Prietene la bine si la greu 41

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

... si la cererea publicului Pinky la mare

http://picasaweb.google.ro/102033086594026986450/PinkyPePlajaInBulgaria?authkey=Gv1sRgCOX33cGx5-emWQ#

Pinky e o finuta si o frumusica foc!! vad ca i-ati luat si costum de baie pt prima ei vacanta la mare, hai ca v-ati distrat acolo

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

No buuuuun, cearta cu sotu' s-a rezolvat . Fac bagajele si cand sunt gata dau un telefon la Andre sa-mi furnizeze adresa de la plaja sa ma opresc direct acolo
Ionelazici bine da' depinde cine o sa ma intrebe.....
Asteptam totusi niste poze de la "mama denaturata" care sper ca si-a pastrat sanatatea mintala. Vedere placuta cu sotul, desi cred ca o sa fie mai mult beznaaaaa.... luminata de artificii
Mihamora pai orificiul uzual nu mai reactioneaza, dorm continuu pe mine
gabitza35 credeam ca fiica-mea e Sefa Stirbilor = Zero dinti la ora actuala ( baleste si roade de la 4 luni, da' degeaba )
Lumi ai fost absolut diabolica cu faza ca scapai ceva lucruri pe jos sa ti le dea sotu...
Dankutza sunt sigura ca Pinky e superba. Nu pot sa vad pozele ca nu am parola. Dupa ce ma mai acomodez pe aici o sa cer si eu parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetili, multumesc mult de comentarii , m-au facut sa ma simt f bine. Cat despre silueta, cu greu se mai poate numi asa, ca am ajuns la 50 de kile . Sunt curioasa daca o sa-mi revin dupa alaptare (bine, nu sunt chiar f f curioasa ca sper sa ma mai tina o vreme). Am prins seria de reduceri de august si mi-am luat blugi noi, marimea cea mai mica (25/0) si dupa o zi de purtare, cad de pe mine la modul propriu . Asa ca nu fiti tristute ca nu e chiar amuzant sa fii ca un sac de oase intr-o piele.... ma dor toate alea cand stau in pat, imi trece un os prin altul (sunt convinsa ca multa lume ma crede anorexica ... m-a intrebat cineva in parc daca e copilul meu sau doar am grija de el ).

Broscutza bine ai revenit, ai PM . Tu ce ai de impartit cu sot? .
Pozele lui Pinky nu tin de parola, eu le vad de pe contul meu de exemplu (bine, cu viteza melcului turbat, sper pana diseara sa reusesc).

Dankutza e superba Pinky (cat am reusit s-o vad) si e f tare cu costumelul ei roz . Imi pare rau ca totusi nu a fost o vacanta reusita. Am uitat sa-ti spun, l-am legat pe Iulian la burta si cu banana... am cumparat unele f verzi. Multa sanatate, asteptam vesti bune de la voi

Gabitza la noi e racoare, dar nu una f faina, ca e furtuna in fiecare zi... dimineata arde soarele si dupa masa / seara e furtuna, cu tunete si traznete f puternice; azi a batut gheata si a traznit la 3 case de noi, de ne-a stat inima, apa peste tot, destul de nasol...
Cat despre masa de noapte, si Iulian care e a avut o perioada acu cateva luni cand se trezea doar 1 data pe noapte sau deloc, apoi a reinceput sa se trezeasca 1 data si acum chiar de cate 2 ori pe noapte.

Apropos de trezitul noaptea / crestere / lapte, am gasit aici (a5a postare) info f interesant postat de o mamica de fulgusor - faza cu perioadele de crestere valabila si la alaptati si la hraniti cu LP (aparent si Iulian este pe un varf de asta de crestere acum).

Lumi nu a apucat sa guste piatra ca stiam de la tine cu Annabelle . F tare faza cu plaja de homosexuali

trimit ca tre sa spal un aragaz si revin pe seara la o sueta

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am venit de la plimbare(facut poze cu Cristian Sabbagh),i-am facut baita,i-am dat lapticul si am culcat-o pe printesa.
Merg sa mananc si eu,apoi revin la voi cu o bere rece

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ralu_seby distractie placuta in vacanta! sper sa aveti parte de vreme numai buna de calatorit

Smara si eu am ceva dubii cu cerealele astea... i-am dat pana acum numai de alea simple cu orez, fara LP inclus si as vrea sa-i dau si altceva si nu prea stiu ce. I-am facut niste quinoa pt maine si incerc sa aflu de la o mamica de dovlecel ce as mai putea sa-i dau (mamica asta si cei 2 copilasi sunt cu totii lacto-vegetarieni). Daca aflu ceva, iti spun .

