Buna!
Daca nu am postat la sectiunea potrivita, va rog sa ma scuzati!
Am un spatiu de vreo 60 mp, intr-o zona ultracentrala a unui orasel de provincie, unde oamenii o duc destul de rau dpdv finaciar pt ca industria a sucombat iar afacerile nu mai merg.
Pana acum cateva luni, in acest spatiu a functionat un birou de contabilitate, care a dat faliment, din pacate.
Acum zace nefolosit si as face ceva cu el dar nu stiu ce, pe vremurile astea...
Mentionez ca nu am apa curenta si ca este situat la etajul 1 al unei cladiri, la strada.
Astept sugestii!
Multumesc!
Toate bune!
Ca sa ai apa curenta si un grup sanitar cat de mic ar fi o investitie prea mare?
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
daca industria a sucombat si micile afaceri nu merg, incearca sa te orientezi spre genul de afaceri care merg oricum, si pe timp de criza, si in vremuri mai bune
de exemplu, nunti, botezuri si inmormantari se vor face oricum, pentru ca oamenii tin la traditii si incearca sa le respecte, chiar daca banii sunt putini in vremurile actuale...
deci, ai putea sa faci o firma de organizare evenimente sau pompe funebre; stiu, suna aiurea varianta a doua, insa cineva trebuie sa se ocupe si de asta, nu ?
sau, poti sa-ti deschizi un mic magazin gen "orice produs 3,8 ron", sau cu imbracaminte second-hand, sau poti inchiria spatiul unei firme care se ocupa cu asa ceva...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Olympia, nu ar fi o investitie prea mare sa trag apa, pt ca exista deja in cladire, insa n-as vrea sa ma complic.
CorinaDani, magazine SH sunt mai multe in oras.Ideea cu produse la 3.8 e buna,dar nu stiu de unde se cumpara en-gros.
Pompe funebre e iarasi o idee buna dar, mi se zbarleste parul pe spinare numai cand ma gandesc la un sicriu, daramite sa mai pun mana pe el...
Alte sugestii?
Toate bune!
daca pompe funebre nu...atunci un magazinas dragut pentru nunti,botezuri...cu drtoate...rochii..biju...
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...