Prietene la bine si la greu 41
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Uite ca a venit si solutia salvatoare, tocmai de la sot...isi ia el medical vreo 3 luni, ca are dreptul asta...mai ales cum e si cu mana in pioneze, si a zis ca ar putea el sa stea cu bebe, macar la inceput, si dupa aia sa il dam la o cresa privata de aici din oras...asta nu am stiut ca exista, unde il primeste si de la un an, dar conditia este sa se ceara la olita....Acum, cum fac eu sa il invat pe Rares la olita???????Ufff...ca greu e...oricum nu ma gandesc asa departe...sa vedem daca ma accepta. Acum ma bag sa studiez mai multe despre firma...sa caut informatii...ca da bine la interviu sa stiu cat mai multe despre firma lor!Pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dozz spune:
Bafta, Lavi, la interviu. Odata si odata tot trebuie reluata munca, iar noua mereu ni se vor parea fulgusorii prea mici sa fie lasati singuri, indiferent ca au 10 luni sau 2 ani, noi tot mici si vulnerabili o sa ii vedem. Acum am scris textul pe care mi-l tot repet eu zi de zi, ca sa mai reduc din stresul revenirii la birou. Sunt convinsa ca in primele zile de stat la birou voi atinge cote maxime de angoasa, dar or trece ele cumva...
Licurici, bafta la bb2, sa iasa asa cum vreti voi!
Azi mi-e putin mai bine, totusi merg dupa-masa la un chirurg sa ma palpeze ca partea dreapta e in continuare dureroasa. Dimineata eram fara vlaga complet, asa ca au venit bunicii si plimba ei fetita acum. Rezultatele aiurea din analize indica o infectie cu virus/bacterie, dar si scaderea imunitatii, asa ca trebuie sa includ in program si ceva odihna.
Andre, tu ai mai ajuns la dr cu analizele tale? Ca nu e bine sa le amani, uite cum poate lovi o criza din asta, cand te astepti mai putin. Pe langa simtitul rau si lipsa de putere, mai treci si prin procese de constiinta ca iti dai seama cat e de dependent copilul de tine si ca, prin extenuare, de fapt nu il ajuti cu nimic. Eu mi-am autofacut la critica si morala toata noaptea pe tema asta...
Am uitat sa va zic ceva despre dr de la urgenta, de ieri. Per total mi s-a parut ok si profi, atata doar ca la final si-a cam dat cu firma-n cap, m-a sfatuit sa intarc copilul, ca 7 luni de alaptare sunt de ajuns si uite ce se poate intampla, apare o internare si las lucururile in aer. M-a asigurat ca daca nu mai alaptez o sa ma mai odihnesc si eu
Pupici!
laurairina13 spune:
Dozz, fix asta cu intarcatu cat mai curand mi-o serveste si o colega de a mea, ea a zis ca a alaptat pana la1 an si 5 luni, si tare greu i-a fost sa il intarce..Ca e dependent dependent de tatza!!
La faza asta cu cat depind astia mici de tatza noastra ma ingrijorez si eu, mereu imi fac griji ca daca patesc ceva, cine ii da tatza la asta mica??Ca ea nu primeste lp, nici biberon, nici nic..Iote si ce griji imi fac eu acu
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Andrecluj spune:
No buna dimineata. Ofer suplimentele de cafea pentru cine are nevoie. Am luat de dimineata doza de mare, refuz sa mai stau pe plaja in luna asta, punct. Ajungem sa discutam cu minunatiile alea de pe plaja despre biberoane si diversificare, nu se poate asa! Pai acu 5 ani inca povesteam de muzica si dans. Pfoooaaai, gata, Chiara de acu' cu buna-sa la plaja, ma-sa la smotru. Ionelo N-am dormit toata noaptea de cum or pocnit Lavi Bafta! Dozz Atat de rau imi pare de cum te simti! Da, am ajuns la medic pentru ca m-au batut la cap ai mei, nu mi-a gasit nimic decat o anemie foarte severa, iar medicul a zis ca nu-mi da fier, ca nu crede ca de la fier mi se trage, am inteles jumatate din ce mi-a explicat, din care jumatate nu m-a interesat, cert e ca m-a pus pe B-uri si mi-e mult mai bine. Mor de somn tot timpul, dar macar nu ma mai lovesc de pereti de la ameteala. Multumesc de intrebare si multa, multa sanatate sa ai!Am mai avut de zis cuiva. Off, macar stiu de unde mi se trage acum uituceala. Apropos de cum te prostesc barbatii la cap. Pai ieri toata ziua m-am intrebat cum pot fi atat de tembela sa nu ma gandesc de macar 2 luni sa lucrez de pe balcon, unde macar nu ma sufoc? De ce m-am gandit abia cand a trebuit sa pandesc biroul si clientii lui tati? Si da-i cu ganduri din capitolul "cat poti fi de proasta", pana ma prind: pai cum sa ma gandesc mai de devreme daca am wireless abia de 3 zile?
