3 Motive pentru APTAMIL - concurs

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doria10 spune:

Imi pare rau ca unii oameni sunt nemultumiti, dar norocul nu ti-l poate lua nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

In primul rand felicitari castigatorilor! (la castigatori este si o colega de-a mea de la odisee, T_Ioana, Felicitari Ioana!).
In al doilea rand, multi dintre castigatori nu au dat raspunsul corect, astfel, conform Regulamentului:"Participantii sunt invitati sa raspunda pe forum, in cadrul unui topic special de concurs - prin enumerarea a 3 din cele 5 motive pentru care aleg APTAMIL pentru hrana bebelusului lor. (tip: gasiti informatii aici )
5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dintre participantii care raspund corect, pe topicul special de concurs.
".
Asadar, dupa parerea mea, toti castigatorii care nu au enumerat 3 din cele 5 motive din campania de promovare de pe Aptamil.ro, ci au enumerat pur si simplu niste motive/opinii/motivari personale, nu au raspuns corect. Gresesc?

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

As dori sa se inteleaga faptul ca nu s-a cerut nicaieri reproducerea EXACTA care reiesea din campania de promovare ci ideea, esenta chiar daca a fost exprimata intr-un alt stil. Dar sa respecte 3 din 5 motivatii.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviap spune:

[quote]citat din mesajul lui desprecopii
Castigatorul marelui premiu a fost ales prin tragere la sorti. Deci a fost o chestiune de noroc.

sa-nteleg si eu ca doar castigatorul marelui premiu a fost desemnat in urma tragerii la sorti?nu ar fi trebuit ca toti castigatorii sa fie astfel desemnati?
acum,fara rautate,intervin si eu si zic ca majoritatea care au castigat au avut raspunsuri "personale".poate a influentat putin faptul ca au spus ca folosesc acest produs si nu au dat raspuns exact cum scria in regulament.ce sa zic,oricum castigatorii sunt deja afisati ,asa ca,sigur nu se va mai schimba ceva,insa pe viitor macar paote se va tine seama si de regulament.
aaa,off topic,inca nu mi-am primit premiul castigat cu ceva timp in urma ,mostrele acelea de crema :(

felicitari castigatorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviap spune:

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

In primul rand felicitari castigatorilor! (la castigatori este si o colega de-a mea de la odisee, T_Ioana, Felicitari Ioana!).
In al doilea rand, multi dintre castigatori nu au dat raspunsul corect, astfel, conform Regulamentului:"Participantii sunt invitati sa raspunda pe forum, in cadrul unui topic special de concurs - prin enumerarea a 3 din cele 5 motive pentru care aleg APTAMIL pentru hrana bebelusului lor. (tip: gasiti informatii aici )
5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dintre participantii care raspund corect, pe topicul special de concurs.
".
Asadar, dupa parerea mea, toti castigatorii care nu au enumerat 3 din cele 5 motive din campania de promovare de pe Aptamil.ro, ci au enumerat pur si simplu niste motive/opinii/motivari personale, nu au raspuns corect. Gresesc?

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Sunt total de acord cu tine si cu faptul ca e un pic ciudat in privinta castigatorilor cu 1, 2 mesaje, probabil motivul e atragerea de noi membrii; cu ocazia asta eu imi anulez contul pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Dragii nostrii, urmatorii castigatori sunt rugati ca pana la data de 17 septembrie (inclusiv) sa imi trimita pe PM - numele complet, adresa si nr. de telefon - pentru primirea premiilor.

Premiul 1: radu.diana

Premiul 2:

- red_froggie
- tandrete
- MishuB
- T_Ioana
- Dyamy
- AdrianaO
- SSABrya

Castigatorii care nu trimit datele cerute pana la data precizata vor pierde premiul !

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgeta10 spune:

Cand apare Dettol 2?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Felicitari cistigatoarelor

Eric 28/09/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.diana spune:

Multumesc pentru premiu! Ma bucur foarte mult ca l-am castigat si abia astept sa-l primesc si sa-i fac poze micutei mele cu camera. Avand in vedere ca datorita ei l-am obtinut sunt mandra si bucuroasa ca am o fetita norocoasa.

Mergi la inceput