Infidelitate.......din nou
In toamna aceasta cunun.
O angajata de-a mea, eu ocupandu-ma de organizari de evenimente.
O angajata noua care mi-a lasat o foarte buna impresie.Recomandari nu am avut de unde sa cer pentru ca ea a fost in strainatate in ultimii ani impreuna cu viitorul sot.
In ultima jumatate de an, prietenul ei s-a dus in Anglia sa munceasca, ea ramanand singura sa se ocupe de organizarea nuntii lor.
Zilele trecute mi-am vizitat o prietena veche, care si-a cumparat un apartatament de vreo 3 luni -culmea-tocmai sub apartamentul viitorilor fini.
Si incepe sa-mi povesteasca fetelor ca nu poate sa doarma noaptea de ce se aude de la 'vecina', ce orgasme au cu gemete,strigaturi, ca la un moment dat i-a batut si-n teava 'poate s-or linisti'.
Nu se poate zic eu, stai ca prietenul ei nu-i acasa.Ea nu-i genul asta
Am stat apoi si am facut niste corelatii(eu aveam niste banuieli)si intradevar toate indiciile duc intr-o singura directie: fina mea are o relatie cu tipul care le va filma la nunta lor.
Asta e o certitudine pentru ca stiu si din alte surse acum.
Ea nu ar recunoaste nici in ruptul capului, imi spune incontinuu ce norocoasa e ca are un asa bun baiat langa ea si cat de mult il iubeste.
Sunt f debusolata, mai e o luna pana la nunta, nu pot sa renunt odata ce am promis ceva......nu stiu ce sa fac.
Mi-e mila tare de baiatul asta ce un super baiat si e orbit dupa ea.
Raspunsuri
maru spune:
parerea mea de om patit:
cu ani in urma, o buna prietena, nemaritata a venit la noi sa ne ceara sa o cununam. Am zis da, si apoi l-am cunoscut si pe Fat frumos. Care nu era chiar fat frumos, si atunci am inteles de ce familia ei nu era deloc fericita de alegerea ei.
Fusese elev soacrei mele, culmea, coleg de clasa si cu sotul meu, si credeti-ma ca era jale la toate capitolele.
Am incercat sa discutam cu ea, nu a fost chip. A inceput sa planga, ca ea nu se mai marita niciodata, ca il iubeste, ca si ce daca e urat ca noaptea, si ce daca mai bea, si ce daca nu stie cum sa manance, sic e daca nu are decat 10 clase (ea terminase dreptul), ea il vrea pe el. Ok, am zis atunci. Hai mai departe cu nunta.
Inainte de nunta s-au mai intamplat niste chestii care noua ne-au picat tare rau, dar de, n-am avut cu cine vorbi.
S-au casatorit, i-am cununat. Acum, dupa 10 ani, nu pot decat sa ma gandesc ca daca eram un pic mai hotarati in a o convinge ca nu e de ea, am fi scutit-o de 10 ani de plans, fugit regulat la mama, chemat politia, dormit cu copil mic prin gara si alte alea...
Ce as face eu...mi-as vizita prietena intr-o seara, poate prinzi ceva actiune, as suna la usa ei si i-as spune ca asta e tot,pana aici, ca tu te retragi, nu ii mai cununi! Si ca o lasi pe ea sa ii explice fraierului din Anglia ce si cum
blue eyes spune:
Sau poate rupe ea logodna intre timp.
Uite si un parfum ca "premiu" pentru ea http://www.fragrantica.com/news/The-Infidel-by-Agonist-1581.html
Rufus spune:
Ma gandesc ce as face eu. Ce naiba de parinte spiritual as fi eu pentru cei doi, daca as afla ca vreunul din fini si-o pune chiar de la inceput cu alta, altul?
Evident, daca-mi tin gura fac rau. Poate ca nu m-ar interesa ce face aia pe pamant...dar, daca vrea sa-i fiu nas, ar trebui sa tina cont de parerea mea.
Cred ca m-as retrage, spunandu-i ei despre ce este vorba. Nu cred ca ar insista. Sa-l convinga ea pe om ce si cum.
PS: maru, de ce "fraier"?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
bobocel_07 spune:
Citat: |
[quote]citat din mesajul lui Rufus Ma gandesc ce as face eu. Ce naiba de parinte spiritual as fi eu pentru cei doi, daca as afla ca vreunul din fini si-o pune chiar de la inceput cu alta, altul? Evident, daca-mi tin gura fac rau. Poate ca nu m-ar interesa ce face aia pe pamant...dar, daca vrea sa-i fiu nas, ar trebui sa tina cont de parerea mea. Cred ca m-as retrage, spunandu-i ei despre ce este vorba. Nu cred ca ar insista. Sa-l convinga ea pe om ce si cum.[quote] |
Asa e cel mai bine, cum a spus si Rufus ii spui ca stii tot si ca nu vrei sa ii mai nasesti stiind adevarul despre ce face ea.Eu cel putin asa as proceda.Multa bafta!
alexia_07
maru spune:
fraier ca are sperante pana la cer, ca o crede o fidela iar ea numai fidea nu este...
trebuiau ghilimele, ai dreptate
inaioana spune:
Eu nu m-as baga in niciun fel. Pur si simplu nu ai de unde sa stii care e adevarul si nu poti judeca ce e in familia/relatia altuia.
Poate ca nu e nimic si fina se uita la filme deocheate cu sonor, tocmai pentru ca ii e plecat iubitul cam de mult.
Poate ca vecina minte sau zgomotul e de la alta apartament.
Poate ca prietenul stie ca e inselat si e ok cu asta (din cine stie ce motive, poate medicale etc).
Poate ca e un pact intre ei de genul pana la nunta/cat suntem despartiti face fiecare ce vrea.
Poate ca ea e mai... "vesela" de fel si nu poate sa stea fara o perioada indelungata, dar odata ce omul se intoarce acasa va fi cea mai buna sotie.
Poate a imprumutat apartamentul unei prietene/prieten in astfel de scopuri aia neavand unde sau fiind la randul lor amanti, deci nu e ea cea in cauza.
Sunt milioane de posibilitati inafara de asta dedusa de tine.
Si chiar daca e adevarat si vorbim de pozitia de parinte spiritual, cine esti totusi sa judeci. Daca copilul meu si-ar insela partenerul sigur ca nu l-s aplauda , dar nu mi-as permite sa il judec drastic. l-as sfatui sa aleaga etc etc dar fiecare le stie si le plateste pe ale lui.
Mai este posibilitatea adevarului franc in lipsa supozitiilor. Spune-i cum ne-ai spus si noua ca xulica ti-a spus ca din apartamentul ei se aud zgomote de felul asta si ca te intrebi sincer ingrijorata daca relatia lor e in regula, daca o poti ajuta cu ceva etc.Inainte de a da cu piatra.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
monabella spune:
Ba eu le-as psune amindorura, drept in fata, uite ce mi-a zis x-ulica asa si pe dincolo. Eu nu stiu ce sa cred, nu e problema mea dar nu vreau sa va mai cunun.
Daca stai de vorba numai cu ea si refuzi sa-i nasesti vor gasi alti fraieri si poate merge inainte cu nunta. In plus il poate fraieri pe viirotul sot gasindu-ti tie nod in papura ca te-ai razgindit.
Daca le spui amindorura cel putin il pui pe om in garda si judeca singur ce are de facut. Daca e vreuna din explicatiile "inofensive" date mai sus ei isi pot explica intre ei cu usurinta.
Ideea e ca orice ai face nu ii vei mai nasi ba risti sa se supere amindoi pe tine da' ata ete.
Rufus spune:
Eu cred ca nu ati inteles dilema autoarei: nu-i vorba sa se bage in viata unei colege mai...cum a zis ioana? A, "vesela"...Ci e vorba sa o cunune, adica sa mearga in biserica si sa zambeasca strepezit, de complezenta, cand se uita la miri si isi inchipuie cum guita doamna sub fotograf. Cred ca pozitia asta de nas e mai delicata, asta daca nu cumva gandim ca nasi sunt aia doi imbracati frumos, de-a stanga si de-a dreapta mirilor.
Pana la urma despre asta-i vorba: suntem nasi de complezenta, sau chiar apreciem rolul asta?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus cum guita doamna sub fotograf. |
daca tu corectezi, eu sterg.
e cam cartierista exprimarea, nu-ti vine bine.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
dulcetica spune:
Eu cred ca daca simti ca nu trebuie sa o cununi ,atunci ii spui,motivat si la revedere.E dreptul tau!N-are decit sa inventeze ea ceva si sa-l anunte pe viitorul fin?Cum poti avea o relatie de bun simt cu acesti oameni,daca tu simti ca nu se poate ?