Tiganii cu pasaport romanesc

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo1970

http://stirileprotv.ro/video/nasterea-maicii-domnului-sarbatorita-cu-fast-de-romi-in-poiana-costesti/60444449

S-or lasa ei oare educati si integrati?????

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

mie mi s-a parut ca doamnele si domnii din imagini asteapta plini de nerabdare sa se integreze, sa aiba un loc de munca si sa plateasca impozite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Citat:
citat din mesajul lui dllc_mell

da...cineva a spus aici ca tiganii nu au loc de noi!
Ai imaginatie...nu cumva o fi invers situatia?

Daca te referi la mine, eu ma refeream la situatii incredibile,de genul asta :

http://www.youtube.com/watch?v=SPNw6LZ5dxQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Stiti ce ma amuza cel mai tare?
Ca cei care se bat cel mai aprig cu caramida-n piept ca trebuiesc ocrotiti tiganii, mangaiati parinteste pe cap si indrumati pe calea ce dreapta... locuiesc, in majoritate, in afara tarii. Evident, este infinit mai usor sa clampanim din gura/tastatura ca dumnealor (tiganii) sunt discriminati in Romania sau in restul Europei, ca tiganii sunt pusi constant la stalpul infamiei si tratati ca cetateni de ultima clasa, insa, daca acei vajnici partizani ai egalitatii sociale ar fi pusi in situatia de a conlocui permanent cu respectivii tigani, ma tem ca si-ar schimba brusc perspectiva asta "egalitarista".
... Multa, multa ipocrizie, din pacate.

My posts represent my own opinions, thoughts, etc. and no one else's.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.

Poate pt ca am vazut cum e sa apartii minoritatii? Si poate pt ca uneori de departe sa vad lucrurile mai clar decit de aproape? Si poate ca prin emigrare invatam ca romanul nu e centrul pamintului si nici etalonul valorilor de urmat intotdeauna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dllc_mell spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Stiti ce ma amuza cel mai tare?
Ca cei care se bat cel mai aprig cu caramida-n piept ca trebuiesc ocrotiti tiganii, mangaiati parinteste pe cap si indrumati pe calea ce dreapta... locuiesc, in majoritate, in afara tarii. Evident, este infinit mai usor sa clampanim din gura/tastatura ca dumnealor (tiganii) sunt discriminati in Romania sau in restul Europei, ca tiganii sunt pusi constant la stalpul infamiei si tratati ca cetateni de ultima clasa, insa, daca acei vajnici partizani ai egalitatii sociale ar fi pusi in situatia de a conlocui permanent cu respectivii tigani, ma tem ca si-ar schimba brusc perspectiva asta "egalitarista".
... Multa, multa ipocrizie, din pacate.

My posts represent my own opinions, thoughts, etc. and no one else's.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.

Poate pt ca am vazut cum e sa apartii minoritatii? Si poate pt ca uneori de departe sa vad lucrurile mai clar decit de aproape? Si poate ca prin emigrare invatam ca romanul nu e centrul pamintului si nici etalonul valorilor de urmat intotdeauna?

------------------
Still looking for pieces of heaven...

draga mea,nu suntem nici noi usa de biserica ca orice padure are uscaturile ei dar scuza-ma oamenii nostri sunt gospodari de regula,uite cati se duc printre straini si isi fac un viitor muncind cinstit!Spune-mi si mie cati romi se realizeaza cinstit in afara?Si chiar de sunt unii romanizati,uita-te de pilda la manelisti ce vocabular au,ca le e greu sa lege 2 propozitii,isi bat mai mereu buzunarele in semn ca sunt ticsiti de bani si uita-te la ei cat sunt de mandri si de aroganti!
Ce efort as putea face eu ca si cetatean al acestei tari ca sa ii integrez cand eu pe strada ii ocolesc de frica sa nu raman fara portofel sau sa ma trezesc cu altele!

Mergi la inceput