La Dovlecelu' Vesel ..Techila Party! (4)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui hepilica
ai dreptate. sunt cherchelita deja. oricum asta care zice ca-i a 3-a am baut-o sigur ![]() ![]() --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
Hai, draga, fii serioasa. Uite, eu stateam aici langa tine si bag mana-n foc ca nu le-ai baut tu. Sunt intr-adevar 3 sticle...dar continutul se mai evapora si de la caldurile astea infernale...
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
hai ma...au si tatuaj...cat de tare era sa tatueze pe ei un miel?? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui liliac1
Hai, draga, fii serioasa. Uite, eu stateam aici langa tine si bag mana-n foc ca nu le-ai baut tu. Sunt intr-adevar 3 sticle...dar continutul se mai evapora si de la caldurile astea infernale... Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
![](icon_smile_blush.gif)
techila spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
ei...daca tu crezi ca io vazusem ca e nenea xavier tatuat acolo...ma supraestimezi. eu vazusem porci tatuati cu flori...adica minunat...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
![](punk.gif)
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
Am fost retinuta la bucatarie..Stiti cum e..
Aveam la cuptor o www.pavlovspuppets.com/pig_cake.jpg" target="_blank">prajiturica pentru sarbatorita ..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
hepilica spune:
s-o ia cineva pe uka de pe masa. saracuta, a ramas singura. a fost abandonata printre sticle. luati-o si puneti-o pe ziare langa un boschete...
---
mami de minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
techila spune:
mai, dar uka e tot intinsa pe masa aia??????????????
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui techila
ei...daca tu crezi ca io vazusem ca e nenea xavier tatuat acolo...ma supraestimezi. eu vazusem porci tatuati cu flori...adica minunat... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
eiiii minunat era daca erau muscate
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Am fost retinuta la bucatarie..Stiti cum e.. Aveam la cuptor o www.pavlovspuppets.com/pig_cake.jpg" target="_blank">prajiturica pentru sarbatorita .. _ ![]() ![]() |
iti cer scuze ca te-am crezut in coma, in timp ce tu te demonstrai a fi o gospodina desavarsita....sunt o nemernica...nedemna de acel pretios porc pe care mi-l faci cado
![](punk.gif)
nasterea a doua putze
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Am fost retinuta la bucatarie..Stiti cum e.. Aveam la cuptor o www.pavlovspuppets.com/pig_cake.jpg" target="_blank">prajiturica pentru sarbatorita .. _ ![]() ![]() |
vaaai, ce frumos din partea ta!
ukaaa, ma, cred ca ala nu se face la cuptor.
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.