3 Motive pentru APTAMIL - concurs
Raspunsuri - Pagina 10
rocsy spune:
contine immunofortis
este inspirat de laptele matern
are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei
lilik77 spune:
cele 3 motie ptr care am ales aptamil sunt:are o formula apropiata laptelui matern,contine imunofortis,contine o combinatie unica de gos/fos.
daridannah spune:
Aptamil
Este cel mai bun lapte si cel mai sigur pt.copilul meu.de la 3 luni am inceput cu Milumil,iar pe la 7 luni am primit o cutie de Aptamil si mi-a placut foarte mult si de atunci am continuat cu el,dar din pacate acum nu ne mai permitem sa-l cumparam si oricum avem deja 10 luni jumatate,dar mai bea si Milumil din cand in cand ,iar in rest lapte UHT le mai combinam. De asemenea, Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului, datorita ambalajului unic si inovator - EaZyPack .Recomand cu caldura tuturor mamicilor care nu mai pot alapta, Aptamil este cel mai bun la ora actuala si este inspirat din laptele matern si este foarte bine tolerat de bebe dupa ce nu mai primeste lapte matern Imunofortis reduce semnificativ aparitia infectiilor si alergiilor.Combinatia de GOS (galactooligozaharide) 90% si FOS (fructooligozaharide) 10% are beneficii similare, dovedite clinic, laptelui matern: reduce riscul reactiilor alergice cu pana la 58%, reduce riscu infectiilor gastrointestinale cu pana la 50%, reduce riscul infectiilor aparatului respirator cu pana la 46%
sarah2010 spune:
Eu aleg APTAMIL pentru ca:
1. este inspirat din laptele matern
2. contine Immunofortis
3. are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei
andreea_mona spune:
Aptamil este inspirat de laptele matern,are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei,contine IMMUNOFORTIS
SSABrya spune:
Eu am ales Aptamil pentru fetita mea din urmatoarele motive : este sanatos pt stomacelul ei, este foarte igienic si cel mai important ii place.
Fetita mea are 1 an si 3 luni si bea Aptamil cam de la 6 luni. Dupa ce am intrerupt alaptarea (pe la 3 luni) am incercat diverse formule e lapte, dar nu ii mergea cu nimic, ori nu ii placea si il refuza, ori nu lua in greutate, pana am incercat si Aptamil.
Acum bea Aptamil 1+ si chiar daca pretul este mai mare decat la alte formule am de gand sa continui cu Aptamil pana la 3 ani.
Bryanna
Lalu_79 spune:
- este inspirat din laptele matern;
- contine o combinatie unica de GOS/FOS;
- contine Immunofortis.
lorena27 spune:
este inspirat din laptele matern eu inca ii mai dau si de la san dar manaca si aptamil contine o combinatie de goss fos si are un ambalaj inovator dotat cu trei sisteme de siguranta a pudrei .la fetita mea ia mers foarte bine pana la 1an si 11luni dupa care am trecuto la lapte de vaca zuzu.lorena
madyc spune:
- este inspirat din laptele matern;
- contine o combinatie unica de GOS/FOS;
- contine Immunofortis.
radu.diana spune:
e inspirat din laptele matern
contine IMMUNOFORTIS
contine o combinatie unica de GOS/FOS
A fost o solutie excelenta cand abia ne-am intors de la maternitate si mami era emotionata, confuza si cu rani pe sani si putin laptic, iar Bebe cerea papa. Ne-a placut asa mult la toti (lui Bebe sa il pape, lui tati sa-l prepare, si mamei sa i-l dea...nu in ordinea asta evident) incat i-am ramas fideli.