Infidelitate.......din nou
Raspunsuri - Pagina 12
ilia_99 spune:
deci io crez ca treaba e ashea...
fina s-a suparat pe finul lui Lana ca a avut o relatie cu alta "duamna" pin' UK. ca sa-l ierte l-a pus s-o ia de nevasta. el s-a grabit sa plateasca pretul - de unde nunta - si a crezut - fraierul, ca de aia e fraier! - ca a scapat cu asta. dar ea i-a mai platit polita si mergind pe linga drum cu fotograful. se cheama retaliation, in UK, zic.. daca intelegeti ce vreau sa zic..
mi-e ca pina sa creasca ala micu' de are acu' 16 ani fina nu mai e de mult cu finu'..
zic si io.. na, e 2 noaptea, n-am somn, brodez..
maru spune:
ma gandesc cateodata ca poate ar mai fi asteptat, poate ceva se inatmpla si nu se casatoreau. Noi eram colegi de facultate cu ea, prieteni, dar nicidecum f apropiati. Ei fusesera intai la rude, la prietenii apropiati si apoi venira la noi. Noi am acceptat ca o stiam pe ea ca fiind o fata extraordinara, cam fara de noroc, si ca nu nasisem pana atunci.
cat despre reputatie, nu e vorba de o casnicie nefericita ci de morala indoielnica. Daca accepti sa nasesti inseamna ca e o legatura, un bond intre tine si tinerii miri, si cum cine se aseamana se aduna....
acu, lana scrie ca ii naseste din niste motive atat de puerile ca ma face sa gandesc ca ceva e putred in ...Danemarca.
Daca prietenii, cei pe care vreau sa ii duc in biserica sa ii casatoresc, incep casnicia cu asa mari bube iar eu tot ii nasesc ca sa nu dau afara angajata/mireasa...io zic ca mi-am batut gura degeaba
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru Daca prietenii, cei pe care vreau sa ii duc in biserica sa ii casatoresc, incep casnicia cu asa mari bube iar eu tot ii nasesc ca sa nu dau afara angajata/mireasa...io zic ca mi-am batut gura degeaba |
Care bube nene ? Pana la urma de ce am ajuns noi la concluzia ca ea e curva si el e fraier ?
Ca s-au sexat, fiecare, inaintea casatoriei, cu diversi ...huh! pai cred ca 70% din populatia globului are bube.
Ca sunt prieteni si in cadrul prieteniei au calcat fiecare pe bec-ul altcuiva ? - nu e frumos dar e mai scuzabil. In definitv nu sunt inca casatoriti deci nu au responsabilitati atat de stricte. Si toate astea pentru ca se sexeaza cu zgomot si a auzit-o vecina care e lucreaza cu Mamitza a carei sefa este Nasha ... ca daca tzipa si ea mai incet nu mai stia nimeni nimic si nu mai avea nimeni nici un fel de mustrare de reputatie
maru spune:
buflea, nu stiu cum a fost la tine sau la prietenii tai, dar eu cand am inceput sa am o relatie romantica cu actualul sos nu m-am mai uitat in jur. Cand am acceptat cererea in casatorie, am facut o promisiune catre omul de langa mine si mi-am tinut-o!
Daca extindem un pic logica, asta inseamna ca si ce daca ne-am casatorit, putem sa ne sexam cu cine vrem in afara casniciei, nu? Mi-aduce aminte de vorba unui idiot care mi-a facut avansuri, stiind ca sunt casatorita: ce, doar nu ti se toceste... n-are barbatul cum sa afle, ca doar nu ti se ia vopseaua!
lana spune:
citat din mesajul lui maru acu, lana scrie ca ii naseste din niste motive atat de puerile ca ma face sa gandesc ca ceva e putred in ...Danemarca. Daca prietenii, cei pe care vreau sa ii duc in biserica sa ii casatoresc, incep casnicia cu asa mari bube iar eu tot ii nasesc ca sa nu dau afara angajata/mireasa...io zic ca mi-am batut gura degeaba Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Personal nu consider ca motivele sunt puerile, chiar deloc.
