Infidelitate.......din nou
Raspunsuri - Pagina 6
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lana Multumesc, lisssa_ana, intre timp am mai "rumegat" problema si m-am hotarat asupra unui lucru. M-am gandit mai intai sa-i spun preotului de la Biserica unde va fi ceremonia religioasa(ea a fost la preot pentru a-si stabili ora).Ii voi povesti tot si voi vedea apoi ce va urma. |
Asta dintre toate posibilitaile e cea mai proasta dupa parerea mea. Ce te astepti sa iti zica preotul? E hotarirea ta sa fii nasa sau nu, nu o depune pe umerii altora. Bineintles ca nu e placut sa spui cuiva "nu" dupa ce ai spus"da", dar ar fii mult mai sincer. Apoi e treaba ei de constiinta sa vorbeasca cu preotul, iar amestecul tau intre ei ar fii total inoportun. Suna a pira un pic...
Ce fel de nasa vrei sa fii, daca esti gata sa vorbesti cu toata lumea despre problemele finei numai cu fina nu?
blackgirl0 spune:
Un subiect de tot plansul (ca sa ma exprim elegant)
Intreb si eu ca naiva: lana esti reala?
inbox spune:
Si ca sa fie ca-n telenovele, ce ar fi ca mireasa sa nu insele cu fotograful ci cu nasul...ca daca e sa dam cu presupusul poate insela cu oricine...macar pe vorbe am stabilit ca insala...
Apropos, sotul tau ce zice de viitoarea fina, vrea sa o mai cunune sau nu, poate il anunti si pe el, pana sa ajungi la cele sfinte...
Rufus spune:
Nu stiu daca-i bine sau nu sa spuna la preot ce face fina...da' nu pot sa nu remarc ce protejata e "draguta" de catre voi...pai, daca infidelul era el, parca vad: "da-l in gat pe nenorocit!"
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
lana spune:
Inainte de nunta este obligatorie impartasania sau spovedania mirilor.
Sunt preoti(si acest preot e unul dintre ei) care cu o saptamana inaintea casatoriei cheama cuplul in biserica sa le tina o prelegere despre ce inseamna si implica cu adevarat o casatorie.
Avand in vedere rolul meu de nasa si in ideea de a intrerupe aceasta aventura cat mai repede am crezut ca ar fi mai bine ca aceasta discutie cu preotul sa fie mai devreme.De multe ori o haina bisericeasca se impune mult mai bine.
Relatia cu fotograful e adevarata, mi-a marturisit chiar ea.
Revin cu detalii acum nu mai am timp.
roxy spune:
pai daca chiar ea a recunoscut, atunci e mai mult decat onorabil din partea ta sa te retragi.Eu una nu as putea cununa un astfel de cuplu, mai ales ca nu sunteti nici cei mai buni prieteni.
CorinaDani spune:
1. pentru ca ti-a confirmat chiar "impricinata", anunt-o foarte ferm ca nu o veti mai cununa; nu ai de ce sa te simti jenata, dimpotriva, ea este cea care trebuie sa-si ceara scuze fata de voi, ca s-a gandit sa va puna intr-o astfel de situatie; tot ea trebuie sa-si rezolve problemele cu logodnicul si gasirea rapida a altor nasi, daca se va mai casatori, desigur
2. dupa ce va mai linstiti un pic cu totii, anunt-o sa-si caute de lucru in alta parte; a dat dovada de prefacatorie si minciuna, atat in viata personala, cat si in cea profesionala (spuneai anterior ca il tot recomanda pe fotograful-amant clientilor vostri, desi voi colaborati cu altcineva)
o astfel de persoana cu "doua fete" nu cred ca e bine sa stea in preajma ta, cine stie ce alte surprize iti poate face pe viitor...
eu, daca as fi in locul tau, as verifica discret daca nu cumva viitoarea ex-finuta a bagat mana in banii firmei...e posibil orice in ziua de astazi, oameni pentru care ai putea sa bagi mana in foc se dovedesc a fi uneori adevarate lichele...
si nu-ti mai face atatea procese de constiinta, atat in privinta faptului ca ai deschis subiectul de discutie pe forum (puteai foarte bine sa discuti exact aceleasi detalii cu prietenele sau rudele tale), cat si in privinta renuntarii la calitatea de nasa - nu ai nimic de pierdut, nu esti tu cea cu probleme de "duplicitate"...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Rufus Nu stiu daca-i bine sau nu sa spuna la preot ce face fina...da' nu pot sa nu remarc ce protejata e "draguta" de catre voi...pai, daca infidelul era el, parca vad: "da-l in gat pe nenorocit!" RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Nu e vorba de protejare. Mesajele la are faci referire s-au scris inainte ca ´´fina´´ sa recunoasca aventura, deci s-au scris ca o reactie la niste acuze in stadiu de barfa.
