BACTROBAN-cine ma poate ajuta

BACTROBAN-cine ma poate ajuta | Autor: mateibogdan

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!

Baietelului meu,in urma unui exudat nazal,facut la cantacuzino,i-a iesit un stafilococ auriu in nasuc.Inainte de acest exudat i-a iesit pe fata 3 furuncule(asa se manifesta acest stafilococ)in 2 luni.Ultimului tot la cantacuzino i s-a luat proba si era intr-adevar tot stafilococ auriu.Sunt ingrozitoare,dureroase,si lasa niste semne foarte urate.Un astfel de furuncul se sparge cam in 2 saptamani,il chinui pe micut cu betadina si diferite unguente,cu pansamente....este foarte nasol.

Am citit ca exista afara(la noi in Romania nu se gaseste)un unguent nazal BACTROBAN(care se da in interiorul nasucului) si inca un unguent BACTROBAN care se da pe acele furuncule care ies pe piele(ajuta sa sparga mai repede si sa se vindece mai repede,plus ca nu mai lasa semne)

Rugamintea mea este,daca cineva doreste sa ma ajute sa intru in posesia acestor 2 unguente BACTROBAN.As fi foarte recunoscatoare,platesc absolut tot ce tine de transport si alte taxe numai sa ma ajute cineva!

Adresa mea de mail este sacha28puiut@yahoo.com .Daca cineva doreste sa ma ajute va rog contactati-ma pe mail,pentru detalii.

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

te contactez pe messenger.
ti-am scris pe messenger. din pacate ambele tuburi pe care le am in casa sunt expirate si ca sa-l poti cumpara iti trebuie prescriptie :( imi pare tare rau ca nu te pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am trimis mesaj pe mess.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Poti cumpara varianta generica, e acelasi produs dar la jumatate de pret

http://www.healthwarehouse.com/mupirocin-2-ointment-22gm-generic-bactroban.html

Dar trebuie prescriptie...

Adriana 36+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mateibogdan spune:

NICOLETA nu am primit nimic pe mess sau pe mail de la tine.

Imi pare rau!

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc foarte mult pentru tot.Poate totusi reusesc intr-un fel...poate are cineva in casa,sau poate reuseste cineva cumva...

Oricum va multumesc celor ce ati incercat sa ma ajutati!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Sunt pe mess acum, ti.am retrimis info. Oare nu e corecta adresa?

Mergi la inceput

Scrisesem ca am un Bactroban pentru nas, sigilat. Ti-l pot da. Eu aterizez in Buc pe 13.08. DAR plec imediat spre alt oras. Cum crezi ca putem face?

Mergi la inceput

offfff....nu stiu ce se intampla...adresa de mail este sacha28puiut@yahoo.com iar mess este sacha28puiut

pai daca imi spui ora la care aterizezi va veni sotul meu acolo,la aeroport sa il ia.
sa imi spui te rog si cat ma costa,sa am bunutii pregatiti si deasemenea ai idee,este pentru interiorul nasucului,sau pentru bubitele furunculoase care ies pe piele de la acest stafilococ...eu am citit pe net ca ar fi 2 chestii diferite.

te pup si iti multumesc.spune-mi id tau de mess sau mail-ul...sa incerc eu sa dau de tine.

Mergi la inceput

Se pare ca este unguentul nazal,pentru interiorul nasucului si mai este un Bactroban crema care se aplica pe fata sau in zonele afectate de stafilococ(pe acele furuncule)...daca tu il ai pe cel pentru nasuc,te rog poate reusesti sa imi cumperi si unul pentru fata...oricat ar costa,numai sa poti....te pup.

Mergi la inceput