Prietene la bine si la greu 40
Raspunsuri - Pagina 15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Buna seara, buna seara, am venit cu sanioara, si cu daruri proaspete, bucurosi de oaspete?
Ne-am intors si noi din plimbari si ma bag imediat la recuperari. (ce "poiata" am devenit, observati, nu?
)Arunc o privire in urma, macar in capitolul asta, sa vad despre ce e vorba (sa nu aterizez si eu precum musca...), si sper sa mai am macar o bufnita de neuron care sa ma ajute sa incropesc doua trei vorbe.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Mami.ilinca, Lavi, multumesc mult, o sa incerc si eu o canita cu paiul. Pana acum a baut numai din canta cu cioc moale, o sa incercam si cu paiul si poate dupa un an trecem la paharel(in casa)
mami de Vlad (29.10.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
Andre, Lumi,
Diana, superbe poze.
Dankutza, Ema a facut diaree cand cu enterocolita. A luat Hidrasec, mult ceai de menta, mar copt, morcov fiert, iar laptele praf il faceam cu apa de orez. pt Pinky.
Am citit intr-o mare fuga ca tot fac bagaje. Maine plecam la Bucuresti ca incepe sezonul nuntilor pt noi.
Tati ne-a facut o surpriza tare placuta azi. Stiam ca vine de la Buc abia pe la 9 seara. Pe la 11 dimineata stateam cu mama si fata in parc. Vad un tip care mergea pe alee si ii spun mamei: " ia uite are pantaloni ca ai lui Ionut(adica sotu') ...si tricou la fel...
Sotu' s-a tuns periuta, avea niste ochelari de soare de nu l-am recunoscut.
Mama a fost f tare ca el era deja la 5 metri de noi, eu alergam sper el...si ea continua:" ia uite seamana si la mers...zici ca-i el"
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Dankutza,tare imi pare rau sa aud ca e Pinky bolnavioara si mami stresata....va doresc sa treceti cat mai repede peste asta
Diana,am tras si eu cu ochiul la puiutii tai,sunt superbi si imi place la nebunie cat de bine seamana intre ei!
Tina,esti dulce tare....multumesc. Cum se mai simte Geo?
Raluci,multumesc frumos. Va doresc o vacanta cat mai placuta,fara probleme. Sa veniti inapoi cu bateriile incarcate,amintiri frumoase si un brat de fotografii!
Lauriciu,tare draga imi esti...si tare rau imi pare ca nu am venit la mare anul asta(planul initial era sa inchiriem o casa acolo,pt o luna...),mi-ar fi placut foarte mult sa ne intalnim.....
Andre,esti tare adanc in inima mea(probabil si datorita multor coincidente incepand cu odisee si culminand cu...hainutele....de fapt cu scaunul de birou,care e exact ca al nostru!)
Imi pare rau sa aud ca mama ta te raneste atat,cand sunt sigura ca ea te iubeste foarte mult..... Cred ca datorita frustrarilor proprii,a vietii pe care a avut-o,a societatii in care a trait etc,pur si simplu nu stie sa se exprime altfel....Eu refuz sa cred ca ea face intentionat acele afirmatii...nu cred ca realizeaza pe moment...apoi face o noua gafa,devine si mai frustrata,si tot asa....
Nu stiu daca vrei doar sa te descarci sau accepti si sfaturi....cred ca ar fi mai bine sa mergi singura la control cu Chiara,si mamei sa-i spui doar ce crezi tu ca ar vrea sa auda. Poate ai putea incerci sa nu-i mai spui chiar totul...
Eu va doresc multa liniste,sanatate si pup de 1000 de ori Chiara frumoasa!
Vreau sa va multumesc foarte mult pt urarile de ziua lui Richard,a fost incredibil cate urari am primit de la voi,si nici unul din cei 30 de angajati ai lui nu s-a sinchisit/amintit...
Deja ma simt mai bine,dupa ce mi-am impus sa scriu....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Lumi cred ca Geo e ok.S-a trezit si acu 20 min de a papat un tzitzi.Acum doarme.Il termina caldura.Azi a papat muuuuuuuuuuult:250 gr para dimineata,200 gr pastrav cu rosii,cartofi,morcov si fasole verde la 13.00,la 16.00 60 gr iaurt si 120 ml cereale la 18.00.La 01.00,la 08.00,la 12.00,la 15.00,la 19.40 si acum la 22.40 tzitzi.Nu stiu unde baga atat.Nu are burtica decat atunci cand papa si gras nu e.Avea 8400 si parca 74 cm acum o saptama.
