3 Motive pentru APTAMIL - concurs

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vera2008 spune:

contine imunofortis
e inspirat de laptele matern
are un ambalaj inovator, dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Astazi e ultima zi de concurs - deci mai aveti posibilitatea sa participati pana la ora 12 noaptea :)

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaellaivan spune:

contine imunofortis
e inspirat de laptele matern
are un ambalaj inovator, dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

am vazut zilele astea la stiri ca aptamil contine ceva ce pe termen lung poate face probleme mari copilului inclusiv alhizmer, o sa caut stirea si am sa o postez....eu am fost atenta la subiect pt ca si sora mea ii da fiului ei de 1.7 luni aptamil si era f multumita de el dar acum..s-a cam speriat si maine il va intreba pe medicul ei despre ce este vrb ( ea e in liechtenstein)
va mai scriu maine cand o sa am mai multe info

Mamica mandra a lui Dani si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

am vazut zilele astea la stiri ca aptamil contine ceva ce pe termen lung poate face probleme mari copilului inclusiv alhizmer, o sa caut stirea si am sa o postez....eu am fost atenta la subiect pt ca si sora mea ii da fiului ei de 1.7 luni aptamil si era f multumita de el dar acum..s-a cam speriat si maine il va intreba pe medicul ei despre ce este vrb ( ea e in liechtenstein)

ar prinde bine daca ai completa aceasta idee cu o dovada....ce contine in plus aceasta formula fata de altele, in afara de imunofortis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

Draga mea,
Inainte de a isteriza mamele care-si hranesc bebelusii cu Aptamil, trebuia sa cauti informatia sau macar sa dai mai multe info: pe ce post tv ai vazut stirea.
Asteptam completarea. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cyucy spune:

astazi felicitam castigatorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragii nostri,

Multumim pentru participarea masiva la acest concurs.
Acum, a venit vremea sa anuntam si castigatorii.

Iata-i:
Premiul 1. radu.diana

Premiul 2:
- andreea1608
- red froggie
- tandrete
- MishuB
- Lumi_Richard
- T-Ioana
- Dyanny
- Crixia
- AdrianaO
- SSABrya

In maxim 7 zile - de la aceasta data - va rugam sa trimiteti pe PM - la anda08 - numele complet, adresa si nr de telefon -pentru primirea premiilor.

Felicitari tuturor participantilor la acest concurs - si va asteptam la alte concursuri.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Stimati administratori desprecopii
nu ma pot abtine sa nu subliniez ca aceste concursuri organizate de dv au devenit un fel de cacealma; este evident ca premiantii sunt in majoritate alesi preferential si doar cativa dintre ei sunt din membrii cu activitate (probabil "de ochii lumii"); la concursul de fata, mai bine de jumatate au ca nr de mesaje 1-2, este clar ca pentru asta s-au inscris...
daca rasfoiti un pic paginile de net, o sa observati ca site-urile Serioase organizeaza concursuri la care pot participa numai membri activi din motive lesne de inteles...
desprecopii are o altfel de politica?
sa nu-mi rapundeti ca motiv faptul ca in acest mod inmultiti nr de utilizatori; DC nu duce lipsa si se vede clar ca acesti "nou veniti" n-au mai avut contributii pe forum (poate la un nou concurs )
au mai fost membri care, dupa terminarea unui concurs, au ramas cu un gust amar si au anuntat ca nu vor mai particpa la nici un concurs, dar se pare ca nu prea v-a pasat
PACAT de prestigiul construit al acestui site! in ritmul asta veti primi cu siguranta multe bile negre

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

In primul rand WoW!!! Multumesc din tot sufletul! E normal sa astern astfel de cuvinte, caci asta simt!

In alta ordine de idei...ca peste tot, si nemultumiti! Parerea mea e ca nu trebuie sa-i consideram diferiti pe noii veniti....cel mai bun exemplu a fost Madalina Manole...asta mi-a venit in minte acum

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput