cariotip
Sunt noua pe acest forum si am o mare intrebare a facut cineva analize genetice(cariotip) inainte de a ramane insarcinata? Ma intereseaza cat ma costa si unde se pot face.
Eu am pirdut 2 sarcini ( oprite din evolutie) la 36 saptamani si la 24 de saptamani. La a doua sarcina nu se stie motivul disi toate analizele mi-au iesit bine. Trebuie sa fac aceasta analiza pentru a vedea daca nu este ceva genetic.
Va rog sa ma ajutati cu informatii.
Raspunsuri
miki01 spune:
Pentru analize genetice recomand GeneticLab, au laborator undeva prin Ghencea. Sanatate multa!
SARA_HS spune:
Buna, ingerasi.
Imi pare rau pentru pierderile tale... si noi, aici, suntem majoritatea, in situatia ta, deci nu-ti pot spune bine ai venit, ci sper sa treci cat mai curand pe forumul Odiseea.
Mai incearca si la Synevo, din cate am inteles de la Fundeni, ei au cele mai bune laboratoare...
Dar ti-ai facut chiar toate analizele ( mai ales cele pt. SAFL si trombofilie), inainte de a face cariotipul? Te intreb, pt. ca, aceasta analiza de cariotip se recomanda doar dupa epuizarea tuturor incercarilor de a afla cauza...
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
cristiama spune:
Buna, noi am facut acum mai multi ani cariotipurile la Medlife, au iesit bine si au costat vre-o 5-6 mil unu din cate imi aduc aminte.
Abia dupa alta pierdere de sarcina am facut si analizele de trombofilie, la noi aici era buba.
Sanatate, si a treia incercare sa fie cu noroc.
p@ulici spune:
Ma intristeaza o astfel de situatie, dar as vrea sa iti spun ca imi pare tare rau, pt ce ai trait. Cred ca iti este foarte greu.
Avand in vedere faptul ca sarcinile au fost oprite in evolutie si mai ales in luna mare de sarcina eu ti-as recomanda sa faci analizele de trombofilie daca nu le-ai facut. Atentie insa unde pt ca nu toti hematologii stiu de implicarea trombofiliei in sarcina. Daca ai avea ocazia ar fi bine sa mergi la Fundeni, Bucuresti, la dna dr Uscatescu.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi