3 Motive pentru APTAMIL - concurs

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JUFA spune:

1. e inspirat de laptele matern,
2. contine o combinatie unica de GOS/FOS
3. are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacarina spune:

Aleg APTAMIL pentru ca:
1. este inspirat din laptele matern
2. contine Immunofortis
3. contine o combinatie unica de GOS/FOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ce ma incanta pe mine la aceasta formula, Aptamil Junior, iata, voi enumera mai multe motive in ordinea importantei atribuite de mine:

1.- combinatia echilibrata si completa de vitamine si minerale din compozitia formulei
2.- gust bun, placut, bine tolerat de copil (digestiv) si hranitor datorita compozitiei
3.-e formula patentata care contine Imunofortis ca atare sustine imunitatea, de la nivel digestiv asigurand o flora intestinala buna, combate constipatia, datorita prebioticelor (l-am cumparat si l-am testat deja de o saptamana si imbunatatiri in se vad in frecventa si consitenta scaunelor)

4.- solubilitate buna
5.- ambalaj practic si sigur, design prietenos, place copilului
6.- pret bun (am luat la promotie pachet de 2 cutii a cate 800 gr fiecare la pret de 80 de ron)

In ce ma priveste sunt extrem de recunoscatoare faptului ca exista formulele de lapte, pentru ca mi-am hranit ambii copii de la nastere cu aceste formule, mai ales cele de la Milupa (Milumil 1, 2, 2+, junior si acum Aptamil junior) au fost cel mai bine tolerate.

lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinno spune:

Aleg Aptamil deoarece contine Immunofortis,e inspirat din laptele matern si contine o combinatie de GOS/FOS.Il recomand tuturor pentru ca pretul este foarte mic si este testat clinic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dintishor spune:

1. e inspirat de laptele matern
2. are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei
3.contine immunofortis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pretylive spune:

CONTINE IMMUNOFORTIS
E INSPIRAT DE LAPTELE MATERN
CONTINE O COMBINATIE UNICA DE GOS/FOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarra20 spune:

Eu aleg pentru copilul meu laptele Aptamil pentru ca:

1. Aptamil contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic. Combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern.
2.Este recomandat in completarea alaptarii sau dupa alaptare, este formula completa, ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.
3.Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului datorita ambalajului unic si inovator - EaZyPack - pe care Aptamil l-a lansat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okko spune:

Buna seara,
In afara de cele 5 motive super cunoscute (contine IMMUNOFORTIS, e inspirat din laptele matern, combinatia unica GOS/FOS, ambalajul inovator cu 3 sisteme de siguranta a laptelui pudra) va mai "soptesc" cateva motive descoperite pe cont propriu.
Deoarece am doi baietei care nu au avut, din pacate, parte de lapte matern, am citit despre toate formulele de lapte si le-am incercat pe cele mai bune. Dintre acestea am ales pentru puii mei Aptamil.
Aptamil are gama completa a formulei :
--> Aptamil 1, Aptamil 2, Aptamil Junior 1+ , Aptamil Junior 2+;
--> gama formulei pt copii prematuri (cu o greutate mai mica de 2500g)/dismaturi Aptamil Prematil: Aportul proteic de 2,4 g proteine la 100ml lapte preparat corespunde standardelor ESPGHAN si raspunde necesitatilor energetice crescute ale prematurului.
--> gama formulei hipoalegice pentru copii cu predispozi#355;ie la alergii: Aptamil HA1, Aptamil HA2: asigur#259; o dubl#259; protec#355;ie a sugarilor cu risc alergic prin Immunofortis (formul#259; prebiotic#259; unic#259; pantentat#259; Milupa) #351;i prin con#355;inutul de proteine par#355;ial hidrolizate 100% din zer.
--> gama speciala pentru sugarii alergici la proteina din laptele de vaca: Aptamil Pepti
--> gama formulei fara lactoza: Aptamil Lactose Free

Pe langa faptul ca este cea mai complexa gama de lapte praf, calitatea pudrei este extraordinara, aceasta dizolvandu-se chiar si in apa la temperatura camerei, in timp ce alte formule se pot dizolva doar in apa fierbinte.
Mentine echilibrul digestiei: nu constipa, nu are efect laxtativ.
Gama formulelor speciale: fara lactoza si pepti la nazdravanii mei s-au pretat cel mai bine si am reusit sa facem trecerea pe Aptamilul normal apoi pe care l-au tolerat foarte bine.

Sanatate maxima tuturor si Pofta Buna cu Aptamil :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda70 spune:

contine IMMUNOFORTIS
e inspirat de laptele matern
mixul de GOS/FOS e patentat si testat clinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_MS spune:

1. Aptamil contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic.
2.Combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern.
3. Aptamil este formula completa pentru sugari, ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.
4. Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului datorita ambalajului unic si inovator - EaZyPack - pe care Aptamil l-a lansat.

Mergi la inceput