Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)
Raspunsuri - Pagina 14
kriss79 spune:
salut
bernix,felicitari pt.sarcina!
Despre "soarele meu" ce sa va zic, ne-au facut cunostinta o prietena de-a mea si am iesit prima data cu ei pe 14 iulie.Ne-am placut, am ramas pana spre dimineata sa vorbim despre noi(fata era la mama:)si el a fost cel care a facut primul pas. Am incercat sa ne cunoastem mai bine pana eu plecam la mare cu fata si cu ex, adica pana pe 18 iulie. Pana acum merge totul f.bine, sunt f.incantata si indragostita..si cine stie poate mi se va indeplini si visul de a-i face pereche Alessiei
Alessia l-a cunoscut acum o sapt.si un pic si s-a atasat de el.ea e foarte incantata de orice prezenta masculina care ii da importanta, sta si vorbeste cu ea, se joaca..iar el a reactionat bine desi nu mai interactionase cu copii asa mici si acum intreaba de el f.des.
Am vb. si de mutat impreuna, de copii etc insa nu e nici o graba, mai ales ca eu sunt patita. Va fi cum vrea Doamne Doamne.![]()
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
Happiness_4_us spune:
Hai ca m-am uitat de 2 ori ca nu intelegeam daca la noi s-a scris sau nu.
Nu s-au mai scris demult atatea pagini.![]()
Sim, Cecilia, concediu placut in continuare!
Marunzika, multa sanatate lui Puppi iar voua, multa putere!
E tare greu cand sunt bolnaviori. Puppi e puternica si o sa se refaca repede bine. Cat despre dispecerul de la salvare, asa e si aici. Sunt fenomenali, cateodata ma intreb din ce tata mare material sunt construiti astia, ca par ca nu-i misca nimic.
Va pup si va imbratisez tare tare!
Mamica fluturasului Andrei si
12+
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Slippers, cand va organiza Sim lectiile despre "adaptare retete la Montignac" sa-mi ocupi si mie un loc te rog. OK? ![]() |
Apropos de retete de slabit, vreau sa ma laud si eu cu barbata-meu
Si intr-adevar, dupa 2 luni jumate de regim, sotul avea 10 kile mai putin
...Yaia
multam. Mai nasol e ca azi ploua, noroc cu bicicleta cu www.google.de/products?hl=de&q=chariot&um=1&ie=UTF-8&ei=rWtiTPHTGIiFOLr--J4K&sa=X&oi=product_result_group&ct=image&resnum=3&ved=0CDQQzAMwAg" target="_blank">trasurica Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Happiness_4_us spune:
Erina, la mai multe lunitze ptr bb David! Deja e baietel mare
Sabina, sanatate multa multa! E crunt cu steroizii astia. Offf. Ma gandesc in ce hal trebuie sa se fi simtit si Andrei si mititelul nu avea putere sa spuna.
Myral, felicitari din suflet, sa va traiasca bb mic, sa creasca mare si sanatos!
Yaia un
mare mare ptr revizia Alexiei, ca nu am mai apucat sa scriu! ai domnisorica mare, nu gluma!
12+
myral spune:
Multumesc mult pt felicitari.BERNIX felicitari si sarcina usoara.Ce mult atu scris nu prea fac fata nici cu cititul dar cu scrisul
Pe bebe il cheama Darius Ioan nascut 19 martie Dpn era 19 iunie
Bernix eu nu am putut sa-l hranesc cu seringa ca avea gavaj nu putea sa inghita si era la incubator iar eu departe de el
Am stat in spital 2 luni ffff lungi am fost si la polizu vreo 2 sapt pt operatie cu laser dr Nascutzi ne-a trimis si la budapesta pt control la ochi(retinopatie de prematuritate) asa ca eu si sotul + bebe de 1700g am fost cu avionul in ungaria
Noroc ca a fost ok Sotul ce sa zica saracul s-a adaptat din mers, Elisa mi se pare ca a avut cel mai mult de suferit
s-a indepartat de mine si s-a lipit de tatiIn final sa va zic ca a aparut si la pro tv bebe(noi nici nu am stiut) am vazut ulterior pe net reportajul. se numea salvat de medici cred A vrut euromaterna sa si faca publicitate banuiesc ca a fost primul bebe intubat la ei.Da este o minune bebele meu medicii ne-au asigurat ca e ok din toate punctele de vedere daaaaar o asistenta de la buc ne-a spus ca oricum prematurii asa mici trebuie urmariti mereu ca oricand pot aparea diverse probleme in timp offf sper sa nu. Ma chinui cu sanul desi el nu prea mai vrea decat noaptea ziua cu chiu cu vai mai molfaie putin. Pediatrele la care am fost au zis sa nu ma stresez cu sanul dar eu vreau
Hai ca tipa toti la mine mai ales ca maine plecam
Happiness_4_us spune:
Ramonaiani, bafta Elizei cu gradinita! E greu la inceput dar si cand ii prind gustul,sa vezi ce bine va fi!![]()

Gabriela, hai ca am ramas masca. Bravos Sofiiiiii!!!
