Simpla greseala sau ma inseala?
Raspunsuri - Pagina 3
Morgano spune:
Roxana, eu inca astept PM cu adresa lui de facebook
Si jur ca-l agat de pe adresa mea reala
blackpanterro spune:
Io m-as intalni cu el si dupa sex i-as face poze gol in timp ce doarme dupa care le-as posta pe FB si i-as face tag si lui sa ii apara pe wall cu mesajul "pot mai bine de atat" :)))))
Adriana 37+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
DarkBendis spune:
Roxana, zau asa... la tine clar se aplica vorba aia "Foaie verde-n bat, n-ai de lucru, fa-ti!!".
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Morgano Black..... deci te bagi si tu in fan club Mr. Roxanu-facebukanu |
Ma bag si eu!Imi fac cont cu alta adresa de email si-mi bag o poza traznet de pe cand eran netista!I le platim junelui?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
camrynna spune:
Roxana , tu imi pari o tipa foarte inocenta , si cu suflet curat , nu genul acela de vampa care face barbatii praf ...el una din aia merita , sa-i dea o lectie de... si apoi ...
De ce nu joci tu rolul asta o data ? Suceste-i mintile ..cumpara ceva sexy , ia-ti lenjerie ,makiaza-te ,fa pe femeia fatala, creeaza o atmosfera romantica la tine , invita-l ...si ..dupa trage-i un picior in dos ..ca eu cred ca tot cu ala gandeste ..sa vezi ce o sa te caute cu mancare calda
Plus ce zic fetele , lasa-i niste comment-uri pe FB cu privire la capacitatile sale limitate
Camrynna ,
http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#
Morgano spune:
Nu ea comentariile..... CI NOI.
Te rugam Roxana.... zi-ne cum il cheama pe al de gandeste cu ce zise colega de mai sus
Roxana, noi glumim aici, dar tu sper ca intelegi ca n-ai cu ala nicio treaba reala, sper
Ma rog glumim da' asteptam si numele
ilia_99 spune:
eu nu inteleg, va rog sa ma iertati.. doi adulti se intilnesc, ies impreuna, fac sex... ok. liber, consimtit de ambii, fara discutii despre vreo relatie sentimentala intre ei, fara vreo promisiune, fara nimic.. care e pb ca domnul e prost crescut? asa sunt unii, iti asumi, se poate intimpla. unii suna sa-ti spuna ce grozav a fost - asta daca chiar li s-a parut grozav, altii dispar in ceata, altii se indragostesc si ramin cu tine. e viata, pur si simplu. aaa... principial, da, e cam urit cum procedeaza, dar ca el "a dime a dozen". .. dar de aici si pina la a posta pe fb poze, ca sa afle si EA - cealalata, vezi, Doamne - si la a-i ataca virilitatea mi se pare cale lunga si lipsita de maturitate.
roxana, el vrea sex tu altceva. daca vrei sex, just for fun, raspunde-i la mesaj. daca nu, mergi in viata si cauta un alt barbat care sa fie pregatit pt o relatie cum vrei tu. nu mi se pare ca ai nicio dilema.