Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*
Raspunsuri - Pagina 20
doniro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui grati.ela
noi mergem de 5 ani la vila Angely: http://www.romania-turistica.ro/Cazare-Eforie-Nord/Vila-Angely Eu sunt sigura ca aici gasesti camere si se poate negocia la fata locului. Noi am obtinut 80ron camera dubla (vreau si factura si mai jos nu cred ca putea lasa). "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Mai, esti culmea. Asta era prima pe listaaa, jur. E super faina, sper sa gasim locuri.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
roli25 spune:
Fetelor, apropos de preturi de litoral, am gasit in BG hotel 5*, 300 E/7 nopti cazare + 3 mese cu tot cu copii. In statiunea Elenite, langa Sunny Beach.
Daca e cineva interesat va dau detalii.
In alta ordine de idei ai mei s-au razgaiat in asa hal incat, eu care nu dau niciodata in ei, decat asa o palma la fund, fara sa o simta,si alea le pot numara pe degete de cand se stiu ei, azi i-am batut pana le-am inrosit fundurile, de ma dureau pe mine mainile. Am aplicat si pedepse. Nu se mai poate, pur si simplu nu ma mai pot intelege cu ei.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
stancutza spune:
Pentru fetele ale caror copilasi sunt activi si cer atentie sporita din partea mamei inainte de somnic, am spicuit mai jos din cartea lui Anne Bacus “Copilul de la 3 la 6 ani”. Sper sa va fie de folos:
“Ati avut o zi lunga de lucru. Acasa, v-ati ocupat de copii, de masa, de corespondenta, de alte lucruri. Pentru copil este momentul sa mearga la culcare, sa va sarute, sa inchida ochii si sa doarma noaptea intreaga, ca sa se trezeasca senin, proaspat si bine dispus, la ora opt a doua zi dimineata … Frumos tablou… dar care nu seamana deloc cu ce se intampla in realitate, pentru ca, imediat ce ati inchis usa camerei copilului, el va cheama: mai vrea un sarut, ii este sete, vrea sa faca pipi. Va instalati in sufragerie? Vine acolo si vrea sa se uite la televizor impreuna cu dumneavoastra. Va suparati? Atunci, plange. Il duceti din nou la culcare si ramaneti langa el pana cand adoarme. Uf! Dar, peste doua ore, chiar in momentul cand va culcati, se trezeste si va cheama. La ora trei dimineata, va cheama plangand sfasietor. Cand suna ceasul desteptator, la ora sapte, il gasiti adormit in patul dumneavoastra, unde s-a strecurat fara sa il simtiti…
Oricare ar fi problemele pe care le aveti cu somnul copilului dumneavoastra, trebuie sa stiti ca nu sunteti un caz singular. Aceasta este cauza pentru care sunt consultati cel mai des pediatrii si psihologii, la aceasta varsta a copilului. In toate familiile au existat si vor exista situatii in care copilul refuza sa mearga la culcare sau se trezeste noaptea, mai rar sau mai des, uneori in fiecare noapte. …
Sfaturi:
1. Durata si ritmul somnului copilului se schimba cu timpul – nu cereti unui copil de trei ani sa doarma la fel de mult ca in urma cu un an!
2. Somnul este un fenomen natural – tratati-l ca atare. Odata create conditiile propice smnului (in patul din camera sa, cu o lumina difuza, in liniste) – lasati-l pe el sa decida cand sa inchida ochii.
3. Daca a inteles ca a dormi este o experienta agreabila, copilul se va opune mai putin sa mearga la culcare
4. O atitudine linistitoare si ferma i-a ajutat intodeauna pe copii sa-si potoleasca temerile, pentru a putea dormi. Ora la care merge la culcare nu trebuie sa faca subiectul negocierii (cu anumite exceptii necesare uneori): toata lumea se culca – papusile, soarele…si el. Orarul regulat de somn insotit de un ritual agreabil sunt de asemenea foarte utile”
Si dintr-o alta carte a ei, un truc: te poti folosi de un ceas sau de un cronometru pentru a-i impune copilului tau o limita de timp pt o activitate – de ex: cand limba cea mare a ceasului ajunge la cifra 10, mergi la culcare – sau – cand suna ceasul, e timpul sa mergi la nani. Trebuie agreat inainte, si nu va abateti. Asa nu veti mai parea voi “lupul rau”, ci e o constrangere din afara, in teorie acceptata mai usor :-)
LaLa_20 spune:
Emma...
Ne-am intors si noi luni seara de la mare.Sunt suparata tare de atunci.M-am certat urat cu ai mei.Mi-am dat seama ca vara trecuta le-am dat fata o saptamana cu ei la mare si mare greseala am facut.I-am vazut acum cum s-au coportat.In fine...gaza mea are niste coarne,ca eu am fost acolo pe post de mascota...ai mei au facut regulile...asa sunt ei cred ca daca ma sustin financiar...au dreptul sa decida asupra copilului meu.
Ma bag la capitol nou si poate reusesc sa incarc si cateva pozute
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
zuzele2008 spune:
Si dupa cum am spus poftiti la CAPITOL NOU!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155381