Prietene la bine si la greu 40
Raspunsuri - Pagina 7
Dozz spune:
Acum putintel si despre noi. Ne-am intors in capitala pt ca ne era dor de putina canicula , prea era racoare si placut acasa...
Drumul greu, nu stiu cum ii reuseste lui Santi faza cu voiajatul, la noi e mereu o prelunga schelalaiala, readaptarea cu casa, camera, cam la fel. Doua nopti a plans des, des, si din jumate in jumate de ora, de ieri e mai bine, dar intre timp a intervenit febra asta.
Asa, deci mi-am motivat absenta
Fasolea pastai eu o dau asa: aleg sa fie fragede pastaile (deci sa se rupa usor), o spal, o rup, o aburesc si o blenduiesc.
Acum fug sa improspatez otetul din sosete.
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Salutare. Licurici, da de aia noua destinata femeilor vorbeam... Dozz, naspa cu febra! Nu-i musai sa-i dai alternativ, poate raspunde frumos doar la un antitermic si atunci e de ajuns. Deci ii poti da paracetamol la 6 ore sau Nurofen la 6-8 ore in dozele indicate pe cutie. Daca face febra iarasi (peste 38,5) intre doze, la 4 ore de la ultima doza de antitermic ii poti da din celalalt antitermic. Eu nu ma omor dupa Algocalmin la copii, prefer supozitoarele de Nurofen (muult mai eficiente si rapide decat siropul) sau impachetari cu prosoape muiate in apa la 37 de grade. Lavi, lasa gandurile negre si da-i la Rares sa suga cat de des. de ce zici ca nu mai ai lapte? Iti pare nemultumit? I-ai dat completare? Nu mai scoti ca inainte? Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) |
grigore_tina spune:
Dozz nu ne suparam.Gradinita e in Buftea si nu ii poate aduce decat cine sta in oras.Ma costa 7 ron/zi(cam 140 ron/luna daca il duc in fiecare zi) pana la 3 ani apoi cate 8 ron/zi.In asta e inclus micul dejun la ora9,pranzul la 13.00 si o gustare la ora 16.00.Pe micutii de 2 ani ii invata la olita,fac diferite jocuri cu ei,au cursuri de engleza.Cam atat stiu.Pare super din ce mi-a zis soacra.Dar pana nu vad nu cred...
Am incercat si o gradi de la 3 ani dar nu mai primesc decat copii din Otopeni.In Bucuresti cam la fel ce am vazut.Ma mai documentez.
Laura am vazut o bulanoasa mica care stramba din nasuc si busileste tare bine.Imi place cum se lasa ea in fund.Al meu inca nu stie de-astea,dar stie sa se dea din pat.
Apropo am incercat sa il filmez.Cum eram singuri acasa am reusit sa filmez cum cade.Laura daca ai cearceaf pe pat ai grija sa nu ii scape din mana.Geo asa a cazut.
Many pentru Vlad cel julit de Lila iubit si pentru mamica cu nervii pe moate.
de George-Stefan (15.11.09)
grigore_tina spune:
Ralu pe site-ul nemtesc au bagar iar masina ca a lui David .E 120 euro.Au si masinuta portocalie cum e cea alba la 70 euro.Doar ca asta e mai scumpa.Parca 85 euro
laviniablaga spune:
Fetele...buna seara!
Diana, inca nu i-am dat completare...dar in ultimul timp mi se pare cam nemultumit. Oricum, am scos deja o masa de solide si incerc sa ii dau tzitzi cat de des...ca in primele saptamani. Nu vreau sa imi pierd laptele...in principal din doua considerente:1.binele lui Rares si 2.laptele praf care e scump si pe care chiar ca nu vad de unde sa il mai cumpar cu atatea datorii. Fac din rasputeri ce pot...sper sa fie bine.
Dozz...ce rau imi pare de micuta ta.Va pup.Multa sanatate!
Mami.ilinca...asa imi place, ca raspundeti prompt la apel.
Monis...as vrea eu sa nu ma mai stresez!
Am fost in seara asta cu husbandul la urgenta sa vedem ce e cu durerile de mana...si i-au luat gips-ul ala jos...ca cica nu era pus cum trebuie si au pus altul. I-am vazut si radiografiile.Mana e din cot fracturata...I-au dat calmante...peste calmante...si mi s-a enervat ca nu poate bea si el o bere...ca in seara asta joaca Dinamo....
Despre Rares..se pare ca a tolerat foarte bine fasolica...nici o durere de burtica. In seara asta...din motive de lipsa de elemente noi in joc, m-a pus un dracusor sa il asez pe Rares pe burta mea...si sa "mergem cu calul"...L-am zguduit cat am putut, iar el a fost asa de incantat, incat, atunci cand faceam si eu o pauza el sarea pe burta mea...si maraia, atentionandu-ma sa nu ii opresc plimbarea...Asa ca m-am ales cu o febra musculara de toata frumusetea...si cred ca ma doare putin si operatia..dar trece.
Va pup pe toate si va doresc noapte buna!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Laura am vazut o bulanoasa mica care stramba din nasuc si busileste tare bine.Imi place cum se lasa ea in fund.Al meu inca nu stie de-astea,dar stie sa se dea din pat. Apropo am incercat sa il filmez.Cum eram singuri acasa am reusit sa filmez cum cade.Laura daca ai cearceaf pe pat ai grija sa nu ii scape din mana.Geo asa a cazut. |
Multam de aprecieri!
Dap, am pus cearceaf pe canapea, ca parca nu imi parea mie ok sa stea rechinila cu botu in canapeaua goala, unde se aseaza toata lumea in hainele de strada..Asa ca ziua stau cu cearceaf. Dar o vad ca trage de el si il smuceste, nu m-ar mira sa pateasca ca Geo al tau.
Bafta cu dosarul de reevaluare, sa scapati la o rata mai mica!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laurairina13 spune:
Andre, ce faci? nu vrei sa povestesti de voi?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
grigore_tina spune:
Laura mersi de incurajari.
Abia am adormit copilul.Am inceput de 3 zile sa ma mulg pe la 16-17 ca sa aibe el lapte pentru cerealele de la 18.00
Gresit .Copilul nu mai are lapte suficient seara si nu adoarme ca vrea sa suga.Suge dar nu curge lapte si uite asa ne-am chinuit.Azi am facut retrospectiva.Concluzia :ma mulg iar noaptea pe la 00-01.00 ca altfel nu se poate.
grigore_tina spune:
Nu mai e nimeni?v-ati culcat?toata lumea e in vacanta?
many_bani spune:
Spun si eu repede lui Rares alias dl. Albastrel, sa ai parte numai de bine, noroc cu carul si multa fericire.
mami de Vlad (29.10.2009)