Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Ma bucur ca au ajuns cu bine copiii la Hanovra si imi pare rau ca Simona primeste mesaje gresite de la noi. Nu a spus nimeni ( sau nu am inteles eu nicio secunda asta ) ca nu mai vor ajutorul nostru, pacat! Sper din tot sufletul sa fie bine puiul ala mic, si toate discutiile astea sa se uite. Si mi-as mai dori ca Naty si Ariel sa nu poarte ranchiuna nimanui, toata lumea a ajutat asa cum a putut si a stiut, cu bani, cu idei, cu rugaciuni, cu vorbe bune. Nimeni nu a avut vreo intentie rea vreodata, si povestea asta trista nu trebuie sa nasca nici monstri si nici eroi, trebuie doar sa fie salvat un puiuc de om! Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |

cu exact gandul asta m-am trezit si eu... sper ca naty si ariel nu au crezut vreo secunda ca a fost joc de orgolii, nu aici, nu cu noi, nu cu simo si Siluan, in niciun caz... eu am tot zis, la nevoie, sunt pe faza... in momentul asta nu stiu exact cu cea as mai putea ajuta, nu ma prea pricep la chestii d-astea cu conturi, birocratie...dar daca aveti nevoie de ceva, nu ezitati!

ps: unde e bazarul pt Siluan?????? nu am gasit aseara..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
nicol
lasa mah, copilu', ca e o ocazie buna ptr ea! mai ales ca e cu mama ta si ai inredere in ea! o sa ii faca bine Alexiei, cu siguranta!![]()
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Neata!
Eu am intrat in euforia pregatirilor pentru calatoria in Ro. Pfiuuu, am emotii, mai ales ca de ceva vreme Stefan are probleme cu alergiile... Insa sunt pe calea cea buna, am intrare la un medic foarte bun alergolog si pneumolog (Prietena mea austriaca are o prietena care-l cunoaste foarte bine pe acest medic ungur care lucreaza in spitalul AKH de aici, pot merge "din partea ei"!! Ce bine este sa ai prieteni!) si sper sa ajung dupa ce vin din Ro si Stefan la el. In rest... oboseala adunata, stres... insa trec. Cautam un apartament nou, este unul PERFECT! La Dunare, aproape de scoala, de gradi... la parter, cu gradina micuta!! Doar sa-l prindem! Sa ne tineti pumnii!
Va pup pe toate. Sunt pe aici, calc, pun la spalat... gatesc... ![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
dudurutza spune:
'neata, sarut-mana de cafea Olga
Nicol, las-o sa mearga, o sa vezi ca se va simti bine. Si doar merge cu buni, si cu ea ii obisnuita
Am vazut-o pe Luny sexoasa si fericita
splendide poze!
Doamne ajuta Nicoleta sa fie toate cum va doriti. Spor la treburi!
Drum bun la mare duamnelor si familiilor dragi! Ce frumos de voi ca va intalniti la mare.
O zi frumoasa sa aveti!Va pup si fug, ca iar am o zi .....
Nicoleta spune:
Nicol, vei vedea ca va veni de acolo mai isteata si mai frumoasa, orice experienta "in afara" imbogateste, imi amintesc ce salturi mari facea Stefan de cate ori ieseam din tara cu el! Noi nu am mers decat in Viena(3), Croatia(1) si Bulgaria(2) cu el pana anul trecut, insa de fiecare data se vedeau avantajele deplasarii! "Crestea" in cateva zile foarte rapid, se vedea, desi stateam impreuna! Si ma uit acum la el, dupa 11 luni de Viena... cat de schimbat in bine este (ok, tot asa de aerian a ramas, dar asta e mostenire, genele nu pot fi doborate!
). A CRESCUT! Si mie imi spuneau toti sa-l dau de 7 ani la scoala... Aiurea! Pai ce mai facea el la scoala la 7 ani jumate? ![]()
Cra-cra!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
Olgutz, Luny...nu am prins ideea...cui sa-i port ranchiuna? de unde ati ajuns la concluzia asta? Inca o mai ajut pe naty cu umanitarele, doar ca ... mai fara zgomot si in masura in care am putut, tinand cont ca am alergat prin spitale zilele astea cu un copil inert in brate, cu 41 febra...
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 Olgutz, Luny...nu am prins ideea...cui sa-i port ranchiuna? de unde ati ajuns la concluzia asta? Inca o mai ajut pe naty cu umanitarele, doar ca ... mai fara zgomot si in masura in care am putut, tinand cont ca am alergat prin spitale zilele astea cu un copil inert in brate, cu 41 febra... mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |
ofofof... cum e Teo????? cat despre restul, stai tu linistita... doar ca frustrarea mea si oboseala isi mai spun cuvantul si rotitele mi se mai invart, poate citesc prea mult printre randuri, d-astea... sincer iti spun, imi pare tare rau ca nu am putut sa va ajut si sa ma implic mai mult... dar ma rog in continuare, la fel si sotul colegei mele, preot la Livedea, zice mereu rugaciuni pentru Siluan si parintii lui..
vesti noi de la Simo nu mai sunt?...
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Ariel
! Inca o data, sanatate multa picilor! Si tie! Nu stiu, am perceput frustrare mare in mesajul lui Naty si cum era precizata acolo si hotararea ta, am vrut sa lamuresc cumva lucrurile, ca suntem on-your-side si ca eforturile voastre sunt apreciate
.
Luny, eu nu ti-am vazut pozele
N-am timp, of
!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
ariel_7000 spune:
olgu, luny, nu vreau nicio statuie (cel putin nu cat traiesc
)...vreau sa fie Siluan bine si Simo sa reziste, caci imi imaginez ce durere e in sufletul ei! eu una ii ofer sprijinul meu atata timp cat are nevoie de el, indiferent de ce crede acum, vreau sa stie ca o inteleg si ca sunt alaturi de ea.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Olgutzika spune:
Ariel
! Alex cum mai e?
Zoze are colul lung si inchis
!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia

Teodor Mihai (10.04.2008)