Pestisori... pestisori... (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Carma cu placere !Doamne ajuta ....

Nimik de raportat .. nu ma simt nici prea ok ...dar trec toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu ce sa va spun , sunt suparata si deprimata , de aceea nici nu scriu sa nu va indispun si pe voi
motivele sunt multe si marunte .....
..... la sala nu mai merg, chiar am si pierdut o gramada de ore (13) pentru ca nu mi-am innoit abonamentul , m-am enervat la culme , asta e ... nu pot povesti aici motivele pentru care nu am mai mers sa-mi innoiesc abonamentul ... in fine
...... am o gramada de probleme pe cap carora nu le gasesc rezolvare
..... problema cea mai mare e grasimea asta , parca e lipia cu uhu plus, doamne da nu mai reusesc sa slabesc nici sa mor, nu stiu ce sa fac , am avut si zile perfect monti , perfect fara abateri, eu cred ca s-a obisnuit organismul cu stilul asta de viata si pentru a slabi am nevoie de altceva, nu cred ca mai merge la mine dupa atatia ani de monti , trebuie sa schimb probabil ceva, inca nu stiu ce , studiez problema
.....de cateva zile am si stat in casa toata ziua si-s tare fara activitate si cred ca si asta-si spune cuvantul la indispiozitia mea ... cu alergia copilului trebe sa stea in casa si-atunci si eu stau , plus ca nu avem masina ca-i in service .... nasol de tot
.... cand eram la lucru eram obosita si ziceam ca vreau concediu , cand sunt acasa acuma sunt fara activitate ... nu e bine nici asa nici asa .... cred ca sunt nebuna nu ?
...... plus ca .... nu am mers in concediu nicaieri si nici nu se intrezareste ceva macar
.... sa mai zic ???? cred ca ajung motivele nu ???

cred ca v-ati saturat de mine si de depresiile mele ... trebe sa ma mut pe alt topic sa mai ametesc si alte fete nu ??? sa va las libere

va pup pe toate si scuze

andanii

Mergi la inceput

Buna ziua!

Eu am in sfarsit o veste buna , sunt oficial somera ( desi nu e adevarat motiv de bucurie dar dupa ce am tras ) si am si continuitate , iar la bani , ce sa zic 472 ron / luna , asta este ..... de acum vad ce mai gasesc dar la acest somaj nu renunt prea usor ...o sa incerc sa fac niste cursuri, cica in curand vor initia de contabilitate si cred ca ma bag , nu strica sa mai ai o calificare ....

Danuta , te rog nu te deprima si nu spune ca pleci , daca vrei vb . pe mess , si lasa "sunca "important este sa fii sanatoasa ...iar ce spui tu ca esti fara activitate eu traiesc asa ceva si te inteleg perfect dar incerc sa imi fac de lucru .. mai merg pe la o policlinica mai fac un tratament , mai ies cu prietenii colegii , chiar aseara am iesit cu fostii colegi de la o firma la care am lucrat in 2 reprize , a fost fain ,am fost multi 23 , din care doar 7 mai lucreaza akolo .....
hai optimism vreau !

Carma , asa este Crynuta e disparuta dar aprea ea , probabil e cu nunta sorei ..

va pupicesc si o zi buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mai fetelor dar chiar asa nimeni pe aici ...in fine veti avea voi motivele voastre sa nu apareti , dar pt. eventuala aparitie va las o cafea

si o gustarica

si va urez un wk-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa... am venit la cafea

Dany bine ca ai rezolvat... ai scpat de drumuri si alegatura...

Andanii sa mai treaca din suparari...
Si eu sunt in situatia in care nimic din ceea ce functiona odata, nu mai da rezultate (la capitolul sunci)... din contra, daca nu am grija sa nu sar calul... imediat se pun kg
La sala n-am ajuns de cand s-au nascut baietii... in vara aia am fost 2-3 luni si pe urma n-am mai ajuns... si uite asa au trecut 3 ani si se cunoaste

Asta seara avem o nunta ... ne facem de cap... n-am mai reusit sa iesim pe undeva... la nunta daca trebe, trebe... Acu' niste ani nu intelegeam ce le place astora mai in varsta ca noi sa mearga la nunti, botezuri.... uite ca am ajuns sa-i inteleg
In curand ramane singura distractie

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

BUNA SI NEATA
vad ca lumea e plecata, ocupata samd
eu mi am prins urechile in masina de piine am pus un program sa vedem ce o iesi....oricum daca iese caramida am cui sa io dau in cap...
-------------------------------------------------------
In seara asta e balamuc mare aici se inchide o parte din sat sunt sarbatorile satului cele 5 taverne(una linga alta) au 5 orchestre....
UITE CINE VINE(vedeta NIKOS ZOIDAKIS)cintecele lui au un ritm innebunitor se cinta din gura (improvizatiią si din lira ancestrala
http://www.youtube.com/watch?v=clHf4w38lRU
E CA LA NEbuni
numai o taverna are 250 de mese
iar nebunia cu dansu ,gratarele bautura care curge neincetat incepe pe la 12 sau 1 noaptea
Nimeni nu poate dormi de haos, se pun mese pe carosabil...
Orchestrele cer 2500E dar capata bani si de la mesenii care comanda cintece(un cintec comandat e intre 20 _50E)
Se intimpla asa
-comeseni dau de baut orchestrei si altor meseni
-taverna ofera wisky si vin spumos care se sabreaza ca la teatru ,,celor ce danseaza si orchestrei
-orchestra ofera de baut mesenilor
desfriu de bautura, carne numai gratare,se danseaza pina la 6 dimineata si miine seara se ia de la capat
ORICUM E CA IN EVUL MEDIU cind e sarbatoare la castel

Mergi la inceput

neatza!

Ely, sper ca v-ati distrat bine la nunta !

Carma , ce povestesti tu akolo , cred ca e mare nebuneala , zgomot dar si voie buna !

Eu ieri program de voi , mai un pic de ordine , ceva de papa si plaimbare prin mall ... mi-am luat o pereche de salvari din in , corai , deh meritam dupa tot zbuciumul ...de la reduceri of course

Va pupicesc si duminica faina!

Mergi la inceput

Am fost in parc si m-am plimbat cu bicicleta , cam 1 h ,a fost super , as vrea sa merg zilnic , dar sa vad daca in parcul Tineretului gasesc de inkiriat gratuit , ca zilnic sa ajung in Herastrau e cam mult ....oare mai slabesc putin ?

Voi ce faceti ? Nici una prin baltuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

eu am venit de la plaja....de fapt am dormit la umbra...satul e deja pregatit pt a doua noapte efervescenta
Cu Dzeu inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Ioiiiiiii ce se intampla aici ? Ia sa vedem ce se intampla aici ?

nervi.. multi. Luati cartea de la carma. Scrieti frumos... si poate se indura. Serios. Da obligatoriu.

carma ai reusit sa faci ceva paine ? Ce mi-ar placea si mie o sarbatoare in creta.. da un grec frumos, destept si iubaret oi gasi ?

Ely multumesc pentru incurajari. Nu am cedat. Si se pare ca se rezolva.

Andanii... ia si tu secretul de la carmen. Musai.

Dany... ia te uita.. cu bicicleta..

Io nu zic de monti nica... dar sa stiti ca e putin doar monti de la o vreme. Cred ca trebuie trecut la o scutureala profunda si la o gandeala zdravana la ceea ce bagam in noi. Dava aveti surse va rog cititi Studiul China sau macar un sinopsis a lui.

Eu sunt mai bine. Mult mai bine. Se pare ca lucrurile se rezolva. Abia astept. Va pupez... Am o gramada de treaba. Dar revin. PArca mi-o mai venit si sufletul la loc.

P.S. Nu zic ca secretul e secretul... si nici nu ma omor dupa literatura de asta de self help si vrajeala cu atitudine pozitiva.. si din alea.. dar ajuta sa se cristalizeze nevoia de balanta si implicare activa in schimbarea perceptiei. Merita citit macar pentru acest aspect.

Love youuuuu.

Mergi la inceput