Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

ma bucur ca mi-ati amintit ca e sf adrian azi
sincer uitasem
offffffffffff
VREAU SA II UREZ FRATELUI MEU ADRIAN MULTA SANATATE
MULTA INTELEPCIUNE
MULTA PUTERE DE A INVINGE ATAT BOALA ALINEI CAT SI PE A LUI
SI MULTA INCREDERE IN DUMNEZEU
TE IUBESC MULT FRATIOARE!

IAR VOUA VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT CE ATI FACUT PT EI
SA VA INTOARCA DUMNEZEU INZECIT AJUTORUL

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

GEORGIANAAAAAAAAAAA
mai scrie si tu din cand in candddddddddddd
ne e dor de tineeeeeeeeee
te pupppppppp

POGONICI
sigur e o decizie frumoasa
caci e luata de voi
si impreuna veti reusi

MARA te pup
si ma bucur enorm ca esti fericitaaaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt nerabdatoare sa depun maine dosarul..am emotiii

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mucenici Adrian si Natalia, inclusiv tatalui meu si fratele lui cami_antonia!

pogonici f frumos din partea voastra ca v-ati gandit
sa infiati un copil. Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa aveti un prunc pe care-l cresteti!
Vreti sa infiati un bebelus?
Lili multumim pt poezii! Le voi citi imediat.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

da bebelus ne dorim..si poate ne ajuta DD...

pot fi si gemeni..ca nu ne suparam..fetita si baiat daca vrea DD sa ne dea ii primim cu bratele deschise

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

pogonici sa fie cum va doriti!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1282881600" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

caciantoni multumim pt sinaxar si pt Acatistul Sfintilor Mucenici Adrian si Natalia..asa l-am putut si eu citi, fiind postat aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Mai fetelor, chiar nu mai scrie nimeni, nimic??
Pe mine ma inteleg, ca am fost plecata, dar restul?

Lili_G, din pacate nu te pot trece eu pe listuta, ci membrul care a deschis subiectul poate modifica lista, in cazul de fata Alina (Ioanact). Ioanact, te rog frumos, daca ai timp, trece tu ”ortodoxa” in dreptul lui Lili_G. Multumesc!!

Imbratisez pe toata lumea cu drag si promit sa revin curand

Doamne Ajuta!

Astazi fiind taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul se tine post. Va doresc post cu folos celor care veti putea sa tineti!

Cu drag,
Ana

Mergi la inceput

buna dimineata si un post usor....

noi asteptam sa treaca timpul sa facem cursul de atestat si ne rugam la DD sa ne trimita o fetita sanatoasa...asta imi doresc fetitaaaaaa

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Livsy voi trece in lista, ortodox, insa nu am gasit-o in lista pe Lili_g..daca imi spuneti pozitia, nu am timp sa ma mai uit, pt ca s-a trezit Justina.

Va postez si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1283054400" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

O Duminica linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Alina, Lili_G ar trebui sa fie in listuta de gravidute, dar... cred ca nu a trecut-o nimeni, caci eu nu am gasit-o. Daca nu m-am uitat bine, imi cer iertare! Daca nu e deloc, in nicio lista, ar fi bine sa o trecem si pe ea, cand poti. Numele real este Elena. Pupici!

Ma bucur sa va regasesc si vom vorbi mai des pt ca in sfarsit cred ca m-am strans de pe drumuri Dar... ce bine e pe drumuri, totusi!! Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit in aceasta vacanta!

Saptamana trecuta am fost impreuna cu un mic grup de credinciosi la Lupsa, o manastire de calugari in judetul Alba, la poalele Apusenilor. Au fost trei zile de vis in care sufletul meu s-a mai linistit, mai ales dupa o intamplare despre care poate am sa va povestesc mai incolo...

Am o mare rugaminte, daca se poate sa o pomeniti in rugaciune pe bebelusa Livia-Maria, este acelasi copilas prematur pentru care va rugasem mai acum cateva saptamani sa spuneti o rugaciune. Intre timp au botezat-o de urgenta, nu stiu exact ce s-a intamplat, dar prietena mea mi-a scris saptmana trecuta ca bebelusa era din nou in stare critica. Imediat ce aflu ceva va spun.

Despre Nike si bebele ei mai stie cineva ceva?

Multe imbratisari si numai bine!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput