Prietene la bine si la greu 41
Raspunsuri - Pagina 13
many_bani spune:
Floricik ai o blonduta superba, sa va traiasca.
Ancutzule un pupic apasat la Sabinutza
Laurici bb2 zici, nu?
mami de Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Many, de la tine de la munci ce se mai aude? ca parca erai suparata la un moment dat ca postul tau s-a cam restructurat..
Si voi vreti bb2, hah?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
smaranditza spune:
coquelicot, parca l-ai descris pe Timi al meu. Exact si idem si la fel e.
Cateva zile i-am dat sirop cu lingurita, si cam de atunci a inceput sa isi stranga buzutele si sa intoarca capul cand vede lingurita. Iar daca mai insist, sau incerc sa-l pacalesc, ma cafteste peste mana de nu ma vad.
Am citit si eu teoria...si stiu ca nu e bine sa-l pacalesc nici cu cantat, nici cu muzica la computer, nici cu jucarii, cu nimic, dar...atunci nu as reusi sa-i dau nici cele 3-4 lingurite pe care reusesc ca prin minune sa i le strecor in gurita in momente de neatentie sau rasete.
Lucrurile nu sunt deloc roz la noi...si sunt cam cu nervii la pamant. De cand ne-am intors acasa au inceput si trezirile si maraielile noaptea. Azi-noapte s-a trezit sotul si m-a gasit dormind in fund, sprijinita cu capul de patut. Sunt zombie-zombissimo. Ziua nu reusesc deloc sa ma odihnesc, si uite-asa...simt ca ma lasa nervii. Cand il mai vad pe kinder ca nici nu mananca nimic...imi vine sa fac ca toate alea...
Si cand mai citesc pe-aici ce bine mananca unii, si cate kg au deja...dau in damblageala direct. Da, stiu povestea cu fiecare cu ritmul lui, , dar cand ma uit pe graficul ala de crestere pe luni si vad ca al meu e cu greutatea sub cea medie...si nici nu mananca nimic in afara de lapte...
Scuze ca m-am pus sa-mi vars aici oful. Cred ca oboseala isi spune cuvantul. Merg sa ma culc pana nu incepe programu artistic.
Lavi, abia astept sa ne spui cum a fost la interviu.
Andre, ai PM.
Noapte buna.
dana n. spune:
Salutare!
Noi suntem intr-o miscare continua...ba iesiri, ba curatenie generala...de, acum am ajutor.
La capitolul cra-cra sa ma laud si eu ca de ieri David merge in 4 labute iar de astazi se ridica singurel in picioare tinandu-se de gratiile patutului sau ale tarcului. Partea nasoala este ca a experimentat ridicare in picioruse si in masinuta...nu avea centura pusa si mi-a cazut pe terasa cu masina cu tot iar acum este julit pe fata.
Este tare vorbaret. Pe langa mama, tata spune pa-pa, op (hopa), ba (bravo) si o striga pe prietena fratelui: di (de la didi...asa vrem noi sa il invatam sa ii zica ei).
Am citit din urma...acum sa vad cat am retinut:
Dozz, parca tu ma intrebai de tarc. Sunt foarte multumita. Mai ales ca de azi se ridica sprijinindu-se de el si este foarte stabil. Din fericire pana acum nu s-a lovit.
Sanatate multa!
Krelia sa va fie de bine iesirea la deal. Spor la calcat
A...si David cantareste cat un sac de cartofi...adica exact 10 kg.
Ancutza, sa treaca gatul Sabinutei.
Lavinia, bafta la interviu. O scoateti voi la capat intr-un fel.
Ionela, sper ca ati avut o revedere frumoasa si plina de artificii.
Matei!
Am vazut poze frumoase cu Pinky care este adorabila , cu Santi la mare si cu frumoasa mea nora Amalia care se admira in oglinda .
Am citit si povesti haioase cu tatici de fulgusori curtati.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Albume foto
dana n. spune:
Smaranditza, imi pare rau ca aveti asa probleme si Timi nu vrea deloc sa pape. Nu stiu ce sfat sa iti dau dar iti doresc multa putere...cred ca este tare greu. la fel si ptr Coque.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Albume foto
Lumi_Richard spune:
Pup fulgusorimea la ceas de seara!
La multe lunite,Matei!
Coque,Smarandita,am fost in aceeasi situatie pt 4 luni!
Sa nu ma intelegeti gresit,laptele il manca(dupa cum am mai spus),dar solidele sub nici o forma. Am ajuns foarte stresata,ba chiar deprimata...vorbit cu doctori,plans pe forum...parca asteptam ca cineva sa-mi dea o solutie miraculoasa.Din pacate,nu exista asa ceva....
Cea mai buna chestie pe care am putut-o face,a fost sa luam o pauza,apoi sa o luam de la capat,cu rabdare... Dupa ce i-am facut analizele,si am vazut ca toate rezultatele au fost super,m-am mai linistit si relaxat in privinta solidelor,si am inceput sa ma bucur de cele cateva lingurite pe care le accepta(nu fara sa fiu dezamagita ca nu papa mai mult,bineinteles).
In acelasi timp,a fost bine ca,dupa pauza,am lasat-o pe mama cateva zile sa ii dea solidele...si a inceput sa pape. A ajuns de cateva ori sa pape 150 grame,ceea ce pt mine e super!
In scaun nu sta daca nu are o ocupatie,asa ca,inainte de masa,eu pregatesc tot felul de obiecte:castroane,polonic,borcanele,napolitane(au ambalaje interesante),plicuri de ness(tot pt ambalaje,inca nu am servit-o cu cafele),linguri etc. Masa dureaza,cateodata,si 30-40 minute...dupa,isi vrea laptele,deci ajungem la o ora.
Sa va spun ca la 10 luni nu avem nici o masa inlocuita complet,si la ora 17-18 nu accepta altceva decat lapte,deci avem doar 2 mese de solide: dimineata fructe(deocamdata doar para de la borcanel,orice altceva e cah),la 14 legume cu carne(fara nu mananca). Mai "mananca" fructe pe care i le dau intregi(nu prea pot numi ala mancat,mai degraba gustat),si cate o jumatate de biscuite(nu zilnic,ca uit de ei).
In fine,cu aprox 80 grame de fructe,100 grame de legume si laptele,eu sunt foarte fericita(niciodata nu a mancat asa bine solidele).
Daca ar fi sa va dau un sfat,as spune sa va calmati,nu trebuie sa disperati,e greu,dar va veni si ziua cand vor manca mai bine. Stiu cat de greu este,nu stiu daca mai e vreun fulgusor care sa fi stat mai rau decat noi la capitolul `solide`,dar acum simt ca,in sfarsit,am inceput sa facem si noi cativa pasi inainte... Daca s-a putut la noi,sunt sigura ca se va putea si la voi,doar ca incet-incet...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
La multe lunite Teo si Miruna!
Doris
Krelia,sper sa nu fie atat de rau. Felicitari pt albastrel!
Dana,felicitari pt 10kg,pt busilat si ridicat in piciorute!
Si pupam juliturile,sa treaca repede
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
broscuta_80 spune:
Buna sara!
Licurix zici de poze ... Pai la cat de greu ma descurc cu scrisu' la poze o sa imi ia o vesnicie. Ma straduiesc sa rezolv ceva saptamana asta. Btw, azi ne-am mutat inapoi la Mangalia. Poate ne vedem, ce zici? Despre bb2 no comment... Vorbim cand ne vedem
lavi ar fi super sa o poti rezolva sa obtii jobul. Eheeee, daca as avea eu inelul lui Arabela acum
Dau pupilici multi la Rares dintos sa numai sufere mititelul.
Dozz mi s-a parut o gluma chiar foarte buna povestea cu intarcarea. Mda, cum iti permiti sa lasi lucrurile asa....... in aer?
Ancutza sanatate multa iar Sabina sa fie muciless cat mai curand! Nu am folosit niciodata stodalul, nu stiu ce sa iti spun.....
coque din ce povestesti problema diversificarii la voi este ceva mai serioasa. Nu cred ca vreuna din first time mommies ar avea ceva solutii salvatoare. Eu cred ca toate avem momentan dificultati la hranirea bebeilor. Si la mine cam refuza legumele si am fost sfatuita sa nu ii amestec mai mult de 2 gusturi la piure. Oi vedea pe viitor ce oi face... Nu stiu daca mamicile cu mai multa experienta s-au lovit de tipul asta de dificultati si sa te poata ajuta. Cand mananca fii-mea masa de legume simt nevoia sa anunt la televizor ....
dankutza dar ti-a recomandat cineva sa incepi sa lucrezi cu un kineto?A zis ceva pedi?
smara imi pare rau ca e asa nasol cu voi.... Imi amintesc ca in una din noptile calduroase ii faceam vant cu un evantai lu' fiica-mea sa doarma si intre timp am adormit asa in picioare cand i-am tras una peste ochi cu evantaiul ala de s-a trezit de-a binelea
floricik, monis voi sunteti SF pentru mine cu kg pe care le aveti.....
Acuma One Dilema, Two Dilema, Three Dilema......... Floor
1. Daca nu i-au iesit inca dintii o avea probleme cu calciul si asimilarea lui?
2. Daca ar avea viremisori i-ar iesi la analiza de coprocultura bacteriologica? Sau mai bine, este posibil sa aiba viermisori la varsta asta?
3. Ce dureri de burtica ar putea ei sa aiba acum? Mi se pare ca plange cam mult si simt cum stomacelul ei face zgomote. Adoarme cam greu, se comporta de parca viata eI este un chin....
Floor.... Cred ca sunt dusa rauuuuuu....
NB
Edit : prea multi ranjiti ( adica dinastia )
broscuta_80 spune:
Lumi are mare dreptate : nu vine nici un Miracol sau vreo Salvare de nicaieri din pacate. Totul sta in mainile si in mintea noastra.
Gata
NB
laurairina13 spune:
Vaz ca madam' Broscutz cand nu apare , nu apare cu lunile, da si cand apareeeee,sa va tineti bine, ca scrie si la doo noaptea
Hai fata, poate reusim si noi cumva sa ni vedem (da io dimineata refuz sa mai ies pe caldurile astea, iar seara iesim dupa ora 18.30, da nu stam mai mult de 19.30-20 ca incepe rechinoasa sa miorlaie si sa urle in carut de tre sa o aducem in brate acasa)
Tare faza cu evantaiu, ai fost cea mai cea!!!
Niatza, dupa o noapte frichinosissima
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)