Stii si tu ca defapt, babrbatii aventurieri sunt mai protejati de societate, cu scuze care de care mai penibile, pe cand femeile..na, drept dovada subiectul asta in care mai avem putin si anuntam Vaticanul.
Acum, ca domnisoara a recunoscut, tot consider ca este o aiureala fara margini sa-l puna pe preot ´´in tema´´ cu viata dezorganizata a finutei.
Mai bine anunt la ziar! Cu poze si chenar aurit, pe prima pagina. Sau mai bine s-o judecam in piata publica! ( )
Lasa-o, lana, sa-si faca viata cum doreste, anagajata ta.Retrage-te elegant, n-ai alta menire mareata in ecuatia asta.
emilia.m spune:
Pai... la preot te duci ca sa marturisesti pacatele tale, nu pe ale altora. Eu as sta de vorba cu ea sa ma lamuresc cum vede ea viata dupa nunta, ca sincer nu as vrea sa o cunun daca e cu capul in nori. Si daca ar fi vorba despre el as face la fel. As sfatui-o sa fie sincera cu viitorul sot, fiindca o casnicie cladita pe o asa minciuna n-are sanse de reusita. Cel mai probabil in urma discutiei as informa-o si sa-si caute alti nasi. Nu i-as spune lui de faptele ei decat daca ar veni la mine sa ma intrebe de ce am dat inapoi si ar insista sa ii explic. Greseala se plateste.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
maraki spune:
citat din mesajul lui CorinaDani 1. pentru ca ti-a confirmat chiar "impricinata", anunt-o foarte ferm ca nu o veti mai cununa; nu ai de ce sa te simti jenata, dimpotriva, ea este cea care trebuie sa-si ceara scuze fata de voi, ca s-a gandit sa va puna intr-o astfel de situatie; tot ea trebuie sa-si rezolve problemele cu logodnicul si gasirea rapida a altor nasi, daca se va mai casatori, desigur 2. dupa ce va mai linstiti un pic cu totii, anunt-o sa-si caute de lucru in alta parte; a dat dovada de prefacatorie si minciuna, atat in viata personala, cat si in cea profesionala (spuneai anterior ca il tot recomanda pe fotograful-amant clientilor vostri, desi voi colaborati cu altcineva) o astfel de persoana cu "doua fete" nu cred ca e bine sa stea in preajma ta, cine stie ce alte surprize iti poate face pe viitor... eu, daca as fi in locul tau, as verifica discret daca nu cumva viitoarea ex-finuta a bagat mana in banii firmei...e posibil orice in ziua de astazi, oameni pentru care ai putea sa bagi mana in foc se dovedesc a fi uneori adevarate lichele... si nu-ti mai face atatea procese de constiinta, atat in privinta faptului ca ai deschis subiectul de discutie pe forum (puteai foarte bine sa discuti exact aceleasi detalii cu prietenele sau rudele tale), cat si in privinta renuntarii la calitatea de nasa - nu ai nimic de pierdut, nu esti tu cea cu probleme de "duplicitate"... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Ce are viata personala cu cea profesionala? Treaba ei daca isi inseala barbatul, este viata ei si nu santem in masura sa judecam pe nimeni atata timp cat nu santem deranjate personal. Pe vremea lui Ceausescu se mai duceau la sv.la secretarul de partid cu plangeri, ca unii barbati/femei, nu sant de casa si isi inseala sotii/sotiile
Oricum nu cred ca este adevarat subiectul asta, culmea culmilor sa fie tipa vecina chiar nu nu stiu care verisoara sau prietena de-a Lanei
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5