Cand ai o firma-din care traiesti-si asptepti tot anul acea perioada de varf, in care incasarile sunt mai mari, si atunci iti pleaca un angajat de care ai mare nevoie iti garantez ca e destul de neplacut.
Unde mai pui ca am si 2 copii mici acasa.
Androix spune:
Hai mey, lasa ca acum sunteti chit: ei sunt cu sexu tu cu firma De ce oti mai trece pe la biserica e un mister, dar in fine cine sunt eu sa judec?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
espiritu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lana
Personal nu consider ca motivele sunt puerile, chiar deloc. Cand ai o firma-din care traiesti-si asptepti tot anul acea perioada de varf, in care incasarile sunt mai mari, si atunci iti pleaca un angajat de care ai mare nevoie iti garantez ca e destul de neplacut. Unde mai pui ca am si 2 copii mici acasa. |
angajat de care ai mare nevoie???pai acum ceva pagini spuneai ca nu stiu ce iti saboteaza pe la firma ca recomanda pe fuckbuddy in loc de fotograful firmei.am i right?
I'm not crazy my reality is just different than yours !
maraki spune:
citat din mesajul lui maru Mai, dar nasitul asta nu e nici de fala, nici debifat o activitate, nici de primit un cadou gras de la fini (ceea ce nici decum nu acopera cheltuielile nasilor) Nasitul asta e o chestie mai deep level decat un eveniment social banal. Daca in trecut nasii erau mult mai in varsta decat finii si deveneau pe bune parinti spirituali, in ultimii 20 de ani sa zicem, nasii sunt prieteni buni cu finii, boteaza copii finilor, au rol frumos si important in viata finilor. Nasii nostri, de aceeasi varsta cu noi, sunt f importanti in viata noastra. sunt cei cu care pot vorbi despre lucruri cu care nu ma duc la mama sau la soacra, sau frati surori. Au un loc special in inima noastra. Asa cum am scris la inceputul subiectului, n0am avut acelasi noroc cand am nasit, din nefericire. Si ne pare rau ca am nasit, nu in sens de cheltuieli ori experienta, ci mai mult ca ne tot gandim ca daca nu o faceam ,poate nu se mai casatoreau si nu sufereau acum si ea si copilul. Cineva scria mai sus de reputatie, si avea dreptate. Nu vreau ca numele meu sa fie asociat cu cineva care are vederi morale, etice, cum le vreti a spune, largi, mai largi decat ale mele si imi pot afecta reputatie indiferent la ce level. Asa ca eu sunt in tabara celor care zice sa va retrageti ca nasi. Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Maru, esti atat de apropiata de nasi pt ca voi ati ales sa va cunune probabil cei mai buni prieteni. Nu cred ca erati in relatii doar de simpla amicitie si imediat dupa ce v-au cununat, gata: ati devenit cei mai buni prieteni. Asa am botezat si eu pe baiatul celei mai bune prietene, bineinteles ca santem intr-o relatie foarte stransa, vorbim despre tot intre noi, asta nu inseamna ca santem atat de apropiate pt faptul ca i-am botezat copilul.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ladyJ spune:
Foarte amuzant a devenit subiectul.
Deci viitoarea nasha ar avea retineri pentru ca fina se..sexeaza( Buflea, ) cu fotografu´.
Retinerile dispar ca prin minune cand e vorba de ´perioada de varf a anului, cand firma merge bine´´ Aka de banu´ochiu dracului.
Deci banu bate sexu´.
lana, dar pe preot il mai intrebi?
balanta spune:
...cea mai proasta combinatie...sa cununi pe cineva din firma...nu amesteci afacerea cu privatul...!...asa ca asa afacere...asa fini!