Infidelitate.......din nou
Raspunsuri - Pagina 8
CorinaDani spune:
pana ne scrie lana deznodamantul telenovelei
maraki, a fost o singura ocazie in care l-ai vazut pe vecin pe balcon la presupusa amanta ? daca totusi era acolo in vizita, si fuma pe balcon pentru ca in acea casa nu se fuma, iar nasturele deschis in plus era asa din cauza caldurii de afara ? sau daca tipa respectiva chiar ii era ruda (nepoata sau verisoara, de ex.) ?
nu te supara pe noi, glumim un pic, nu pe seama ta, ci pe seama situatiei descrise de tine, ai dat prea putine detalii si acum "brodam" scenarii pe marginea ideii...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
maraki spune:
Stiu ca glumiti. Am scris despre o intamplare petrecuta acum 21 de ani De fapt alta a fost ideea, in locul Lanei nu m-as fi bagat in problemele finei, sa faca ce doreste, va suporta consecintele in timp sau deloc. Daca i-ar fi fost prieten sau frate viitorul fin, as mai fi zis sa o deranjeze atat de tare ca il inseala logodnica. Putea foarte simplu sa-i spuna ca a intervenit ceva si nu mai poate sa-i cunune, nu sa intre átat de adanc in viata ei.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lana II povesteam unei prietene aceasta situatie si ce-mi zice:Asta sare pe barbatatu!!!!Nu-ti baga Dracu in casa!!!!! |
Sa stii ca nu-i exclus sa se intample si asta.
Am auzit recent de o tipa care din cand in cand se are prea bine cu nasul.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
ilia_99 spune:
din ciclul "viata bate filmul" cu fini si cu nasi...
anul trecut am fost la o nunta, unde combinatia era asa... trageti aer in piept ca o sa ametiti putin:
mirele o cunoscuse pe mireasa la vreo 2 ani dupa ce se despartise de actuala nasa. care nasa era acum casatorita cu nasul, pe care il inselase cu mirele, ca sa-l faca gelos si ca sa-l determine sa-si lase sotia pt ea. deci, nasa era fosta amanta a nasului. strategia ii reusise, nasul a devenit gelos - pe actualul mire - a divortat si, ca sa sarbatoreasca noua lor viata si-au zis ca e crestineste sa-l cunune pe cel care ii tinuse fosta amanta satisfacuta, pina a scapat el din hatisurile casniciei anterioare. mireasa stia toata tarasenia si sunt in continuare foarte buni prieteni.
de unde se vede ca nu stii niciodata care sunt limitele fiecaruia si nici ale cuplurilor pe care le vedem in jurul nostru. eu n-as fi acceptat asa ceva in veci, dar, pt ei e ok.
dupa ce auzi citeva povesti de genul asta incepe sa nu te mai mire aproape nimic.
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilia_99 mireasa stia toata tarasenia si sunt in continuare foarte buni prieteni. de unde se vede ca nu stii niciodata care sunt limitele fiecaruia si nici ale cuplurilor pe care le vedem in jurul nostru. eu n-as fi acceptat asa ceva in veci, dar, pt ei e ok. |
Daca prietenia a fost o componenta importanta a unei relatii mi se pare pacat sa se piarda cand cei doi se despart (mai ales daca nu s-au mintit). Sunt chestii mai importante in relatiile dintre oameni decat cine cu cine s-a culcat si de ce s-au despartit. Eu ii admir pe cei 4 daca privesc in urma si pot zambi si intelege ca orice ar fi fost schimbat in trecutul lor nu i-ar fi adus in situatia actuala cu care banuiesc sunt fericiti.
blue eyes spune:
Ilia, poti face un desen? Eu m-am incalcit in nasi&fini.
Am si eu un caz incalcit de povestit, fara nasi, dar cu 2 surori.Deci:
A e casatorit cu B. (initiale reale). B are o sora D. B se comporta cam ciudat si la un moment dat A o intreaba daca nu cumva ar trebui sa-i spuna ceva. Ea marturiseste ca de 2 ani are o relatie cu un client al restaurantului lor; il vom numi C (de la client). Pana acum avem A B C D.
Intre timp se afla ca C, om casatorit, mai are o amanta, care nu e altcineva decat sora lui B! D la randul ei e casatorita si are 3 copii acasa. B renunta la amant, A o iarta. D e indragostita rau de tot de C si lasa familia, ceea ce nu face C. D afla ca e insarcinata, aduce pe lume copilul lui C. Mai departe nu mai stiu...
edit: ceva stiu: A si B au comunicat deschis si s-a ajuns la cauzele infedilitatii: cum zic eu, intr-un dans sunt mereu 2. Si el avea o buna bucata de vina, a recunoscut, si-au reconsiderat si reconstruit relati; au si 2 copii mari. Acum sunt foarte fericiti impreuna.
Ce s-a ales de D, nu stiu.
Androix spune:
Hai ca simt ca e prea misto povestea ca sa strici tot cu ABCD, n-am inteles nimic!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
blue eyes spune:
Initialele sunt reale. Armin, Bernadette si Doris. Nu stiu cum il chema pe client, C a intrat in schema...
buflea spune:
Eu cred ca puneti prea mare pret de titlul asta de "nasa", de parca brusc nasa ar deveni un fel de "nu stiu cine" superior care are dreptul sa spuna "ntz, ntz, ntz" si sa judece viata sexuala a "copiilor" ei. E treaba lor ce fac si nu e treaba ta sa spui in stanga si in dreapta (la preot ? ) despre viata lor.
Ce mare scofala - aia vor sa se casatoreasca, tu stai acolo si ii nasesti, ei fac ce vor cu viata lor, tu faci ce vrei cu viata ta, daca vrei continui o relatie cu ei, daca nu vrei nu o continui. Nu cred ca o sa te traga nimeni de urechi si nici nu o sa-ti dea cosmare ca ai nashit un cuplu care a experimentat inainte de casatorie si cine stie, poate vor experimenta si dupa ...
Ai promis ca nashesti - nu ai nici un drept sa iti retragi promisiunea numai pentru ca mireasa are orgasme cu cine nu trebuie...zau asa!.