Mi-e dor de Diana, Cuscri, Ramonika, Dy si de alte fete care nu-mi vin in minte din motive de caldura. Aaaaaaaaa, Many Stiu ce spui. Se spune ca singura mare mai frumoasa decat a noastra, cea din Calabria, e cea din Sicilia. Noi o aveam pe lista pentru vara asta, dar ma tem ca nu o sa-i placa la fata mea 12 ore pe vapor, asa ca amanam proiectul, desi sunt foarte, foarte curioasa sa vad Sicilia si sa mananc acolo. Poate-mi dai niste date despre hotel? Sa stii ca toata zona de sud a Italiei e asa, mare din munte si munte din mare, e absolut senzationala priveslistea, pacat doar ca oamenii sunt prosti si saraci, pentru ca ar putea trai din zonele astea o viata. De exemplu, cand am vazut zona Amalfi - Sorento am plans de frumusete, nu mi-am imaginat ca exista pe bune asa ceva (pozasem si vila lui Clooney si pe a lui Bill Gates, dar am pierdut pozele). Gata, va pup pe toate Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
laviniablaga spune:
Dozz, pup mamica bonavioara! Ioi abia am reusit sa il adorm pe Rares...nu a vrut deloc deloc deloc sa doarma! Uff!Si a urlat...din pricina de dinte dureros...incisiv lateral dreapta sus!
laviniablaga spune:
Andre, ma bucur ca esti mai bine...te pup!!
Oare sa ma imbrac ca de office pt interviu sau casual? Hai ca optez pt office...sa dau bine...poate poate...rasare si soarele la mine pe strada!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Apropos de trezitul noaptea / crestere / lapte, am gasit aici (a5a postare) info f interesant postat de o mamica de fulgusor ![]() |
Aceeasi mamica de fulgusor are o postare interesanta si in capitolul 73/19 din fosta noastra casa de fulgusori
citesc in continuare, sper sa ajung la zi
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
mucosii
ralu_seby spune:
Ielouuu!
Lavi, succes la interviu! sper sa gasiti cea mai buna solutie pt voi!
Ione, "artificuri artificuri"
Dozz, muuulta sanatate!
La Multe Lunitze Matei!
Uff, ma calareste fi-miu, ma musca, ma trage de par...
Licuriciu, te inscrii la bb2?? Hmmmm deja e clubul mare
Andreuta, f tare faza cu wirelessul
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Andre, noi am vazut putin din frumusetele Sicilie, insa Taormina este atat de frumos pozitionata, la intrepatrunderea Marii Ionice cu Marea Tireniana; prin Strimtoarea Messina (cred)si aproape de Etna. Orasul este sus pe munte iar zona turistica este pe malul marii, legatura facandu-se pe sosea(dar numai serpentine) sau cu trocadero(nu stiu cum e scrie corect, adica telegondola), care este super ok si rapid. Noi am stat la hotelul www.booking.com/hotel/it/atahotel-capotaormina.ro.html?aid=319855 label=hotel-89990-it-9_Axd6XmF5RJPjLnLatd1wS4562620097 ws=&gclid=CJLohafRrqMCFQ6RZgody17crQ" target="_blank">asta care mie mi-a placut foarte mult, dar erau o salba de hoteluri si pensiuni. Particularitatea la hotelul la care am stat noi este ca ultimul etaj este de fapt la nivelul soselei si dupa ce intrii in el cobori nu urci, el fiind construit in stanca toate camerele sunt spre mare, cu terase/balcoane imense pline cu flori.
Dar la voi alta solutie de transport decat vaporul nu este?
Lavi bafta azi.
mami de Vlad (29.10.2009)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_baniDar la voi alta solutie de transport decat vaporul nu este?![]() |
![](pupic.gif)