Mabrouk Ramadan
Raspunsuri - Pagina 12
hannen spune:
Vali,ii poti ura exact ca mai sus "eid Mubarak"(sarbatoare binecuvintata) si ca sa nu crezi ca inseamna ceva gresit din punct de vedere crestin(nu are cu ce iti afecta religia ) uite info despre eid si ce inseamna el.
http://en.wikipedia.org/wiki/Eid_ul-Fitr
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
mie personal bucuria eid-ului mi-a fost intunecata de aceasta stire
http://www.guardian.co.uk/world/2010/sep/08/hillary-clinton-plan-to-burn-quran-disrespectful
sper din suflet ca nimic rau sa nu se intimple (iar conflicte?iar samanta de scandal???)
hannen spune:
Ramadanul va mai continua o zi,maine este cea de`a 30-a si eid-ul va fi vineri 10 sept.
ne-am grabit cu urarile,nu`i nimic,ne mai uram o data.
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crili Va doresc voua si tuturor musulmanilor, toate cele bune si doresc pentru noi toti o lume in care sa intelegem ca Dumnezeu e numai unul si ca ar tyrebiui sa eliminam ideile preconcepute despre musulmani, sau pe cele pe care interese meschine ni le inoculeaza. Cine nu a cunoscut sau nu a trait intr-o comunitate de musulmani, nu are dreptul sa ii judece. Si nici atunci. Eu am fost nevoita sa accept cu umulinta ca da, musulmanii sunt niste oameni mai buni si mai drepti decat noi, crestinii. Poate si pebtru ca in Coran Isus este recunoscut, pe cand cartile de invatatura crestina, scrise dupa aparitia Coranului, nu contin minima decenta si toleranta care sa fi determinat sa il recunoastem si noi pe profetul Mahomed. Sa aveti parte de pace si liniste si sa ne ajute puterea divina si pe noi, crestinii, sa invatam cate ceva de la musulmani. Daca am reusi, lumea ar fi mai buna. |
Nu te supara, dar se pare ca nu cunosti faptul ca noi ( crestinii) nu il recunoastem pe Mohamed ca si profet, deci vezi ca faci afirmatii nefondate...
Isus apare in Coran ca si profet. Daca pt tine Isus este un profet, atunci nu te poti numi crestin! Nu pot sa ma abtin de la astfel de mesaje....
Am vrut sa iti trimit pm, sa nu iti raspund aici, dar pt ca nu ai activata optiunea de a primi pm nu pot altfel.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
crinuta spune:
Eid Mubarak, Hannen. Va cumparati haine noi? Parca asa e practica, nu?
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
hannen spune:
citat din mesajul lui crinuta Eid Mubarak, Hannen. Va cumparati haine noi? Parca asa e practica, nu? Crinuta si minunea ei Fara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica |
nu noua,copiilor.
multumim
hannen spune:
citat din mesajul lui Crili Va doresc voua si tuturor musulmanilor, toate cele bune si doresc pentru noi toti o lume in care sa intelegem ca Dumnezeu e numai unul si ca ar tyrebiui sa eliminam ideile preconcepute despre musulmani, sau pe cele pe care interese meschine ni le inoculeaza. Cine nu a cunoscut sau nu a trait intr-o comunitate de musulmani, nu are dreptul sa ii judece. Si nici atunci. Eu am fost nevoita sa accept cu umulinta ca da, musulmanii sunt niste oameni mai buni si mai drepti decat noi, crestinii. Poate si pebtru ca in Coran Isus este recunoscut, pe cand cartile de invatatura crestina, scrise dupa aparitia Coranului, nu contin minima decenta si toleranta care sa fi determinat sa il recunoastem si noi pe profetul Mahomed. Sa aveti parte de pace si liniste si sa ne ajute puterea divina si pe noi, crestinii, sa invatam cate ceva de la musulmani. Daca am reusi, lumea ar fi mai buna. |
Nu stiu de ce nu am vazut mesajul!
Multumim frumos pt. cuvintele tale.Putina lume le intelege si multa lume le va condamna.Asta e!noi ne-am obisnuit.
vali02 spune:
Multumsc Hannen, chiar nu stiam care este intelesul acestei urari, si nu ma duse mintea sa caut pe wiki...ori poate am vrut sa intru in vorba cu tine, ca te simpatizez de muuult.
Eid Mubarak!
hannen spune:
citat din mesajul lui vali02 Multumsc Hannen, chiar nu stiam care este intelesul acestei urari, si nu ma duse mintea sa caut pe wiki...ori poate am vrut sa intru in vorba cu tine, ca te simpatizez de muuult. Eid Mubarak! Vali, Alexandra (30.03.2003) si Ioana (28.09.2004) |
Multumesc frumos,
Happy_in_TO spune:
Am scris un mesaj lung pe care l-am pierdut. Poate este mai bine ca s-a pierdut ca scriam in el de cel care vrea sa arda Coranul, de Rabbinul Ovadia Yosef si de preotul francez care se roaga la Dumnezeu ca sa ii dea un atac de cord lui Sarkozy. Si asta m-a facut sa imi aduc aminte de altceva ce am invatat acasa, la bunica mea: "khair" adica "bine". Cred ca baza gindirii mele pozitive de acolo vine
Hannen, vreau sa iti multumesc pentru tot suportul si incurajarea care mi-ai dat-o in tot acest timp. De la tine am invatat adevaratul sens al cuvintului "sister" Sa ai mult sawap si sa fii binecuvintata atit tu cit si familia ta frumoasa.
Eu am invatat multe luna asta. Mi-am pus ordine in ginduri, m-am echilibrat sufleteste, mi-am adus aminte de copilarie, de cele invatate acasa, m-am simtit mai aproape de bunica mea care stiu sigura ca ar fi fost mindra de mine. Am avut si unele carente, le recunosc si Inshallah o sa le corectez la anul.
A fost o luna care a trecut repede povestind aici cu voi.