Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
Subscriu!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Asta e bine! Cu teledonul mi se pare mai usor! Nu-mi place mie OTV-ul, dar, pentru asa cauza, ce mai conteaza? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
Aoleu ce mi-a scapat aseara !!!
Mii de scuze
!!!
ADRISIMO

Sa fi implinita si fericita mereu !!

Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Fii fara grija; cind dispar, ori am "treburi", ori sint atit de "acra" incit mai bine va lipsiti de prezenta mea ![]()
Ne "auzim" diseara! 
| citat din mesajul lui Anaan Va pup, ca am meditatii! Ina, sa nu dispari in neant! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Hopa, a aparut Novusica devreme azi!
Ai ceva vesti buuuuuuuune?![]()
Cu sau fara vesti, ma bucur ca ai intrat 
| citat din mesajul lui novus Aoleu ce mi-a scapat aseara !!! Mii de scuze !!! ADRISIMO ![]() Sa fi implinita si fericita mereu !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Tufete, sper ca nu am abandonat "Intilneala din septembrie" care va avea loc in octombrie? Ca vad ca nu mai zice nimeni nimic ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Stai linistita, in wkd sosesc propunerile de cazare
!!Pai tu crezi ca ne dezorganizam asa repede ??
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ina 

Vesti bune am in sensul ca am gasit destule pensiuni libere pt 01-03 octombrie, problema e cu numarul de camere , majoritate au max 10 camere ceea ce cred eu ca e putin, asa ca maine sper sa le centralizez si sa ne hotaram rapid !!

Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Georgiuly, felicitari pt bb mic din burtica
!! si multa sanatate Giuliei, sa depistati cauza convulsiilor !
Olishka, nu stiu de unde si mai ales de ce vrei tu sa dai jos 5 kg dar daca iti doresti, succes ! Aleluia !
Denisamada, te-ai baricadat zici
?! spor la marea ''parcheteala''
InaPreda, oare unde mergeti in Italia ? ca m-am apucat de studiat destinatii, nu de alta da' poate cstig la loto si sa fiu pregatita ![]()
Alexandra (03.03.09)
alina.n spune:
va pup, am, intru rapid caci vreau sa va intreb ceva
cum se cheama acea crema pe care o foloseati voi pt iritatiile de la caldura?
mercic
_
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui alina.n va pup, am, intru rapid caci vreau sa va intreb ceva cum se cheama acea crema pe care o foloseati voi pt iritatiile de la caldura? mercic _ |
CALAMINE e o solutie roz putin canforata..daca la asta te referi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!