Acest subiect se doreste a fi un ANUNT (nu un subiect despre vaccinuri sau despre mine). Este un anunt pentru mamicile naive ca mine (nu cred sa fie multe) care stau si asteapta linistite sa fie invitate la vaccinarea BCG.
Am nascut in aprilie la Polizu (bine, e o fetita). Atunci mi s-a spus ca nu exista vaccin BCG de mai multe luni si cand vor avea din nou vaccin voi fi chemata cu fetita. Mi s-au luat adresa si numarul de telefon. La controlul de 6 saptamani dupa nastere (pe care eu l-am facut pe la 2 luni...) erau pe holul maternitatii parinti cu bebei si intrebau unde se face BCG-ul. Asa ca am intrat si eu la asistenta care se ocupa de BCG si am intrebat daca putem veni si noi. M-a intrebat cand e nascut copilul si apoi mi-a spus, politicos dar cu o oarecare exasperare in glas, ca deocamdata vaccineaza bebeii nascuti in februarie si ma anunta cand ajunge la aprilie. Si eu am asteptat linistita...Mama m-a anuntat ca la televizor s-a spus ca mamele cu copii nevaccinati trebuie sa ia legatura cu medicul de familie, dar eu, nu si nu (), ca pe mine ma anunta...Noroc cu medicul de familie care m-a anuntat ca trebuie sa ma programez la Medlife Grivita.
In concluzie, mamicile care au nascut la Polizu si bebeii nu au facut BCG trebuie sa sune la Medlife Grivita si sa se programeze. Cand mergeti acolo trebuie sa aveti aviz de vaccinare de la medicul de familie si carnetul de vaccinare. Si copie dupa certificatul de nastere al copilului (sau sa stiti CNP-ul).
Raspunsuri
arcadia spune:
Nu pot sa ma abtin: felicitari! Sa-ti traiasca mititica
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
olympia spune:
Fomalhauti, felicitari!
E al saptelea pitic si a doua printesa, am zis bine?
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
Fomalhauti spune:
Multumesc.
Da, Olympia, asa e (multi cunoscuti de-ai nostri au pierdut sirul). Si cea mare nu vrea sa fie printesa (dar e!).
CriPOD spune:
Felicitari!!!
Tot nume de stea poarta si ea banuiesc, nu?
pepit
szivarvany spune:
FELICITARI !!!
Sa-ti traiasca junioara
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
kariguld spune:
wow!!!! si tu ai tinut secret?(fata de noi) ! felicitari pentru bebelusa! tie sanatate si multa putere!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!