intre in ritm dupa o vreme, imi fac griji acum ca-i la inceput. Plus ca-s atit de mititei, macar Ana-i mai inaltuta (chit ca-i slaba), dar sint cite unii de zici ca-s inca bebelusi.
buflea spune:
Si la noi K este de la 8:00 la 3:30 ... la noi inca nu a inceput scoala, incepe dupa Labor Day.
lai spune:
AB-urel Multa sanatate copilasilor si mamei tale!
Lia, ioi, te faci cetatean, felicitari!
Mult succes tuturor copilasilor care incep scoala!
Lai
ruxij spune:
Lai, multumesc!
La noi scoala e de la 8.45 la 3.15. Da' cica se recomanda sa fie acolo la 8.30. De la anul o sa inceapa mai devreme si ies mai devreme, dar nu stiu bine orele, o sa se mute fi-miu la alta scoala.
roxanuta spune:
sanzi,
Tu ai fost multumita de Montessori? Parca David a mers acolo un an, nu? E tradiva intrebarea mea, deja l-am inscris pe fecior la KG la un Montessori, am emotii de nu-mi vine sa cred...
Macar le asigura lunch acolo; singura grija o am cu mersul la baie. Sunt convinsa ca in primele zile o sa se tina si nu o sa mearga acolo.