Infidelitate.......din nou

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Da, Karmenutza, e in toamna, bat-o s-o bata de nerabdare a noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lana spune:

Da e in toamna nunta pe 18 sept.
Mirele nu e englez, doar a muncit in Anglia vreo jumatate de an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

eu incep sa cred ca subiectul nu e pe bune...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Subiectul e chiar pe bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Dincolo de toata telenovela, nici eu nu inteleg chestia cu "asocierea intre fini si nasi", ca vezi cine se aseamana se aduna, ca te face de ris...cit despre intrat in familie...la MINE in familie nu se intra nicicum asa usor.
eu zic ca daca te-ai legat la cap (eu nu as fi facut-o, din cu totul alte motive decit apetitul sexual al finei) sa mergi pina la capat si sa ii cununi, ca dup-aia nu te obliga nimeni sa deveniti prieteni de familie si sa va faceti concediile impreuna. Daca nu sinteti compatibili, cite un telefon la sarbatori si aniversari si gata. Si...ce nu stii nu te doare, asa ca ...stai mai la distanta de "borshul" altora.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

:))
Da Nashu, nashu ...ce zice??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

:))
Da Nashu, nashu ...ce zice??

ce sa zica? cum era vorba aia din batrani? "o data vede nashu putza finei" e sau nu asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

La noi in zona ( Valea jiului) a fost acum 2 ani o nunta care s-a lasat cu 3 divorturi.....in timpul nuntii mireasa a fost prinsa facandu-i sex oral nasului in baie, deci 2 divorturi si al 3 lea a fost al fotografului care a ajuns acasa mai devreme (nunta s-a terminat mai repede cu scandal) si si-a prins nevasta cu altul in pat....deci nimic nu ma mai mira !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

asta chiar e tare

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

hm..fotografii astia sunt f tari, se pare.:))) regret ca la nunta mea n-am fost mai atenta la fotograful meu. cine stie cu ce se lasa, gemete, divorturi etc

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

aia cu nasu si "... finei" era la botez, nu la nunta, da se poate si asa, sau nu?

Mergi la inceput