Prietene la bine si la greu 41

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lalu uite buna ideea cu cartofiorii...si eu fac tot asta! Mercic!

Gabitza, pupam Dragoshul dornic de experiente noi, si pe Eva cea frumoasa si dolofanica!

Dar mai dati semne de viata mai fetelor...sau v-a topit the heat de tot!

Andre mai zi-ne ceva de Italica!

Mergi la inceput

Deci...sa va zic de nunta...

Am gasit restaurant, unde normal trebuia dat avans...dar cum e criza, si patronul o cunoaste pe soacra, ne-a lasat fara avans.Meniul e ieftin 100 RON de persoana, cu 4 feluri de papa, doua cafele si tortul. Ne lasa sa aducem noi bautura, fructele, prajiturile si crantanelele.

Revin cu detalii ca nu mai are acum rares rabdare...da cu picioarele`n tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Dragoselul dornic de experiente noi cred ca va mai avea una... cred ca in sfarsit un dinte da semne sa iasa, e super marait si geme si in somn, de agitat nu mai vorbesc, musca din mine, gingiile sunt tari dar asa sunt de o luna, parca as simti ceva dar nu ma lasa sa ma uit la el in guritza

Eva pe langa dolofanica e si lenesa forumului... nu vrea sa faca nimik, dacat sa tipe si sa topaie cand e in brate (ii tin o mana sub fund ca un scaunel, una peste piet si ea se impinge cu picioarele in mine si topaie asa cate o jumatate de oara, rade cu gura pana la urechi si chiuie) si e super nervoasa, se plictiseste foarte repede de orice si maraie... astazi nu a vrut sa pape fructele, lapte da, e cam fornaita, temp rectal 37.7...poate are rosu ...de verificat

Felicitari Lavi pt interviu, sper sa primesti numai vesti bune...spor la pregatirea nuntii

ma duc sa fac branzica si sa fierb 2 oua...se apropie masa

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare. Am putin timp liber ca doarme zburlita...nu mult, maaaxim juma' de ora

Lavi ma bucur ca a fost ok la interviu. Vad ca va miscati bine si cu nunta. Chiar are pret bun meniul.

Doris, bine ati revenit. Felicitari pt progresele lui Matteo.

Krelia gata cu calcatul??

Licurix, Many, multumim de "complemente"

Dana, julitura baiatului sa treaca. Cand ma gandesc cate cazaturi si busituri ne asteapta...

Lumi, probabil s-a mai discutat: ai incercat sa-i dai micutei tale iaurt? Ema e fan...nu ma asteptam sa-i placa asa mult.

Broscuta legat de dilema cu dintisorii, parca Diana scria aici ca Teo a avut primii dintisori la 10 luni...si nu cred ca a avut probleme cu calciu. La noi e invers...au aparut dintii prea devreme si toata lumea ne-a zis ca va avea probleme...carii etc Eu sper sa nu fie adevarat.
Cat despre kg...stii cum e...daca asa esti construit. Pot sta si-n cap tot nu rezolv nimic. fetele.

Simina , eu sunt zilnic in IOR. daca veniti da-mi un semn.

Cristina si eu transpir mai rau de cand am nascut.

Deja Ema s-a trezit si roade cu foc la un ceas al sotului.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

gabitza, pupici inca o data lui Dragos...asa e cu dintiosrii...toti trebuie sa trecem prin asa ceva...nu avem cum...fara sa suferim putin. Cat despre Eva, stai linistita, ca treptat treptat va face si ea de toate...eu ma uit la Rares, ca de cand cu busileala, invartitul, si toate alea nu mai am vreme aproape de nimic...ma capiaza de cap...tot timpul tre` sa fiu cu ochii pe el!

Floricik...ce ne mai zici de Ema cea dulcica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

eu nu ma mai joc nu apuc sa scriu nimic. ziua abia apuc sa citesc cand, cum si daca as avea 3 minute sa scriu ceva, gasesc vesnic laptopul acaparat de un unchi care se sa intr-o veselie pe feisbuc, de-mi vine sa-i arunc pe amandoi in sant . si ma mai mir de copii ca-s ahtiati dupa computere .
iar seara... ei bine seara nu am net in casa. de-mi vine sa dau de pamant cu oringiul ma-sii cu tot

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lavi eu tocmai mi-am facut cartofi prajiti
, iar "de mancarre" fac ficatei cu sos si piure

Floricik da-mi nr-ul tau de tel pe PM sa te sun cand vizitam IOR-ul

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna
Suntem bine, daca se vazura artificiile... hm... ce sa spun... nu cred ca erau de la noi... ca pana spre dimineata am avut musafiri, cica sa nu bea sotul singur de bucurie ca a ajuns acasa... Asta al meu politicos, a servit lumea cu vin... si s-a tot facut ca bea dintr-un pahar... ca el era prea obosit sa mai si bea...
Cand ne-au plecat musafirii s-a trezit piciul... si pana l-a adormit pe asta mic... ala mare deja sforaia. No, acu nu ma plang, ca intre timp fura si si artificii... de ieri dimineata si pana acum

Vad ca va plangeti de zor de bebei nemancaciosi.... E un club in care se intra cu inscriere si cotizatie? ca si noi ne incadram.. si ma gandeam sa fim oficiali. NIMIC legumite nu vrea... daca ma gandesc mai bine... nu vrea lingura... i-am facut piure de fructe ... dar mai fluid si i l-am din canita cu cioc.... a ras 200 ml. La lingurita nici o gura.... Iaurt seara tot din canita cu cioc ( can 2-3 guri... cand 100ml sau mai bine) Legumele, doar sa incerc sa le dau tot in canita.... dar eu vreau sa pape din lingurita.... ca asa ii bag bibe in gurita si gata. Eu ma gandesc serios ca imi refuza lingurita doar pt ca il dor dintii/gingiile... ce-o fi. Cioculetul ala ii maseaza gingiuta si e tot interesant... dar lingurita

Il asteptam pe tati si apoi ne caram undeva la padure sa fugim de caldura

Pupici!

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Floricik am reusit si am vazut 10 poze cu zburlita (nu ma las pana nu le vad pe toate desi pe ale lui Pinky de la mare le-am vazut in vreo 5 ore ) - e senzationala cu parul ala, tare frumoasa e, sa-ti traiasca mami!

Ionela sa va fie de bine artificiile

Lavinia bafta cu jobul ala, sper sa primesti raspunsul pe care ti-l doresti

Broscutza ai fost mortala cu evantaiul ala, sa cad sub masa . Asa cum zice si Floricik treaba cu kilele e scrisa in stele .

Lalu welcome back. Clar ca nu se supara nimeni, bine ca v-ati plimbat. Poate va fi scurta perioada asta de nebunie noaptea

Cristina_boc sa-ti fie de bine vizita la despadurire . AI fost tare cu lasat copilul in vizita fara scutece . Da' bine ca a avut cine sa-i cumpere

trimit si revin ca cine stie cat mai am net

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Eu pot doar sa va pup apasat si foarte obosit. Azi e onomastica Chiarei, evident am gatit pana am picat lata. Asa ca azi doar pupici si atat, alaturi de cinstea de rigoare, stiti voi. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput