Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 poftiti aici Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Ce mananca A din tot ce ai facut tu bun acolo? Ca A al meu nici nu vrea sa se atinga de legume sau de fructe
![](plang.gif)
Si inca o intrebare, ce e gomolotzul ala invelit in susan de langa steluta?
![](pupic.gif)
PS: timpul ajuta. Ne-am mai calmat cu totii! Mersi de intrebare
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da ce bn a fost la mama ieri!!! ![]() Azi sunt singura ![]() ![]() ![]() Sa aveti o duminica frumoasa ![]() ![]() ![]() DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii ![]() O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis ![]() [url=http://lilypie.com] ![]() |
Dee ce nu ai mers si astazi, ca sa nu stai singurica?
L-am vazut si eu pe mini. Simpatic foc. Papa mai bine decat pruncul meu de 4 ani!
![](olala.gif)
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
oani_2002 spune:
Upsss! Chiar nu-s buna la urari, ca tot timpul o dau in bara si uit pe cinevaDragos-Andrei (tizul fiului meu!) si felicitari mamicii, Ale1212xa!
Mami de +
xela_07 spune:
citat din mesajul lui oani_2002 In sfarsit un pic de liniste si pe la mine... XELA - LMA Andreei! ![]() ![]() ![]() Ma bucur ca a iesit bine cheful si ca s-au simtit bine copiii. Cum a iesit mickey-ul de pe tort? Nu culci puiutii impreuna, nu-i asa? Andu pa tot bate la cap ca vrea sa doarma cu luc si i-am lasat ieri la pranz, dar in patul nostru, ca e mai mare. Ma uitam la ei si nu-mi venea sa cred ce frumos dorm! Isi tineau capusoarele unul langa celalat...asa as fi facut o poza, dar era destul de intuneric si n-ar fi iesit nimic. MP - ![]() ![]() ![]() IULENCA - ![]() ![]() ![]() Mami de ![]() ![]() |
nu am curaj sa-i culc impreuna dar dorm in aceiasi camera. problema e ca C cum se trezeste incepe sa se tarasca si mi-e tare frica sa nu pice din pat.
dorm impreuna doar daca sunt si eu in pat cu ei sa-l simt pe pici cand "pleaca".
sunt f simpatici cand ii vezi dormid, recunosc ca e poza care imi place cel mai mult. si ce liniste e
![](icon_smile_big.gif)
mickey a iesit mai amarat ca nu a fost f ok pasta de zahar de deasupra si a trebuit sa improvizez altceva pe moment. cel mai important este ca ea a fost f incantata cand l-a vazut si ca i-a si placut cand l-a mancat. doar asta conteaza.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
![]() ![]() ![]() Ce mananca A din tot ce ai facut tu bun acolo? Ca A al meu nici nu vrea sa se atinga de legume sau de fructe ![]() Si inca o intrebare, ce e gomolotzul ala invelit in susan de langa steluta? ![]() PS: timpul ajuta. Ne-am mai calmat cu totii! Mersi de intrebare Mami de ![]() ![]() |
a mancat din toate. eu o pacalesc cu diverse aranjamente gen melci, iarba, serpi, corabii si alte nenorociri numai sa manance. daca ii prezint frumos mancarea nu mai e asa fitzoasa.
alea sunt chiftelute de pui cu legume date prin susan si in. le-am facut la cuptor ca sa nu fie prajite ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui haircut
Neata! Subscriem si uram si noi de bine sarbatoritilor!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi pregatim bagajele, fugim o saptamana la parintii mei ca nu se mai poate in canicula asta ![]() ![]() |
Multumim (si eu si Luc) de urari
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Am vazut pozele si m-au incantat teribil picorusele goale ale Maiei in nisip. Cred ca i-a placut mult. Am apreciat la maxim fotograful, dar trebuie sa recunoastem ca modelul e de 5 stele!!!
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Drum bun si distractie frumoasa sa aveti la bunici, chiar daca fara tati!
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui xela_07 lucia - superb tortul cu mickey. felicitari! se gaseste de cumparat in comert partea aia de sus? de unde ai luat-o? pe mine m-au salvat anul asta niste creioane colorate cu pasta de zahar. le-am gasit intamplator la real, mare inventie ... haircut - merci de urari si felicitari pentru un nou inceput in ale diversificarii. poate o tineti tot asa ... superbe pozele, complimente fotografului ![]() ale3sa - am vazut pozele si cu voi, ce voinic simpatic ![]() LA MULTI ANI MP!!!! Sa ne traiesti si sa ne incanti in continuare cu postarile tale! Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta ![]() ![]() LA MULTI ANI Mariuca de IULENCA!! Multa sanatate si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Salutari fetele.
Da, se gasesc.
Uite aici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/al3csa/al3csa.jpg)
al3csa spune:
citat din mesajul lui lucia2000
Salutari fetele. Da, se gasesc. Uite aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Nu am crezut k exista asa ceva
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Povestea nasterii
![](harpa.gif)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
![](olala.gif)
[url=http://lilypie.com]
![](http://lpmf.lilypie.com/nNXYp3.png)
myky791 spune:
buna ziau si de al noi.
ce de buantati pe aici. miati facut pofta.
noi nu mai putem d ecaldura. e super cald, groaznic, parca nici o vara nu afost asa. abia stept sa se mai racoreasca ca nu mai putem. piciuyl meu s efoieste noaptea si de la caldura si d ela felul lui de a fi mie cald si mie si ziua is tare obosita. ne facem noi mari. sper ca sapt viit s afacem si vaccniul de 6 luni si apoi gata pana la n am scapat.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
cris.dogarel spune:
pozele noastre sunt vizibile daca va logati cu userul comun ca am trimisinvitatie.
A de xela
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si
Ana