Per total e ok.Cu zile in care papa mult,altele in care nu vrea decat san,unele zile cu fructe si san si tot asa.Ma bucur ca e sanatos si cuminte si il iubesc tot mai mult.
Si...mai vreau un bebe.Nu chiar acum.As vrea fetita,dar si baiat e ok.Mi-e dor de primele zile cand era complet neajutorat si dormea mult,iar eu mamica fraiera ma duceam la patut si ascultam sa vad daca mai respira.E minunat sa ai un copil...
Many eu am canuta pentru 3 varste de primii pasi.E www.lacopii.ro/cana-3-varste-biberon-si-cana-manere-cana-cu-pai-primii-pasi.html" target="_blank">asta.Pana acum am folosit-o cu cioc,acum vreau sa ii dau din canuta cu pai.Cumnata mea are una de la Disney.Curge apa din ea si nu e multumita.I-a luat fetitei o canuta ca pai din Cora,de curand.E baby nova parca si e super incantata.Vezi ca si la BL au o canuta draguta.Inca nu am studiat-o.
Ma duc la nani. usor
de
George-Stefan (15.11.09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Vad ca Raluci se pregateste de mers la munte, iar Monis trimite desagi cu racoare de la Bucovina. Golesc si eu valizele cu racoare si miros de brad din Balcani, unde am fi stat forever and ever, si nu ne-am mai fi intors la zapuseala asta cumplita.
Mai ofer si un buchet de flori de munte pt Lumi singurica
si Dankutza necajita.
Apropo de "liutenitza" (zacusca) servita de Dankutza : de cand am descoperit o firma buna, care face o zacusca bestiala, borcanele mici, si nu sunt macinate foarte mult componentele (se simt bucatele de ardei, etc), am renuntat la traditionalul facut de zacusca.
Sper ca ati avut un timp fain la mare, trecand peste partea cu febra si varsaturile lui Pinky. Noi anul asta am cam luat tzeapa cu marea...noroc ca am stat putin. La hotel de 4 stele nu aveam apa calda permanent (de fapt, exact seara, cand aveam cea mai mare nevoie... ), mancarea lasa de dorit, si multe altele. Fierbeam de nervi, si nu imi venea sa cred ca am putut lua o asemenea tzeapa. In scurt timp am aflat si cauza discrepantelor intre ceea ce este prezentat pe net si ceea ce e in realitate: managerul hotelului era roman.
Am intrat val-vartej peste el, m-am plans de toate cele, pana am obtinut un discount.
Am plecat la plaja mai "racorita" oleaca
, si pe cand ne-am intors in camera, am gasit pe birou o sticla de vin, pahare si un cos mare cu fructe care mai de care. Asta asa...de "impacaciune". Ciu-ciu
, ca i-am spus in fata ca nu mai calc in veci pe-acolo.
In fine, de-acolo am plecat la munte, unde a fost de vis totul, insa pe drum (si probabil din cauza schimbarii bruste de temperatura) mi-a racit Timi, apoi am racit si eu. Luam tratament amandoi, speram sa treaca. Slava Domnului, febra nu a avut; ca de asta ma temeam cel mai tare, mai ales cand imi aminteam ce povestea Andre ca a tras cu Chiara.
Andre, acum am citit cat de mult te supara buni cu remarcile ei...of, of...nu stiu cum mai rezisti... Tu stii cel mai bine cum sa o iei, cum sa-i explici ca te raneste cu toate afirmatiile astea...
Oricum, sa stii ca eu te admir foarte mult pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci, si ti-o spun apasat: ESTI CEA MAI BUNA MAMA pentru Chiara! Mai bine ca tine nimeni nu ar putea-o ingriji si mai mult ca tine nimeni nu ar putea-o iubi.
Vad ca vorbiti de canile cu cioc si cu pai. Mai, eu nu m-am prins care-i smekeria si cum tre sa-l fac pe copil sa bea din cana aia cu cioc, asa ca de fiecare data cand i-o dau, musca ciocul ala cu dintii si rade, apoi o arunca la fel ca pe orice alta jucarie neinteresanta. AM incercat sa-i scot ventuza aia (sau cum ii zice, ca nu-mi vine acum cuvantul...), si a curs apa pe el intr-o veselie. Ba s-a mai si innecat de m-am speriat groaznic.
Asa ca acum zace printre jucarii, si e aruncata de colo-colo.
Maine mergem la cumparaturi, si o sa-i iau si o cana din aia cu pai, sa vedem, poate are mai mult succes.
Licurici, mersi de strigare. E SUPERBA rechinasa ta!
Pfoooai, toata m-am topit cand am vazut-o ce bine merge ea in 4 labute si ce fain se aseaza in fundulet.
Timi cred ca va sari peste etapa cu mersul in 4 labe (ce urat suna "labe" ).
Pana acum vreo 2 saptamani s-a tot tarat, iar acum vrea numai in picioare.
Daca il mai pun jos pe podea, se taraste rapid pana la canapea, unde se agata cu mainile si se ridica singur in picioare. Si asa se tine si in camera noastra de marginea patului si se plimba dintr-un capat in altul (cu mine in spatele lui, of course my horse
). Ce ma mira insa, si imi cam aduna piticii, e ca face toate chestiile astea, insa daca e culcat pe spate, nu se poate ridica in fundulet singur, decat daca il ajut eu.
Sper sa reusesc si maine sa mai intru, ca acum imi pica ochii-n gura de somn, si mai vreau sa pun si o masina de rufe la spalat.
Noapte buna si somn odihinitor. you all!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Tina,eu cred ca papa foarte bine Geo,trebuie sa fie o placere ora de masa!
Am ajuns si noi de 2 ori la 150 grame de legume,cu fructele nu se impaca bine daca sunt pasate/blenduite.
Si mie mi-e dor de vremurile alea...si eu ma duceam de nu stiu cate ori langa patut sa vad daca mai respira,ba chiar o atingeam,sa o fac sa miste....si abia astept ce va urma,dar atat de frumoasa e perioada asta,cand abia a inceput sa exploreze!!!
Smara,multumesc frumos de floricele.
Ma bucur sa te vad printre noi!
Monis,puici apasati! Distractie placuta in excursie
Floricik,super faza,mi-ai descretit fruntea(sau ridurile de pe ea)!!!
Ce mai face Emma?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza . Ce ma mira insa, si imi cam aduna piticii, e ca face toate chestiile astea, insa daca e culcat pe spate, nu se poate ridica in fundulet singur, decat daca il ajut eu. ![]() |
Iote de asta fiecare cupil e in ritmul lui, si face chestii diferite, se comporta diferit de altii
![](icon_smile_big.gif)
Fiimea merge in 4 labutze (suna mai bine?
![](icon_smile_cool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](alcool.gif)
Daaaaaaaar, a mea nu merge, nu face pasi aproape deloc, daca o pun in piciorute abia are chef sa stea, si daca sta , sta pe varful degetelor
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Deci...fiecare copil e cu ritmul lui
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Va pupa si subsemnata cu mult drag si va multumeste pentru ganduri, imi cad atat de bine! Asa ca azi ofer cafea cu multa frisca, gheata, inghetata, cate un pic de rom, e ok asa? Tina, Dankutza Multa sanatate la puii vostri! Smara, Lumi Ma bucur mult ca ati aparut, imi era dor de voi! Lumi, sa stii ca legat de buni am aceeasi convingere si primesc orice sfat, insa cred ca nu mai am ce schimba la varsta asta, asa ca depinde de mine cat si cum accept situatia. Imi doresc o pauza mare acum, care nu se poate lua, din motive de musafiri, dar voi avea grija din toama sa avem un pic de timp just for us si apoi vedem. Imi pare rau ca esti singurica o luna, dar vrei sa stii un secret? Daca ar pleca tati o saptamana n-as plange acum. Licurici Nu mai bine veniti voi la noi, daca oricum aici e nebunie? Vorba ta, ne punem fundurile la mal si sanatate la toata lumea, zmeii sa pescuiasca. Asta cu ritmul chiar asa e. Chiara nu mai poate fi oprita din busilat, din stat in picioare, in 4 labute (chiar suna tare urat 4 labe, ma gandeam intr-o seara de ce s-o fi spunana asa), da din cap ca "da" sau danseaza rock, nu stiu exact ce face, din pozitia semi-culcat pe spate se ridica in fund, rade in hohote la oglinda, face pasi clari. Secretul e, cred, ca trebuie s-o parasc aici. Va pup cu mare drag pe toate, sa aveti un week end linistit! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!