Andre ce bine ca ti-ai gasit un loc bun de munca . Eu zic ca era o treaba sa mai vezi si ceva muschiuleti draguti printre stiri dar daca iti ajunge muntele iesind din mare, bun si asa. Mai in Capri vreau si eu tare de tot sa ajung... de cand am citit in liceu Cartea de la San Michele imi doresc asta [emoticonvisandcuochiideschisi]

Ionela cand se aprinde artifuca la voi? vad ca amereu e dcic mai mic . Noi o sa facem cafele aici si o sa va facem galerie. Plecati in vacanta? Cand?

Floricik unde vad si eu poze cu zburlita mica?

Lavi voi ce faceti, cum sunteti?

Tina distractie placuta la racoare

Licurici racoare maxima va doresc... am auzit pe la stiri ca au murit oameni de la caldura la mare ... nici nu ma gandeam ca poate fi si mai cald decat a fost cand am stat noi la mare

Mihamora spor la gasit job

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Monis,am citit si eu postarea lui sunshine.E foarte utile.Si Geo se trezeste de 2 ori pe noapte.
Andre vreau si eu o privire de-asta,dar nici eu nu imi dau sotul pentru nimic.
Geo a inceput sa zica tai(stai),ma-me(in loc de mami si doar cand e suparat).Ii primeste foarte bine aerul de munte.se trezeste la 06.40 ca acasa,se culca pe la 09.00,papa apoi.Pe la 12.00 se culca 2 ore si seara adoarme pe la 19.00-20.00 frant.
va

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Monis, am citit si eu postarea cu alaptatul versus trezitus versus zombi, stateam acu sa ma chinui sa imi dau seama in ce saptamana e rechinila,( stii tu socoteli pe degete, inmultit, impartit) ca pe urma sa imi dau seama ca Santi e de o seama cu ea(pardon, mai mare cu juma de zi) , deci ne incadram la perioada 36-39 de stres
Hac hac..imi vine sa imi bag ceva in vena sa pot fi fresh la noapte, ca la cat e de cald, sigur se va trezi de enspe la puterea enspe ori, cu plansete, mormaieli..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Am venit de la plimbare(facut poze cu Cristian Sabbagh),i-am facut baita,i-am dat lapticul si am culcat-o pe printesa.
Merg sa mananc si eu,apoi revin la voi cu o bere rece

berea nu o astept ca nu ma pasioneaza, da o poza cu nenea ala nu ar strica, daca tot ne-a deschis Andre apetitu

Mergi la inceput

am gasit anuntul asta la bazar pe DC:
''Prezint cazul unei mamici disperate. Se numeste Dorina si are 3 copii, trei baietei superbi: Denis 7 ani, David 4 ani si daniel 1 an si 4 luni. Ii creste singura cu eforturi supraomenesti, fiind zile in care copiii nu au ce sa manance.

Locuieste intr-o garsoniera inchiriata , a carei chirie este platite de 10 familii cu inima mare ce participa fiecare luna de luna pentru ca Dorina si baietii ei sa aiba un acoperis decen deasupra capului.

Dorina nu doreste bani, ci pampersi pentru cel mic, lapte pentru copii, cereale , alimente, detergent si orice altceva doriti sa ii daruiti.

Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru orice egst mic facut catre aceasta mama. Pentru a o intalni ma puteti contacta pe mine la telefon 0723645254 si va pot pune in legatura cu ea.

Multumesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ioi tu fetele, nu care cumva sa se inteleaga ca l-as da pe tati (mai peste vreo 10 ani, inca nu). Doar ca stiti voi cum se spune, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place si chiar s-a adunat ce-i frumos pe plaja, pe cuvantul meu (probabil si hormonii mei daca tati tot la spital sta ) Dankutza Pinky e chiar o finutza frumoasa, sa isi revina repede repede si sa se bucure de multa sanatate. Lumi Ma bag la bere urgentissimo Monisule Aceeasi carte ma trimite cu sufletul catre Capri, pai poate ne organizam la anu' ca nu e greu de ajuns, doar ca avem vreo 5 ore de vapor si gata. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput