Prietene la bine si la greu 40

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Multumesc,Shtephy

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni?Atunci somn usor si sa aveti parte de o saptamana frumoasa,dar mai rece ca sa nu va topiti.
La multi ani celor care se vor serba saptamana viitoare.
O sa-mi fie dor de voi,dar ma voi relaxa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Numai acum am reusit sa intru cu linkul promis:www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.mikimak.com/images/products/B16.1003.jpg&imgrefurl=http://www.mikimak.com/%3Ffunction%3Ddetail%26id%3D11210&h=300&w=262&sz=26&tbnid=pRicmyN3lVeOoM:&tbnh=116&tbnw=101&prev=/images%3Fq%3D%25D1%2587%25D1%2583%25D1%2588%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25BF%25D0%25B5%25D0%25BA&hl=bg&usg=QIwxvCmRoPfkAKyysCLG7TM2ogo=&sa=X&ei=abRdTJijKI_KOJqzgfUN&ved=0CC0Q9QEwBw" target="_blank">aici este o imagine cu ceea ce spuneam ca se numeste aparat de copt ardei si vinete.

Dankutza
, ma bucur ca ati prins vreme faina la mare. Sper ca ai gasit si pampersi si ce mai vroiai sa cumperi.
Multa sanatate ii doresc lui Pinky, si ma rog sa-i treaca cat mai repede starea asta aiurea.
Pupici multi printesei, ca mor dupa ochisorii ei.

Shtephy
, ma bucur ca sunt mai bine kinderii. Ce fain bilant are Iustinutul. Si Timi al meu e topit dupa mine...i se lumineaza fata cand intru in camera si intinde manutele sa il iau in brate. Desi am probleme cu spatele, asa imi place sa-l tin in brate si sa-l simt lipit de mineeee .
Multumim de cinsteala. Mie nu imi place berea , asa ca vin cu o felie mare de lubenita duuuullceeeeee . Daca mai sunt doritoare, ma duc sa mai aduc de la bucatarie.

Tina, ce mare a crescut Geo!
Si ce fain ca mergeti la Busteni! IN "tinerete" am facut cateva trasee (unele si de 12 ore!) pe acolo prin munti. Adrenalina curata, ce mai... Mergeam cu rucsacii in spate, tinandu-ne de corzi, in stanga prapastie, in dreapta munte, si tot la cateva sute de metri intalneam cruci si poze cu cei morti pe-acolo. Dar si ce satisfactie cand ajungi in varf si esti "cu capu-n nori" .
Of, of, ce vremuri... Na, ca ma faci sa scot imediat pozele de la naftalina, asa melancolii m-or apucat cu Busteniul asta.
si sa aveti un timp fain!

Daca tot nu mai e nimeni pe-aici, ma bag la rasfoit albume (da, pozele din "tinerete" le am in albume, nu pe computer, dom'le ).

noapte buna!

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!! Sa fiti sanatosi, cuminti si voiosi, ca frumosi sunteti deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dankutza,multumim!
Ai fost cu Pinky la doctor,pediatra ce spune de diareea ei?
Cu statul in sezut,nu stiu ce sa spun....ca si Lavi,cred ca ar fi bine sa exersati.
Cu boaa si mancatul,te inteleg...eu as lua-o razna...esti puternica si faci o treaba excelenta

Mami.Ilinca,multumesc frumos
Voi ce mai faceti?

Tina,poate ar fi bine sa-ti faci niste analize,poate ai o mica anemie.....si bautul de cafele pe stomacul gol,mai ales in asemenea situatie,nu suna prea bine....Mai bine bagi cate un pahar de lapte rece in astfel de situatii.
Stai linistita in privinta lui Geo,au si ei zile si zile....ca si noi,de altfel.
Am vazut si pozicile, e un copil extraordnar,o frumusete! Daca nu te superi,te-as sfatui sa stergi pozicile din piscinuta...stii tu care....just in case!

Lauriciu,La multi ani pt frumoasa Amalia Teodora!
Am luat eu saculet de pus fructe/solide.....ce credeti ca rodea la saculet? Bineinteles,manerul.....

Shtephy,de cand nu ne-am mai vazut!!!!!
As bea eu bere,dar tocmai ce am mancat niste prune,si nu prea merge....
Multumim de urari,a trecut atat de repede timpul.....
Ma bucur ca se simt mai bine puiutii tai,sper sa nu ia si ei tusea.
E grasunel Iusti,creste frumos. Stefita ce mai face,tot calare pe el?

Lauradi,voi ce mai faceti?

Monis,cum a fost excursia? Ce mai face Santi,ii place la iarba verde?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Noi am inceput sa ne pregatim de concediu asa ca sambata profitam ca este si sotul mai liber si mai cumparam una alta...am stat azi toata ziua plecati iar David s-a comportat exemplar... nu mai zic ca toate fetele erau innebunite dupa el iar el le zambea tot timpul.

Lumi, sa iti traisca sotul si printesa.
Ce greu trebuie sa va fie fara tati...dar ava aveti una pe alta si timpul trece mai usor.

Dankutza, ce bine ca ati avut vreme frumoasa la mare. Multa sanatate fetitei.

Shtephy, eu beau o bere cu tine.
Frumos bilant. Si David este topit dupa mine...Doamne ce senzatie...cred ca nu este ceva mai frumos pe lumea asta...cand il vad cum ma priveste, cum i se lumineaza fata cand ma vede, cum ma striga mama...
Multa sanatate la toti.

Monis, deci iar sunteti in vacanta...super. Va doresc ca de data asta sa aveti vreme frumoasa.

Diana, superbi puii tai.

Floricik, frumoasa surpriza v-a facut tati

Tina, ce baiat mare si frumos ai.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

salut

Noi avem AMR 52 ORE deci suntem nerabdatori [emoticon care isi freaca mainile de nerabdare]

Imi pare rau sa citesc de fulgusori bolnaviori si de norisori ( a se citi mame de fulgusori.... asa vine nu?!?!?) cu varii probleme.
Eu sunt cam zapacita... tre sa cumpar lu' tati cadou de schimbat prefixul pentru ca azi a fost ziua lui... are 30 acum. daca tot m-am laudat de aniversare.... bag si eu o masa cu mai multa bautura rece decat mancare... ca la caldurile astea cine are chef sa manance?

Mihnea e bine, papa binisor ( a se citi ca nu innebunesc chiar la cat de putin mananca din lingurita... deci e bine) San papa cat cuprinde... de altfel e intre jucariile favorite sanul... si-l trage si-l intinde... si-i da drumul cu zgomot de dop de sampanie ceea ce il amuza teribil. Pe mine NU...... sau daa... hai sa recunosc... si eu zambesc... prea e dulce...

Gata, bag un somn... ca mai am 2 zile sa caut si cadou si sa ma fac mumoasa.... ca tati cand o ajunge obosit nici cadoul sa nu-l vada si nici pe mine

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Multumesc pentru comenturi.Lumi pozele alea au scapat.Dar le rezolv.

Mergi la inceput

Ionela si la noi sanul e atractia principala.Al meu e fascinat si daca ma vede ca ma pieptan si imi prind parul.Zambeste si priveste entuziasmat.
Citeam pe site-ul nemtesc de la Hipp etichetele cerealelor cu lapte.Sunt singurele care nu au zahar de niciun fel(sucroza,maltodextroza,fructoza,dextroza si altele daca mai sunt).Piureurile sunt ok la fel si produsele bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Annabelle
Dragos

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multe lunite,Dragos!

Spune-i lui mami sa mai treaca pe la noi....si pup-o si pe surioara ta frumoasa din partea mea!

Dana,Many,multumim

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput