Aspirante optimiste > 20 ani(551)
Raspunsuri - Pagina 15
deeva73 spune:
Ziua buna fetele mele
ramonella la multi ani! ...si sa primest anu' asta cadou si de la barza.
bebelu ai grija cu caldurie astea, stai si tu la umbra.
lia73 noi nu suntem batrane... noi avem mai multa experienta. Ce zici deschidem odiseea urmatoare... aia de mai-iunie? Vai ce mi-ar mai placea. Ca de mai intarzie mult barza ma tem ca o sa ma duc cu burta mare la maternitate si am sa uit de ce m-am dus. Ha, ha, ha!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
didi32 spune:
Gabi draga si eu tot ca branza sunt dupa o sapt de concediu, c-am prins numa' ploaie si 20 si ceva de grade! Ai zice ca recuperez acum, numa' ca nu ma pot duce la plaja ca-i periculos
in devenire
lorena_86 spune:
fetelor
eu plec la strand
didi la ocna sibiului ca tu stii
am asa intepaturi de ovare, imi simt sanii grei si ma dor
de aseara am inceput sa iau aspenter si dufanston
sper sa fie bine de data asta
aici e racoare si placut
pupi pe toata lumea

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
didi32 spune:
Lorena 
, vezi ca e drumul lung, greu, se lucreaza, sunt semafoare, sa fii pregatita. Distractie placuta si sa faci o baie si pt mine!
in devenire
Katy82 spune:
Lorena drum bun si sa dea Doamne-Doamne sa fie
in burtica1
Fetele mie mi-au cur vreo 3 picaturi deja si m-a durut f. tare in partea stanga. Am luat no-spa!
noapte buna!
sa devin
!
dana_r spune:
bine ai venit, rachel, sedere cat mai scurta la noi!

Ramonella, la multi ani cu intarziere si din partea mea!

si sa ti se implineasca toate dorintele, si un bebe frumos si sanatos in capul listei!
delfinutsa, bine ai venit si sa ne vedem toate la odisee cat mai repede!
fetelor, eu nu imi aleg nici o odisee, oricare sa fie , numai sa ma duc cat mai repede! ca daca nu, ma duc cu capul

mi-e si groaza sa ma duc pe undeva in vizita si sa aud vesnica intrebare: si, nu vine bebe? cred ca odata o sa reactionez tare urat la intrebarea asta... pe voi nu va deranjeaza? sau numai eu sunt mai stresata?
va pup pe toate de noapte buna (cred ca dormiti toate la ora asta. somn usor si vise placute!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
tanamera spune:
Buna dimineata!
Aspirantelor si nu numai va astept cu o cafea fierbinte
.
Bun venit noilor fete
!
Dana eu cand auzeam intrebarea "si cand vine barza?" raspundeam "cand vrea Doamne Doamne",le cam inchideam gura la toti.
O zi frumoasa!
29+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata si de la mine!
Delfinutsa bine ai venit, sper sa auzim cit mai curind de doua liniute si de la tine![]()

O zi frumoasa tuturor!
asteptind inca o sansa
http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png