Infidelitate.......din nou

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pai asa cu feedback de la mireasa pricepusem si eu, apoi vine Buflea si imi darama toata confidentza spunand ca "fotograful sexeaza cu zgomot".Astfel incat am inceput sa ma intreb daca nu cumva sursa zgomotului erau insele corzile lui vocale, adica fotograful in mod direct nu indirect prin calitatea incontestabila a sexarii. Eh, bine ca m-am linistit.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, sunteti de groaza ... parca poate spune cineva exact care cum tzipa. Vorba lui espiritu - ca la concert - tzipa toata lumea, unii cu "microfonul" la gura, altzii de extaz, luati de val ... Mi-e si teama sa imi las imaginatia sa evolueze, ca ma apuca invidia ... Important este ca se tzipa, asta inseamna box office, adica serviciu de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
Important este ca se tzipa, asta inseamna box office, adica serviciu de calitate.

sau BDSM

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

M-a suparat azi soacra...dar am citit subiectul asta si m-am binedispus. Stiam eu ca nu ma lasa DC la greu.
Iana, proasta alegere sa nasesti un angajat....pai dupa aia vrea libere, favoruri etc etc....tre' sa accepti multe.
Cat despre inselat...no commnent...s-a comentat tot ce se putea comenta....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

cam cum e la concert cand iti place piesa,fluieri,tipi sau oftezi.

cand oftez la un concert, e de plictiseala, si in urmatoru' minut am iesit din sala. pe cand ... eh, e imaginatie peste limita legala pe topicu' asta, continuati voi mai frumos ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

M-a suparat azi soacra...dar am citit subiectul asta si m-am binedispus. Stiam eu ca nu ma lasa DC la greu.
Iana, proasta alegere sa nasesti un angajat....pai dupa aia vrea libere, favoruri etc etc....tre' sa accepti multe.
Cat despre inselat...no commnent...s-a comentat tot ce se putea comenta....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Asa este...M-am grabit cand am acceptat sa-i nasesc.Asta e, una e sa nasesti un coleg alta e un angajat.Plus ca si ceilalti angajati au impresia ca e favorizata etc.
Si mai mult decat atat e o greseala sa nasesti niste persoane pe care nu prea le cunosti, cum a fost in cazul nostru ii cunoasteam de 2 luni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Citat:
citat din mesajul lui buflea
ca fotograful sexator era mai interesant - asta de sexeaza pe tavane, cu zgomot ...

Stati, mey, ca inseamna ca eu n-am inteles inca de la inceput. Deci cine facea zgomotul care a facut publice oribilele orgii, mireasa sau fotograful? Eu intelesesem ca mireasa, daca e vorba de fotograf, povestea e chiar mai tare decat credeam.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si
www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

oooofffff ce n-ai inteles?

fotograful sexa fina si fina ii dadea feedback la sexat.
cam cum e la concert cand iti place piesa,fluieri,tipi sau oftezi.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Nu.......fina tipa la inceput si incheia apoteotic fotograful.

Mergi la inceput

Fotograful "vocaliza" mai tare decat fina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Acuma zi-mi ca ai luat-o si tu pe panta pe care a luat-o (in mod binemeritat) subiectul si ca glumesti, ca altfel deja e grotesc Parc-o si vad pe amica aia a ta stand cu paharu' lipit de tavan sa auda care ce murmura pe-acolo, eventual cronometrand sa vada care cat geme si cat dureaza "toata treaba"...vad ca setea unora de "picanterii" si barfa depaseste "intentiile onorabile", de a ajuta fina sa iasa "de pe calea pierzaniei"...
Si toate povestile alea cu finii care devin "familie", si fina care avand in vedere "antecedentele" va sari si va "corupe" toata partea masculina din neam (inclusiv pe cei care acum sunt bebelusi dar peste vreo 17 ani vor deveni "viabili", nu-i asa?) si "reputatia", dom'le, reputatia "nanashei" tzine de cea a finei, merg mana-n mana...toate astea imi dau impresia ca m-am teleportat in alt secol, nu credeam ca mai exista asemenea conceptii

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Trecand la lucruri serioase, fina nu cred ca isi doreste sa fie ajutata sa iasa de "pe calea pierzaniei' ptr ca i-am spus ca nu sunt de acord ca fotograful sa filmeze la nunta si ori sa rezilieze contractul ori sa trimita el pe altcineva in locul lui.Initial mi-a zis ca bine...daca asa vrei tu, ca mai apoi sa spuna ca asta ar implica niste costuri in plus cam mari, ca ea daca il vede pe fotograf nu mai are nici un sentiment ptr el si nu o deranjeaza nici pe ea nici pe viitorul sot.

Cica i-ar fi povestit finului toata aventura(desi eu cred ca i-a spus 5% din ce s-a intamplat) si el chiar isi doreste sa-l cunoasca pe tip(el nu l-a vazut niciodata).

Mergi la inceput