Aspirante optimiste > 20 ani(551)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cosmi duphaston am luat doar 2 zile, cate o pastiluta pe zi, apoi am zis sa nu mai iau ca oricum mi-a iesit bine progesteronul si nu are rost sa ma incarc cu hormoni aiurea.
Ukume, uau deja 22 de saptamani.Si mie imi place numele Luca doar ca nu se potriveste cu numele nostru de fam. Asa ca daca vom avea bb tb sa ne gandim la alt nume, daca e fetita ii punem Teodora dar daca e baiat nu stim inca... macar sa raman eu, ca gasim noi nume.
NeliaCrisatunci da mama o fuga pe la coafor, fa o schimbare ca sa-ti recapeti increderea in tine!
Gaby ai loc pentru toate? In Romania e canicula in toata regula.
Dana si eu am spotting inainte de CM dar consider prima zi, ziua cu scurgere abundenta, asa am mai gasit pe net.
Rachel iti dorim sa devi si mamica!
Ramonella la multi ani, m-am gandit eu ca s-ar putea sa ai un motiv pt care dai de dar cum nu te-am vazut la sarbatorite, n-am stiut. , sa fii sanatoasa si sa vina bb 2 cat mai repede!

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumesc mult fetelor!!!

Ma gandesc cum trec anii...cand eram mici ce mari ni se pareau cei de 30,40 de ani...si acum uite ca suntem aici...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bebelu nu ai semnat astazi condica.
Fetelor eu am o pofta de mancare!

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Tana, eu fur un de molipsire!!! ce mai faceti voi? v-ati hotarat la nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Asa e fetele.Stiu si eu ca la 30 de ani este pragul psihologic,in care ne simtim femei cu adevarat.
Faza cu coaforul....ce chestie,de 2 luni tot zic ca merg vreau sa ma tund,sa imi fac suvite,vreo 150 de euro.mereu le las pe luna viitoare pt ca gasesc alte lucruri mai omportante de facut cu banii...De ziua mea am primit o cafetiera dolce gusto si un robot de bucatarie(logic ca eu le-am cumparat...139 e +100e,nu mai aveam si de tuns).poate luna viitoare.nu-i bai....pacat de firele albe care se vad sclipind sub razele soarelui,la 24 de ani
Bun venit rachell,sedere scurta...
Vroiam s ao felicit pe bebelu,mereu am uitat,ce burtica frumoasa,kg putine si ce nume frumos pentru fetita(te-am intrebat eu clar daca e baiat...stiam eu ceva)
Ramonella,la multi ani iubita,simulta fericire alaturi de noi si familie...
va pup

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Cel mai frumos nume de baietzica mie mi se pare Matei. Dar la mine nu se aplica, fiindca mi-a luat-o varu-meu inainte si i-a pus numele asta baiatului lui.
Alte nume frumoase mi se par: Andrei, Stefan, Robert, Daniel, Mihai... o sa vezi si tu ce sfinti or fi in perioada in care vine printisorul

asteptind inca o sansa
http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

bine te-am gasit tanamera

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

si apropo de nume
daca e = Ioachim Matei
daca e = Ana Miruna

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helllooo gagici

RAMONELLA sa fi sanatoasa, fericita si sa vina cat mai repede bb

Lia bine ai revenit. ne era dor de tine si de cafelutele tale
multumesc mult pt dedicatie.
mel aia o aveam in cap cum mi-a zis k e fetita

scuze fetele
nu am intrat azi k de dim am fost plecata, am venit si m-am bagat direct la nani.
am avut o durere groaznica de burta. imi dadea junghiuri la fiecare pas ce il faceam.
am luat no-spa si vad k m-a lasat.
dar m-a tras si curentu si sunt cam intepenita p partea dreapta. abia imi gasesc un loc.

tuturor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

La multi ani Ramonella! Si tot ce-ti doresti tu sa ti se indeplineasca! Si daca mai zici ceva de varsta, sa stii ca te bat chiar daca e ziua ta . Sunteti toate tinere, ce v-a apucat? Pai noi astea mai "mature" ce sa mai zicem?
Bine-ai venit Racheel si sedere cat mai scurta la aspirante!
Gaby, cand te-aud ca te plangi de racoare parca nu-mi vine sa cred, stii cum e aici? Nu-ti poti imagina...e fierbinte aerul asa, nu poti sa respiri!
Ralu, tu ce-ai cautat pe-afara pe vremea asta? Ti s-a urat cu binele?
Lia, Nelia, deci am stabilit pt odiseea mai-iunie, da? Sa nu va prind ca trageti chiulul
Tzuky, frumos gest, asteptam invitatiile la nunta!
Katy, indiferent ce se-ntampla noi suntem aici! Ori ne bucuram, ori pazim butoiul

in devenire

Mergi la inceput