Cred si eu ca tati este in culmea fericirii. Are motiv serios sa fie asa!![]()
Slippers, va
pe toti. Mi-a placut la nebunie desenul de pe blogul tau, cel facut de Miru si desenat de Vlad.
Nu mai zic ce mari si frumosi sunt!
Sabina Y
tare si mogaldetele dulci. Sunt mariiii, chiar ma gandeam ce repede trece timpul. Offf.
Teo, vazut si Mihutzu scump, cateva capitole mai in urma, dar nu am mai apucat sa scriu, din cauza raului. E mare si frumos. Sa va traiasca.
Piciulik, felicitari ptr Alex cel voinic si ambitios. Tare greu trebuie sa-ti fie. Sa ma vezi pe mine cand imi va veni randul.
Deja am momente serioase in care ma gandesc ca poate nu eram inca pregatita ptr bb2. Dar cu cat gandeam mai la rece problema, cu atat spuneam NU. Offf. Acum, cu Dumnezeu inainte!
Va
pe toti.
Carpatina, spor la treaba! mImi era dor sa te citesc.![]()

12+
Happiness_4_us spune:
Bernix, felicitari si sarcina usoara si la termen! O sa fie totul bine!
Papanash, nu te mai stresa atat cu parola de la contul comun, ca eu cred ca e stres inutil. Nu stiu daca a ajuns parola noastra la vreun user dubios, asa incat sa fie schimbata. CA vb aia, se fac in curand 3 ani de cand ne cunoastem, iar cele care suntem "calare" pe DC suntem cam aceleasi.
In fine, nu vreau sa nasc polemici. Daca se hotareste sa se schimbe, e ok din partea mea.
Kriss, bravos. Ma bucur din suflet ca a iesit soarele la voi! Eram sigura ca as ava fi!
12+
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. Am ramas datoare cu un raspuns pentru Erina: Draga mea,eu fac Marshmallow Fondant.Se face rapid si nu necesita mult timp.Este usor de lucrat si de modelat.Il recomand.Daca vrei reteta sa-mi spui.In ultima vreme imi place cum arata si royal icing.Care cred ca e mai gustos decat fondantul. :) "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
Eu la torturi cu martipan, folosesc pasta de zahar sau de lapte praf, care se modeleaza la fel de bine.
O sa trimit o poza cu un tort imbracat in pasta de zahar, pe mailul comun. E foarte usor de facut insa trebuie rabdare la intins foaia.
12+
Sabina spune:
Myral, cata vreme suge noaptea e f f bine.
Ziua poti sa incerci sa ii dai cateva zile din ora in ora, ca sa suga vramd nevrand. Ai putea sa scoti biberoanele si sa ii ai completarea la lingurita sau seringa. Cand o sa vada ce nasol e o sa se lamureasca ca tot e la san curge mai bine.
oricum la varsta asta. desi prematur, e un fel de nursing strike, li se distrage atentia.
Faptul ca tu esti cea care vrea sa il tina la san e extrem e important, imi dau seama ca asta te face sa te relaxezi in relatia cu el.
Asistenta aceea....las-o incolo, orice copil trebuie urmarit toata viata :)
Despre Eliza, nu te stresa.
Si ai mei copii au avut o perioada de indepartare de mine din cauza bolii, dar a trecut. Eu am fost f rau, am crezut ca mi-am pierdut fetita, ca nu ma mai iubeste, ca nu o interesez....imi zicea mereu ca sunt urata, ca sunt rea....
Nu e deloc asa. A fost modul ei de a se revolta si atata. Eu nu am certat-o nicio secunda pt ce-mi spunea, si am procedat f bine, pt ca acuma e cea mai ducle si iubitoare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Bernix, a zis Simi ca neaparat sa veniti sambata, ca e foarte distractiv si amuzant cu voi:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo