Saltea buna buna ,unde?
Tb sa ne luam saltea noua. Amandoi suntem cu probleme la coloana, scolioaza, spondiloza,dureri, amorteli uf buf toata ziulica( deja ma simt cam babaca:))Nu imi plac cele dure/tari ma trezesc de parca am fost batuta.
Ce saltea buna, moale, comoda ati gasit? De unde, cat?
Raspunsuri
nma spune:
Eu am luat saltele de la Minet. Pt noi din latex, pt copii super ortiopedice. Inca nu le-am testat dar stiu ca sunt foarte bune (urmeaza sa ne mutam in casa noua in 2 saptamani). Daca le cumperi direct de la fabrica mai economisesti si ceva banuti .
Daca vrei mai multe informatii sa imi trimiti PM. Sa nu se considere reclama.
Nico
milke79 spune:
nma
Imi permit sa te deranjez cu o rugaminte:
dupa cate vad aici, folosesti o saltea facuta de cei de la Minet. Eu si sotul meu, dupa indelungi cautari pe net, ne-am oprit tot asupra unei saltele latex de la ei.
Te rog mult sa imi spui parerea ta despre salteaua pe care o ai, ne-ar ajuta foarte mult in luarea deciziei :)
Mihaela
mamica de Victor si Mihai
Fania spune:
Eu iti recomand: http://www.lineaflex-tore.it/ru/prodotti.html
sunt cele mai bune categoric din piata insa si preturile pe masura. Au un magazin pe Titulescu.
Oricum investitia merita.
[poze]
milke79 spune:
Iti multumesc pentru recomandare Fania :)
Din cautarile noastre pe net cel mai bun raport pret-calitate l-am gasit in doua locuri:
Saltex - modelul pocket spring
Minet - modelul latex (sau eventual modelul ortopedic desi acesta e fabricat cu plasa de arcuri si din ce am inteles asta ar fi o tehnologie invechita)
Cel mai important lucru insa pentru noi ar fi parerea cuiva care deja a folosit unul dintre aceste modele si care ne poate spune din proprie experienta daca sunt bune sau nu.
Astept in continuare parerile voastre!
Mihaela
mamica de Victor si Mihai
SuperMami_1 spune:
De D o r m e o ce parere aveti? a incercat-o careva? noi la o astfel de saltea ne-am gandit sa trecem. asteptam pareri
Albumele noastre
catrinik spune:
Eu am luat de aici si sint multumita de ea.
http://www.domusflex.ro/
Dar stiam ca tocmai cei cu probleme cu spatele ar tb sa doarma pe saltele mai tari, ortopedice.