3 Motive pentru APTAMIL - concurs
Raspunsuri - Pagina 8
OanaAlina spune:
si noi folosim APTAMIL din mai multe motive:
-- este expertul mondial in crearea de formule de lapte care sprijina dezvoltarea sugarului si este creat special pentru a fi cat mai aproape de laptele matern.
- inspirat de laptele matern, Aptamil contine IMMUNOFORTIS
- complex de GOS/FOS patentat si testat clinic
- combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern.
- recomandat in completarea alaptarii sau dupa alaptare, Aptamil este formula completa pentru sugari, ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.
- ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului datorita ambalajului unic si inovator - EaZyPack - pe care Aptamil l-a lansat.
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
andradarling spune:
contine IMMUNOFORTIS
e inspirat de laptele matern
mixul de GOS/FOS e patentat si testat clinic
mysha26 spune:
-asigura protectie imunitara sugarului;
-inspirat din laptele matern;
-contine immunofortis;
-are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei;
-testat clinic;
-usor de gasit in magazine,la un pret foare bun;
andata spune:
APTAMIL este alegerea ideala pentru hrana bebelusului deoarece :
-Inspirat de laptele matern si avand beneficii similare acestuia prin combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide), Aptamil contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic.
-Recomandat in completarea alaptarii sau dupa alaptare, Aptamil este formula completa pentru sugari, ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.
-Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului datorita ambalajului unic si inovator - EaZyPack - pe care Aptamil l-a lansat.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Dodo-pui spune:
- Aptamil contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic.
Combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern.
Aptamil este formula completa pentru sugari, ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.
Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului datorita ambalajului unic si inovator - EaZyPack - pe care Aptamil l-a lansat.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gabitza1977 spune:
buna ziua,
am ales Aptamil pt. ca:
- este inspirat de laptele matern
- contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic
- are un ambalaj unic si inovator - EaZyPack
- este usor de preparat, se dizolva foarte bine
o zi frumoasa!!!
adrisimo28 spune:
*Cu IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic
IMMUNOFORTIS este un complex de GOS (galactooligozaharide) 90% si FOS (fructooligozaharide) 10% si are beneficii similare, dovedite clinic, laptelui matern: reduce riscul reactiilor alergice cu pana la 58%, reduce riscul infectiilor gastrointestinale cu pana la 50%, reduce riscul infectiilor aparatului respirator cu pana la 46%.
*Cu nutrienti speciali, vitamine si minerale pentru o dezvoltare sanatoasa imbogatit cu fier pentru a asigura necesarul zilnic al copiilor cu varsta peste 1 an.O cantitate de cca 500 ml Aptamil Junior administrata zilnic copilului pana la varsta de trei ani ii asigura acestuia necesarul de vitamine, fier, calciu si acizi grasi esentiali pentru o dezvoltare sanatoasa.
*Fara gluten, fara zahar cristalizat.
dragastoasa de Drg
aryska spune:
Ca mamica de bebelus am 3 motive din 5,pentru care aleg Aptamil:
1.contine immunofortis.
2.e inspirat de laptele matern.
3.contine o combinatie unica de GOS/FOS.
Si alelalte doua motive nu sunt de neglijat:
4.mixul de GOS/FOS e patentat si testat clinic.
5.are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei.
ali-29_30_2 spune:
buna mamicilor!
ca mamica de bebe recomand tuturor mamicilor aptamil.
Eu am ales laptele aptamil pentru copiul meu din mai multe motive.
-aptamil contine imunofortis
-e inspirat din lapte matern
-contine combinatia unica de gos\fos
luisamincu spune:
A fost pentru noi cea mai bune alegere dupa ce am terminat alptarea.
Ne incanta foarte mult ambalajul inovator.
Faptul ca are immunofortis este foarte important.
Deja il folosim pe cel mai nou aparut Junior 2+.