Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 15
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Eu viiiiiin!!!! Astept sa ziceti unde ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Cum sa abandonam intalneala... ih, revolutia... din octombrie... din septembrie... hic... ma rog! nu am abandonat nika, suntem pe baricade, asteptam sa zica shefa destinatinuea, hic!

Da' pe unde sunteti? ca statui acasa si dadui refresh de ma plictisii!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Eu am dat o tura prin centrul vechi. Am ajuns acum juma de ora acasa. A cantat Vladimir pe la toate mesele.
DENISAMADA, daca nu ai cumparat inca parchetul, mai studiaza. Eu am parchet de bambus si este de kkt pe romaneste. Dupa ce ca a fost 100 de lei mp (acum am vazut si mai ieftin) e fgoarte prost. E frumos ce-i drept, insa este foarte moale. Adica daca iti intra cineva cu tocuri pe el raman urme (gaurele) si nu fac misto. De fiecare data cand tranteste Vladimir ceva ramane modelu'
. Incearca parchetul masiv- cel din lemn daca vrei d-asta "nelaminat"
Anaan spune:
Salutare!
Azi am avut o dupa-amiaza oribila. Bubitele de care va spuneam ca ii aparusera lui Andrei s-au multiplicat si si-au schimbat culoarea, au devenit roz aprins
, bebe a facut febra 38.4...am fugit cu el la spital, unde, din fericire, era o dr. din Sibiu. Diagnosticul: viroza cu eruptie

...ce sa va mai zic, pediatra il suspecta de pojar! 
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Anaan, sanatate multa lui Andrei, sa va reveniti rapid !!
Noi am fost afara sa plimbam broasca si sa alergam, am mancat apoi bine, facut baie si somn de voie acum !!
Maine sunt in concediu asa ca pastrati-mi o cafeluta si mie dimineata !
Voi ce pasta de dinti folositi la copii ? dar periuta ?
Eu am luat acum de la Help net ceva olandeza nu mai retin denumire, Nenedent nu aveau
Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
La multi ani, Simona!
La multi ani, Cami!
La multi ani, Maria Sophie, printesa de Timi!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Floric spune:
LA multi ani fetele. Cami si Simona.

Is tare obosita. Rupta de-a dreptul. Azi am avut prima zi de teren adevarat, adica in judet...mers pe coclauri, la stana, unde era individul...care de fapt NU era...in fine si la doar 35 de grade. Super...Am ajuns acasa la 5. Si ce credeti...Ma luat Rares de proaspata sa ies cu el afara. Asta face in fiecare zi de cand am inceput munca dar azi mi-a fost imposibil. Pana la urma am mai stat si am iesit pe la 7 afara.
Rares sapt asta a avut un program de vacanta. L-a dus tati la LAcu Sarat in feicare dimineata.
In rest, si noi ne chinuim cu bubitele de caldura. Apar. Dispar. Il dau cu Calamine...dar cum iese la caldura (si transpira mama nu gluma, pur si simplu curge apa dupa el, nu doar dupa fata, pe tot corul) imediat se irita toata pielea. Asteptam vreme mai buna.
Vad ca iar vin berzele...SUcces gravidutzelor mai mici sau mai mari. Nu uitati ca maine pleca berzele asa ca pastratile bine la caldurica pana pe la anul.
Dodo, nu am vreme sa caut cum sa depun hainutze la bazar. Fa-mi un conspect sau da-mi pasii ca la prosti. In we cand am vreme o sa pun ceva.
Multa sanatare si putere parintilor lui Siluan.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
cami_05 spune:
Acum am reusit sa intru si eu, dupa plecarea musafirilor si dupa ce am reusit sa o culc si eu pe mamaruta mea.
Tot acum va servesc cu un tort de ciocolata bun bun si un pahar de sampanie
Novus 
Anaan
, multa sanatate puiutului tau!
Georgiana 
Adrisimo
, pt tine un buchet urias de
, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta 

Olga
, tinem pumnii sa reuseasca de data asta operatia lui David.
Anca 
Saby 
Ilinca 
Georgiuly
, felicitari pt bb mic din burtica !! si multa sanatate Giuliei
Claudela 
Inapreda 
mihaelacq 
dyana
, felicitari pt nepotel
Uali 
pisik 
denisamada
, sa stapaniti sanatosi usa 
dodo pui
bianca 
monnvas
, concediu placut sa aveti!
mireal
multa sanatate lui Theo!
mababei
, concediu placut
Floric 
Ayla 
anamariame spune:
Buna, fetelor!V-am citit cam pe sarite, urez si eu La Multi Ani sarbatoritelor noastre de astazi si felicitari pentru viitorul fratior sau surioara de ghiocel!Vreau sa va intreb ceva: acel calamine de care spuneati este eficient si in cazul piscaturilor de tantari? Sunt afurisiti rau cei de 2010, vorba Biancai, am 3 aparate diferite in casa, am si stropit cu o solutie si tot mai pisca nenorocitii, iar reactia este una destul de urata. Cu ce sa o dau?Olga, bafta la dieta, ce nume tare are! Eu, desi trebuie musai sa mai slabesc, nu as putea tine asa drastic! Sa ne spui cum rezisti!Dyana, de ce nu poti da Ca vara? Eu am inceput de luni sa ii dau Evei ca gluconic, am gafat-o rau de tot? V-am pupat, sper sa am timp maine dimineata sa va citesc mai pe indelete, la cafea!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simonapro spune:
La multi ani cu multe bucurii!
CAMI
SIMONA 
Va servesc si eu cu o felie de tort pentru puiutul meu cel mare care a implinit azi(sau ieri ca o sa fie dupa 12 noaptea) 7 ani.
Si daca i-am facut duminica ziua, am zis sa aiba o zi placuta, l-am dus de dimineata la plaja, unde a fost super si apoi la prietenul si colegul lui cel mai bun de gradi si cu care o sa fie si la scoala , si ce s-au mai jucat si s-au balacit in piscina de a ajuns acasa pe la 9. Si la sf mi-a zis tatal colegului ca data viitoare sa-l las sa doarma la ei, va dati seama ce copil mare am
, sa plece si noaptea de acasa 
Georgy: felicitari, sarcina usoara si sanatate multa Giuliei!
Mababei: distractie placuta in concediu!
Anaan: sanatate dragalasului Andrei, sa scapati repede de bubite!
M-am speriat cand am vazut cat ati scris intr-o zi, drept dovada la cat am citit am si uitat ce vroiam sa mai scriu![]()

Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Ii urez si eu cu intarziere lui Sebastian LA MULTI ANI!!! Sa isi bucure parintii 
Olga, mamica lui David iepurasul